Zaslíbená Země Nezemě 18

Zaslíbená Země Nezemě 18 https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513229/bmid_zaslibena-zeme-nezeme-18-xzL-513229.png 4 45 3

Zaslíbená Země Nezemě série

< 18. díl >

Je po všem a osud všech démonů je zpečetěn. Anebo ne? Podaří se Emmě zvrátit běh událostí a zabránit úplné genocidě? A pokud ano, pak za jakou cenu?

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

約束のネバーランド 18 (Yakusoku no Neverland 18) , 2020


více info...

Přidat komentář

Abukšákul
16.01.2024 5 z 5

Kluků nejoblíbenější manga =) Všechny díly se líbily moc =)

Corso
31.07.2023 2 z 5

Uz len mix patetickych dialogov o priatelstve a vine, prekladane nezvladnutymi akcnymi scenami a nasilu este radoby prekvapeniami. Arciboss necakane vstane z mrtvych silnejsi ako predtym, Kostej Nezniciteny prd proti tomu, aby za chvilu doslova sam od seba skapal, len za akehosi zase moralistickeho monologu vedlajsej postavicky... ktora sa samozrejme ukazala ako klucova pre cele univerzum. Cele zle. Byt toto na zaciatky, usetrim si kopy euracov ale co uz ked to doteraz mam komplet, musim kupit aj dalsi diel. Potom to asi komplet predam za zvyhodnenu cenu. Toto je uz velke sklamanie.


fvalek
23.04.2023 4 z 5

Je hodně cítit, že se blížíme do finále, a přestože zůstávají už jen dva díly, tak je toho ještě spoustu co udělat. A právě proto mě trošku štvalo, že půlka tohohle dílu je jen povídání si s Normanem, druhá půlka zase pomalá cesta ke krytu. I když se nudnější emotivní a povídací děj snaží oživit soubojem královny se Sondžuem, tak pořád trošku chabé. Nicméně Normana je potřeba vyřešit, takže v podstatě proč ne. Kromě toho se objevuje příběh Muziky a Ratleyovic famílie.

Co mě dostalo bylo finále, které nás zase vrátí do Grace Fieldu, na což se hodně těším a dává to podle mě smysl. Sice je asi od Ratleyů příliš milosrdné odvést uprchlíky zpět na farmu místo okamžitého naporcování, ale stejně tam měla Emma ještě cestu pro menší děti, takže co už. Docela mě zajímá, co Emma musí udělat, aby se začal plnit její dohodnutý slib. Přece jen si vyjednala podmínky s bohem démonů a nic se neděje... Takže? To musí všechny děti sjednotit na jedno místo nebo co? To si bůh démonů nedokáže udělat pořádek mezi královnou a Ratleyovými? Tohle mi zatím uniká, tak snad už se brzy dočkáme toho finále. Předposlední díl v červenci a konec snad někdy v říjnu, těším se.