Zdraví je v hlavě, ne v lékárně

Zdraví je v hlavě, ne v lékárně https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66425/mid_zdravi-je-v-hlave-ne-v-lekarne-PUg-66425.jpg 3 11 5

Cesta ke zdraví se vám otevře, pokud zkusíte pochopit, jak jste si vy sami vytvořili takové zdraví, jaké dnes máte: proč potřebujete stonat, co vám říká vaše tělo prostřednictvím onemocnění a mnoho dalšího. Autor vysvětluje, jak se "objednávají" onemocnění, jaké duchovní výchovné procesy se realizují nemocí, popisuje šest jemnohmotných těl člověka, ukazuje, jak pracovat s vnitřními energiemi a měnit negativní přesvědčení na pozitivní afirmace.... celý text

Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

Здоровье в голове, а не в аптеке


více info...

Přidat komentář

Jack Bauer
23.11.2022 1 z 5

Konečně jsem sehnal tuto knihu, kterou jsem nechtěl ani číst, jelikož vše je řečeno už v samotném. názvu. To samé kniha „Nemocní z léků".
kap.1 Jestliže jste vzali do rukou tuto knihu máte nejspíše problémy se zdravím.
NEMÁM. Prostě čtu vše a zaujal mě název, který prodává, obsah už může být o čemkoliv jiném. Cěkal jsem nějakou odbornou knihu jako předchozí „Nemocní z léků" a dostal jsem duchovní bláboly.
S knihou jsem měl třísknout už na straně 10, kapitola „Vyšší síly a další", přesto jsem po delším shánění i odmítání četby četl stále dál co autor vypotí za nesmysly. Máme 6 jednohmotných těl a jestliže jedno z nich onemocní tak onemocní i to fyzické. Podle této definice mám tři jednohmotná těla nemocná, takže bych musel být ve fyzickém nemocný až hrůza.Vrozené onemocnění jsou následkem nahromadění hříchů jež spáchal člověk v minulých životech. Jakobych to několikrát četl i v jiných podáních, hlavně odborněji napsané a bez toho duchovna. Autoři opisují jeden od druhého. Duchovní literatura není pro mě i když se hezky čte, musí se k tomu přistupovat ROZUMNOU CESTOU.:)
Vše je obsaženo už v samotným názvu, kterým se řídím už spoustu let a do lékáren vůbec nechodím a k doktorům také ne. Protože když jste zdravý jak řípa, tak si doktoři nějakou chorobu vymyslí a předepíší vám léky s mnoha vedlejšími účinky, které další choroby vyvolají a už se v tom vezete. Vše je byznys. Rovněž tak zubaři, hlavně ti placení. Po dentální hygieně, kdy mě zubařka řekla, že mám naprosto perfektní zuby jsem po půl roce šel na preventivní prohlídku, kde si zubař hned vymyslel, že mám dva kazy, čemuž jsem vůbec nevěřil, ale on měl svoje peníze. I známá asistentka jiného zubaře mě potvrdila, že to tak chodí. Teď abych se vyhýbal i zubařům.
Odpad nedávám jen proto, že v jistém smyslu něco na tom je, jen to jinak podat.

Aghatte
23.01.2021 4 z 5

Mám ráda knihy z nakladatelství Eugenika, nikdy to není žádná komerce. Všichni ti léčitelé z východních zemí mě prostě baví.
Zde to bylo stejné. Nic, co by člověk nevěděl, ale je dobré to připomínat. Psáno poutavě a příjemně.

Nějaké překlepy tam byly.


Ivetaa
28.06.2019 4 z 5

Dala bych plný počet za zajímavé a pro mě poučné téma, ale vadí mi hrubé chyby v textu a zkomolená jména (např. Luisa HEY místo správně Luisa HAY, mimochodem její knihy stojí také za přečtení). Výčet by mohl pokračovat a vydatel by se měl trošičku zamyslet... Autorovy další zajímavé články a témata sleduji současně na jeho webových stránkách. Opravdu motivační a neotřelé myšlenky.

Lucina88
15.07.2016 5 z 5

První kniha od tohoto autora a určitě ne poslední! Kniha mi změnila pohled snad na všechno...naprosto souhlasím se vším, co je v knize. Vše si děláme sami...

bytost
08.07.2016 5 z 5

Jak začít komentář? Jsem nadšená! Je to má první kniha, kterou jsem od tohoto autora přečetla, ale už dnes vím, že se k ní budu stále vracet. Autor píše velmi srozumitelně, jasně o příčinách a vzniku nemocí. Pro představu uvedu názvy kapitol:
1. Odkud nemoci pocházejí
2. Univezrální algoritmus léčení
3. Pracujeme s fyzickým tělem
4. Pracujeme s vnitřními energiemi
5. Zbavujeme se emocionálního negativu
6. Budeme pracovat s hlavou
7. Kdo je už na této cestě
Kniha je založena na myšlenkách tzv. rozumné cesty, což je souhrn pravidel jak se zbavovat svých idealizací. ,,Všechno, co ve svém životě máme, jsme si vytvořili sami!,,
No není to pecka, když jsem si nemoc vytvořila a přijala jsem za to 100% odpovědnost, tak mám ve své hlavě klíč k tomu, jak se vyléčit. Knihu doporučuji. Závěrem si dovolím jeden citát z přebalu knihy:
,,Čím déle žiju, tím vic se přikláním k myšlence, že ve Sluneční soustavě plní Země úlohu blázince. ,,G.B. Shaw

Štítky knihy

duchovno zdraví

Autorovy další knížky

Alexander Svijaš
ruská, 1953
2000  78%Karma - Život bez konfliktů
2002  40%Jak získávat informace z jemnohmotného světa
2001  78%Karma - Náprava chyb
2001  85%Karma - Řešení problémů
2010  67%Zdraví je v hlavě, ne v lékárně

Kniha Zdraví je v hlavě, ne v lékárně je v

Přečtených13x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst10x
Chci si koupit8x