Zakázaná zóna 1: Duchové

Zakázaná zóna 1: Duchové https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45405/zakazana-zona-1-duchove-OL0-45405.jpg 4 45 8

Zakázaná zóna série

1. díl >

"Je vyvolávání duchů jen dětská hra? Amulety pro štěstí jen nevinné přívěsky? Když se Rebeka a její bratr Scott přistěhovali na Floridu, možná si to mysleli – ale jen do té chvíle, než narazili na Tajnou společnost, kterou tvoří skupina jejich spolužáků. Tajná společnost má nebezpečně blízko k okultismu a rozhodla se, že sourozenci jsou příliš velkou hrozbou pro její moc a vliv. Začala proto jednat…"... celý text

Pro děti a mládež
Vydáno: , Samuel
Originální název:

Forbidden Doors 1: The Society , 2000


více info...

Přidat komentář

ThrisaManx
31.01.2019 4 z 5

Celou sérii Zakázaná zóna jsem si oblíbila asi před deseti lety, kdy jsem ji četla několikrát a každý den jsem si v knihovně půjčovala další díl. Strašně se mi to líbilo a byla jsem z toho nadšená. Teď s odstupem času už na knize vidím nějaké chyby. Ta největší je její rozsah. Je to krátké, a proto velice strohé. Autor klidně mohl přidat více té "omáčky" a popisů, knížce by tím leda přidal. Nic není pořádně rozvedeno a jakmile je tam nějaká akce, skoční dřív, než vůbec pořádně začne. Škoda.

MarketV
13.09.2016 3 z 5

Možná už nejsem ta správná věková skupina, ale čekala jsem větší rozvedení příběhu. Kladně hodnotím příběh, poselství a také graficky zajímavé a povedené obálky. Ovšem mám radši, když kniha obsahuje více popisů a je klidně tlustší. Vzhledem k tomu, že je kniha primárně určena pro teenagery, tak chápu, že tu jde hlavně o napínavý děj a duchovní podtext. Asi by se mi více líbilo přidat více logických argumentů proč jsou ty a ty věci špatně, sama si to samozřejmě odůvodním, ale tady to není moc rozvedené.


rebels.arena
22.10.2015 3 z 5

Tato knížka byla moc dobrá. Moc ráda jsem ji četla. Moje nejoblíbenější postava byla asi Rebeka. Je to těžké se k ní porovnat kvůli tomu co prožila. Její bratr, Scott, jsi sice našel kamarády, ale oni jsou zapojeni do věcí, které by on neměl dělat. Když od tuď odešel tak večer nemohl spát. Měl sny o tom, že ho někdo chce zabít. Moc jsem si užila číst tuto knížku. Je moc zábavná a dobrodružná. Doporučila bych tuto knížku své kamarádce Báře. Ráda čte takové knížky.

rašule
15.06.2015 5 z 5

Kdybych to měla tuto knihu srovnat s ostatními díly tak vůbec není špatný, ale když se to čte samotne tak je to uzaane

rašule
14.06.2015 5 z 5

Miluji tuto sérii knih, ale DUCHOVÉ se mi líbili skoro nejvíce...jen kvůli napinavemu ději, který tato kniha schovává♡

honzah70
19.07.2014

Úžasná série knih pro děti pubertálního a vyššího věku, kteří chtějí poznat Ježíše.

Marika Vanova
30.07.2012 4 z 5

Jako dětská křesťanská literatura je to dobré. Těžko to ale může posoudit někdo, kdo nevěří v Boha.

Daniela86248
26.06.2012 5 z 5

Mě se opravdu líbí celá série knih.... tato kniha uvádí čtenáře do děje (Rebeka a Scott přišli do školy... Rebeka se poznala s Ryanem.. atd.) Ale i tak se mi tato kniha opravdu líbí... Bill Myers má opravdový dar..