Zaslíbená Země Nezemě 16

Zaslíbená Země Nezemě 16 https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502230/bmid_zaslibena-zeme-nezeme-16-nMJ-502230.jpg 4 57 4

Zaslíbená Země Nezemě série

< 16. díl >

Emma a Ray vstupují na neznámou půdu. Podaří se jim sjednat nový slib, který jim dovolí odvést všechny děti do světa lidí? A co má za lubem Norman, který se chce zbavit Muziky a Sondžua?

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

約束のネバーランド 16 (Yakusoku no Neverland 16) , 2019


více info...

Přidat komentář

ariannpHm
21.04.2024 4 z 5

Tento díl mi přišel dost fajn,byl dost akční,líbí se mi,jak se z Norman stává pomalu blázen. Vyřešení sedmero zdí mě také dost překvapilo. Těším se na další díl,protože se těším,jak to dopadne se sonjuem a muzikou.

Abukšákul
16.01.2024 5 z 5

Kluků nejoblíbenější manga =) Všechny díly se líbily moc =)


fvalek
01.11.2022 5 z 5

Velmi akční, blížíme se k finále celé série, které tedy bude mít ještě dva další archy, ale i tak se dostáváme do velmi napjatých vod. Válka mezi démony, jinými démony a lidmi je na spadnutí a Norman se začíná chovat jako správný blázen. Diví se mu někdo? Možná by měl větší pochopení, kdyby mu protipól nedělala rozumná a smířlivá Emma. Ukazuje se, že celá morálka tohohle světa, kterou autor tvořil Emmou, Normanem, Rayem, Muzikou, farmami a dalšími postavami a ději nese své ovoce a nechává čtenáře pochybovat, a přestože je jedna strana trošku zvýhodněná, tak stále můžeme váhat, jakou stranu podpořit.

Naopak psychedelický děj okolo Emmy tvoří tu klidnější a zajímavější složku, skrze kterou poznáváme další aspekt světa démonů. Ať už jsou démoni jacíkoliv, jejích bůh je bezesporu zajímavá figurka, jejíž motivace, cíle a zájmy jsou a nejspíš zůstanou předmětem tajemství. Stejně tak to, co mu Emma slíbila, což mě trošku štve, ale určitě se to vyjeví v pravý čas. Celá cesta Emmy a Raye je sice zdlouhavá a místy nudnější, člověk by se asi raději zaměřil na ty boje a pátrání po Muzice, ale je to velký kus cesty. Navíc se příjemně propojuje s dřívějšími událostmi, svatyní apod. Je to zkrátka velmi komplexní manga, která dokáže i po 16 dílech neustále gradovat a napínat.

Uma
23.10.2022 5 z 5

Četla jsem tuto mangu v angličtině, protože jsem se nemohla dočkat až vyjde. Ale i přesto se mi strašně moc líbila. Miluji tuhle sérii!