Zakázaná zóna 3: Zaklínadlo

Zakázaná zóna 3: Zaklínadlo https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45407/zakazana-zona-zaklinadlo-45407.jpg 4 30 2

Zakázaná zóna série

< 3. díl >

"Tajná společnost se rozhodla, že Rebeka bude za všechno, co udělala, tvrdě pykat. Děsivá akce začíná: výhrůžky, intriky, zaklínadla… Rebeka se ocitá ve velkém nebezpečí. Může ji zachránit už jen jediná věc - a musí na ni přijít ona sama. "

Pro děti a mládež
Vydáno: , Samuel
Originální název:

Forbidden Doors 3: The Spell , 2001


více info...

Přidat komentář

Daniela86248
23.06.2012 5 z 5

Já si myslím že Bible je svatá a dokonalá... a Bill Myers dostal dar od Boha.. takové knihy se často nevidí v knihkupectví....
Já tohoto spisovatele obdivovat nepřestanu..

Skallarix
24.08.2011 odpad!

"Okultisté jsou špatní, satanisté jsou špatní, ateisté jsou špatní, pohané jsou špatní, astrologové jsou špatní, numerologové jsou špatní, vykladači karet jsou špatní, věštci jsou špatní, bylinkáři jsou špatní......." A seznam by mohl pokračovat do nekonečna. Bill Myers s pro mě neuvěřitelným a nepochopitelným úspěchem pokračuje ve svém "svatém" křesťanském poslání - obracení lidí na víru pomocí brainwashingu (když už nemůže použít "svaté" prostředky tortury), jakožto mnoho jiných náboženství, sekt a hnutí, které právě tak s chutí odsuzuje. Ale kdyby odsuzoval jen to. Dětem se skrze "dobrodružné romány" snaží vštípit, že to, co je psáno v Bibli, je svaté a nepopíratelné. To, co v ní není, není tím, že by se to tam nevešlo, ale jistě je to tím, že je to špatné. "Cesta do pekel," že, pane Myersi?