Zahrada pro inteligentní lenochy

Zahrada pro inteligentní lenochy https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107275/zahrada-pro-inteligentni-lenochy-107275.jpg 5 9 5

inteligentní nápady pro "lenivé zahrádkáře". Rady, jak si založit zahradu při minimální potřebě času a peněz. Velmi zajímavá, nápaditá a hezká kniha se spoustou obrázků a fotografií je určena majitelům zahrad, kteří chtějí mít hezkou zahradu a při tom na ní netrávit mnoho času, nevěnovat jí mnoho energie a peněz. Rady, jak založit takovou zahradu, nechávají také prostor volně žijícím rostlinám a živočichům a soužití s přírodou bez chemie. Kromě obecných rad pro zakládání zahrady a její udržování, najdeme v knize nápady pro zahradu okrasnou, užitkovou, dětskou a balkonovou, pro zelené stěny a střechy, také kalendář pro celý zahrádkářův rok apod.... celý text

Literatura naučná Zahrada
Vydáno: , Brázda (zemědělské nakladatelství)
Originální název:

Der Garten für intelligente Faule , 2002


více info...

Přidat komentář

jprst
05.05.2022 5 z 5

Náhodný úlovek z antikvariátu a hodně povedená příručka, která na rozdíl od řady současných, rádo by moudrých knih se zahrádkářskou tématikou skutečně a hlavně užitečně radí.

Daenerys.Tar
25.04.2022 5 z 5

Přestože je kniha téměř 20 let stará, je opravdu nadčasová.


Greenfingers
20.12.2019 5 z 5

Kniha je plná různých vychytávek (ale tentokráte ne od Ládi Hrušky). Vyvedla mě z mého omylu, že o zahradničení už snad vím vše . Inspirativní čtení, vřele doporučuji!

MOu598
03.07.2017 5 z 5

Četla jsem již před delším časem. Podle mých poznámek:
Hezké, hodně barevných foto, hodně rad.
Vtipné.
Koupit si.

Jessica007
22.05.2016 5 z 5

Výborná knížka. Když jsem zakládala zahrádku - úplně od začátku, byla mým věrným pomocníkem. Mám více knih o zahradě, ale tato je prostě skvělá. Anotace u knihy je dost výstižná. V knize je hodně výborných rad jak mít pěknou zahradu, ale při práci na ní ušetřit čas i peníze. Zároveň ale mít i zahradu krásnou a moci si ji i pěkně užívat, nejen na ní pracovat. O zahradu se starám samozřejmě stále, tato knížka je užitečná a výborná nejen při zakládání zahrádky, Mohu doporučit.