Princezna celým srdcem

Princezna celým srdcem https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479177/bmid_princezna-celym-srdcem-b4V-479177.jpg 4 38 8

Mozek velí, rozdělte se, srdce to však cítí jinak… Princeznu Ellie, její dvojnici Lottie a princeznina osobního strážce Jamieho čeká další školní rok v Rosewoodu. Nic ale nebude jako dřív. Stále se vzpamatovávají ze svého objevu, že vůdcem Leviatánů je někdo, kdo má k jejich domovu blízko. Potřebují dát dohromady důkazy a odhalit jeho nekalé plány. To ale nebude jednoduché, zvláště teď, když tajný agent Leviatanů navštěvuje jejich školu. Mozek velí, rozdělte se, srdce to však cítí jinak…... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Princess at Heart , 2021


více info...

Přidat komentář

knizninadsenec
16.02.2023 5 z 5

(SPOILER) Velmi zajímavý příběh s královskou rodinou, princeznami, školním prostředím... Krásně navazuje na předešlý díl. Setkáme s postavami, které už dobře známe. Příběh je stále plný tajemství, které postavy pomalu odhalují, tedy hlavně jedna, pro ochranu ostatních, musí mlčet. Ale tajemství je takové, že to zamává jejich životy, až poslední nápověda hádanky zapadne na místo nebo si spojí jednotlivé stopy.

Je možné, že jako čtenář to budete tušit dlouho předtím, co tím tajemstvím je, než se pravda dostane na světlo. Já tedy rozhodně ano. Bylo to prostě tak jasné, když ty náznaky pochopíte už ze začátku. I když nebylo jen jedno. Nijak to nemění fakt, že je příběh nepředvídatelný.

Každopádně to bylo zajímavé, velmi chytlavé, velmi čtivé. Ať už se to týká tajemství, náznaků, kamarádství, povinností... Je to velmi zajímavý příběh, který vás chytne a vy máte pocit, že to musíte dočíst co nejdříve nebo najednou, jen abyste tomu sami přišli na kloub či vám příběh dal za pravdu.

Postavy se chovají podle povinnosti nebo svého svědomí či rozkazů, aby ochránil ty, co mají rádi... Je to hezký školní, trochu detektivní příběh, když se snaží odhalit pravdu... Zkrátka velmi zajímavý příběh plný emocí, tahání za nitky, intrik a bolestivé pravdy.

Ale i po jistých odhalení a událostech, příběh jde dál. Musí se ještě mnoho vyřešit, mnoho si musí sami ujasnit, pokusit se to dát do pořádku.

mnohoknih
17.01.2023 3 z 5

To snad není možné. Všichni něco tají, nikdo nikomu nic neřekne a pak už je na všechno pozdě. No nic, jdu na poslední díl, protože jsem fakt zvědavá, jak to autorka dotáhne do konce. Ještě že čtení nezabere moc času.


Lučina7
15.09.2022 2 z 5

První díl série jsem četla už asi 4 roky zpátky a už v té době jsem na to asi byla stará. Nicméně i přesto jsem přečetla všechny ostatní díly a bavily mě. Ale tento 4. díl byl úplně jiný. Už jsem docela zapomněla, o čem byly ty předchozí a taky to, kdo je kdo. Trošku mě mrzelo, že jsem se tím pádem ze začátku nedokázala začíst a že mě kniha docela nudila. Zvratů tam moc nebylo, ale ten poslední mě opravdu hodně překvapil. Myslím, že jsem si tu možnost dokázala představit, ale rozhodně jsem netušila, co všechno autorka udělá hlavní hrdince. Závěrem bych chtěla říct, že další díl už opravdu číst nechci, ale budu. Je to děs. Prostě potřebuju vědět, jak to dopadne.

E.Wictoria
11.07.2022 4 z 5

První část knihy ( celkem ze tří) mě moc nebavila a musela jsem se do její četby až nutit. Už jsem chtěla ztrácet naději že to bude nevyvedený díl ale druhá a třetí část za to stála. Zejména příběh Jamieho mě uchvátil. Určitě budu mít zájem přečíst si i další díl.

Pert
19.03.2022 4 z 5

Kniha byla dobrá, trochu problém byl, že třetí díl jsem četla v červnu minulého roku a některé věci jsem tím pádem zapomněla.

Kaila146
30.01.2022 4 z 5

(SPOILER) Ellie všechno zkazila. Chjo, potřebuju další díl.

Dyna08
13.01.2022 5 z 5

Nevím, příjde mi, že se tam furt něco kazí, ale i tak to je úžasná série

loty13
14.11.2021 5 z 5

Celým svým dějem mě vtáhla do sebe.
Já už chci další díl.

Štítky knihy

princezny pro dospívající mládež (young adult) internátní škola

Autorovy další knížky

Connie Glynn
anglická, 1994
2018  82%Princezna v utajení
2019  83%Princezna v nesnázích
2020  85%Ztracená princezna
2021  81%Princezna celým srdcem
2022  64%Navždy princezna