Dalexa Dalexa diskuze u autorů

☰ menu

Chris Carter

Asi jsem si vytvořila závislost. Závislost na knížkách od Cartera. Teda to je nářez. Tento styl mi naprosto sedí. Nejsou tam žádná hluchá místa, má to spád, každá kapitola končí pro mně pomyslným otazníkem, že se musím začíst do následující, abych přece zjistila, jak to bude dál. Tím pádem jeho knihy čtu neskutečně rychle, protože jsem zvědavá jak to bude dál. A jsem ráda, že série má spoustu pokračování a já odsouvám ostatní spisovatele stranou a když dočtu jednu knížku už pokukuji po dalším titulu, protože jsem přesvědčena, že už nemůže vymyslet něco čtivějšího než předchozí díly. Opak je pravdou, všechny knihy co jsem doposud četla jsou rovnocenné.

01.11.2019


Lenka Lanczová

Já tedy nevím, hned z počátku se všem přiznám, že mám téměř 55 let. Za mých mladých let to byl pro nás náctileté pan Stanislav Rudolf, který byl jediný, co psal o teenagerech, jak se dnes říká. A psal dobře. Jeho knihy měly šmrnc, humor..prostě dodnes mají co říct. Lenku Lanczovou jsem objevila coby vdaná žena s dvěma malými dětmi a musím říct, že ač jsem četla o zamilovaných, stále jsem se bavila a bavila dobře a byla jsem ráda, za každý nový titul, co vyšel. A třeba se tomu může někdo divit ale i v současnosti si klidně střihnu paní Lenky zamilovaný román náctiletých. Já se u toho parádně pobavím, je to oddechovka . Za mně je to super spisovatelka ať si říká kdo chce co chce. Knížka má především čtenáře pobavit. Ať to je dívčí,ženský román, detektivka, nebo thriler, historický román, nebo životopis. Právě od toho ty knihy jsou,že si každý vybírá žánr, který ho baví. Někdy to sice nevyjde i když sáhne po oblíbeném autorovi, ale většinou ano. Mám ráda Lenku Lanczovou. Howgh

15.10.2017


Stanislav Rudolf

Pan Stanislav Rudolf hodně ovlivnil můj čas dospívání, což už je nyní 40 let. Jeho knihy byly prostě super a přiznávám bez mučení, že ještě některé tituly mám doma, ač už se blížím k důchodovému věku. Mám ráda jeho styl a neváhám si klidně po 150té přečíst Metráčka, kterého znám zpaměti. Co je na tom ?Knížka má hlavně bavit a pan spisovatel Stanislav Rudolf mně prostě baví !!! I teď, co jsem babička. Jeho Moje paličaté IQ ...............paráda !!! Když už nevím co, tak po něm sáhnu a je to zaručené na odreagování

15.10.2017


Stanislav Češka

Ráda si čtu autorovy knihy, samozřejmě, že nemám přečtené všechny, ale ty co jsem přečetla jsou takové lidové, nemusím nad nimi moc dumat, mám to jak na talíři, všechno vysvětlené a při tom napínavé a k tomu humor, který mám ráda, když to není přehané. Čtu převážně detektivky o brněnské mordpartě, ty jsou echt české a to já upředňostňuji. Určitě si přečtu další tituly !!

15.10.2017


Hana Martinková

Ani jedna knížka od této paní spisovatelky mně nezklamala !! Naopak, ať už to je historický román, nebo současnost, pokaždé se od ní nemohu odtrhnout a vždy mně mrzí, že už je konec. Vždy se těším na další novinku a na druhou stranu mi nevadí, přečíst si knihu, kterou už jsem četla.

29.09.2017