Zatmění srdce

Zatmění srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52172/bmid_zatmeni-srdce-9bd-52172.jpg 4 27 5

Příběh o životních osudech dvou dlouholetých přítelkyň. Hrdinkami příběhu jsou dvě mladé ženy, které se spřátelily již jako děti. Autorka sleduje jejich životní osudy i v dospělosti, jejich problémy v manželství i úspěchy v zaměstnání. Příběh vrcholí ve chvíli, kdy jedna z nich onemocní rakovinou a ví, že přes veškerou snahu lékařů umírá.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

A Sudden Chance of Heart , 1998


více info...

Přidat komentář

pegasek
09.01.2024 5 z 5

Že začátku jsem nevěděla kam příběhy dvou rozdílných kamarádek směřuje - přesto mi přišla kniha přišla zajímavá. Od chvíle kdy Clair zjistili rakovinu a Laure se přibližně ve stejné době rozpadlo manželství, protože se její muž zamiloval do jiného může, jsem od knihy nedokázala odejít. Zaver byl ocekavatelny. Celá kniha na mě hodně zapůsobila.

zdehan
19.11.2019 5 z 5

Kniha se mi líbila taková oddechovka.


VeronikaM80
02.06.2017

V této knize se prolíná i příběh z knížky Ženy v jeho životě...

modranka
22.10.2012 4 z 5

Veľmi pekne napísané, napínavé až do poslednej chvíle. Kto má rád silné príbehy, nech číta. Slabšie povahy uronia slzičku. Aj keď príbeh končí akým takým happyendom, v podstate ide o smutný príbeh.

georginaa
09.04.2012 2 z 5

Hlas srdce je román čtyř životních osudů propojených láskou a vášní, přátelstvím i tragickým nedorozuměním. Neodolatelně krásná herečka Katharina Tempestová dosáhne hned ve svém prvním filmu senzačního světového úspěchu. Avšak největší Katharininou hereckou rolí je její vlastní život, v němž projevila takovou vnitřní nevyrovnanost a touhu po slávě, že otřásá i životy těch, kdo ji nejvíce milují. Její přátelé - slavný herec Viktor Mason, spisovatel Nicholas Latimer a mladá anglická aristokratka Franceska - jsou její nejvěrnější obecenstvo, které ji zbožňuje, ale také vidí pod povrch její uměle vytvářené minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Přes dvacet let hraje Katharina svou výjimečnou životní roli, ve které nechybí ani bouřlivý příběh lásky s Nicholasem a upřímné přátelství s Franceskou, ale vše je brzy ohroženo proradností. Složité osudy hlavních hrdinů i mnoha dalších postav zavedou do světa slavných a také bohatých a mocných lidí v Londýně, Hollywoodu, New Yorku, do exkluzivního prostředí zámků v Yorkshiru a Bavorsku či do přepychových vil na Riviéře a v Kalifornii. Neobyčejně působivý a bohatý děj této knihy je plný romantického kouzla, napětí a ironických zvratů.