Agent orbulátoru

Agent orbulátoru https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390575/bmid_agent-orbulatoru-xOT-390575.jpg 4 10 4

William Wenton série

< 3. díl

Nová tajemství a zdánlivě neřešitelné šifry zavedou Williama Wentona nejen zpět do Institutu posthumáního výzkumu, ale i do mořských hlubin až na samé dno Mariánského příkopu! Když se hodiny na londýnském Big Benu náhle zastaví, William tuší, že se děje něco mimořádného. A opravdu, objeví se záhadná postava, která si říká agent orbulátoru, a strhne Williama a jeho nejlepší kamarádku Iscii do víru nových dobrodružství. Co agent orbulátoru od Williama chce? A vůbec, co je to vlastně ten orbulátor? Stránky třetího dílu mezinárodně úspěšné série o Williamu Wentonovi plní záhadná tajemství i zapeklité šifry. Návrat do Williamova vesmíru představuje jiskřivou přehlídku rafinovaných zápletek a zvratů i přemoudřelých robotů. A vypráví i o statečnosti – všech tvarů a velikostí.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

Orbulatoragenten , 2017


více info...

Přidat komentář

MartinaF
07.03.2021 4 z 5

Přečteno a musím souhlasit s ostatními komentáři, že se jedná o nejlepší díl. Napínavé, čtivé a dobrodružné. Spoustu robotů, mechaniky. Spíše určená klukům než holkám, ale za mě opravdu hodně povedené.

blackoutzuzi
14.05.2020 4 z 5

Třetí díl dětské série o nadaném chlapci, který umí luštit i ty nejzapeklitější rébusy, je pro mě zatím ten nejlepší díl. Agent orbulátoru je příběh ze světa robotiky, ovšem nejedná se o záležitost pouze pro kluky. Celé je to podané s lehkostí a nemusíte se bát, že vás čeká směsice složitých hlavolamů a cizích slov, to vůbec ne. Mohu jedině doporučit, pokud chcete dobrodružnou knihu se sympatickými postavami a zajímavým dějem, pak je tohle ta pravá série pro vás.


milena8281
21.10.2019 4 z 5

To už je konec? Výborné čtení, četli jsme společně se synem a fakt nás to bavilo. Snad pro nás pan Peers ještě nějaké pokračování vymyslí.

gad
02.09.2019 5 z 5

Tahle série mě baví, přestože už dávno nejsem dítě (aspoň tedy věkem). Agent orbulátoru je zatím asi nejakčnější díl z celé trilogie. Autor opět drží čtenáře po celou dobu v napětí, takže čtete a čtete, až zjistíte, že je konec. Pěkné.