Statečná lady Catryn

Statečná lady Catryn https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403620/mid_statecna-lady-catryn-Oj6-403620.jpg 4 65 9

Wherlocke série

< 6. díl >

Lady Catryn Gryffin de Warrennová a její syn se stanou terčem útoku hrabivého švagra, sira Morrise, jenž se chce po smrti svého bratra a Catrynina manžela za každou cenu dostat k rodinnému dědictví. Unese Catrynina synka a zoufalá matka ukradne kočár šlechtice Oriona Wherlocka, aby mohla únosce pronásledovat. Orion Wherlocke se hrou osudu stane jejím pomocníkem v boji za získání syna, a nejen tím… Během strastiplného pronásledování pocítí jeden ke druhému velkou náklonnost, která se změní v lásku. Vzdá se sir Orion kvůli krásné Catryn staromládeneckého způsobu života?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

If He's Daring , 2014


více info...

Přidat komentář

kacenka6144
04.01.2024 3 z 5

Další díl příběhů rodin Wherlockových a Vaugnových. K pokračování celé série jsem se vrátila s nějakým odstupem. Knížku jsem sice přečetla, ale pořád to není ono. Pro mě jsou od téhle autorky pořád nejlepší knížky ze skotské Vysočiny.

katkaq
12.02.2022 3 z 5

Líbilo se mi, jak autorka opět vyzdvihla rodinu a rodinné vazby. Oba hrdinové byli rodiče, což bylo taky trochu nové. Kniha byla opět velmi čtivě napsaná a přišel i očekávaný happyend. Každopádně v momentě, když vyšlo najevo, co se stalo Catryn, jsem byla velmi znechucená. Dokonce jsem měla chuť knížku zahodit. A to, že by takového člověka měl můj syn mít před sebou… nevím, nedokážu u téhle série vypnout a tyhle složitá témata mi přijdou někdy až moc zjednodušená.


rampapa
19.05.2021 5 z 5

Na příběh o Orionovi jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Catryn jsem si hnedka oblíbila a hodně mě bavil jejich příběh. Příběh se mi moc líbil. Knížka se mi moc líbila a vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

viola5163
24.01.2021 5 z 5

úžasné dobrodružství, nadpřirozené schopnosti, svižný děj a jeho místo se neustále měnilo což děj zpestřuje.

munka
25.06.2020 4 z 5

Napínavý príbeh, trochu prekombinovaný, ale potešil.

havrmoni
06.04.2020 5 z 5

Já nemůžu jinak než opět za 5*. Pěkný příběh, rodinka rozlezlá a rozvětvená jak Murayové. Taky drží při sobě, taky mají ten svůj dar, to svoje nadání. Sympatičtí muži, odvážné ženy a naprosto úžasné potomstvo. Ty děti mě fakt bavily.

sulinajindra
25.04.2019 5 z 5

Velmi napínavá a čtivá kniha...

Bess.h
11.04.2019 3 z 5

Tak nakonec to bylo zase ono.
Tentokrát mě Hannah Howell pěkně potrápila. Začátek knížky byl v jejím klasickým stylu, ale pak mě zarazila tou částí, kdy chudák Catryn byla vlastně zneužívaná. Málem tě tím odradila od dalšího čtení, protože tohle nemám v knížkách typu červená knihovna ráda, ale nakonec mě přesvědčila že i z takovýhle části umí vybruslit a udělat šťastný konec, který vás zase donutí číst její další knížku.

biki
22.03.2019 3 z 5

Námět knihy nebyl sice úplně originální, ale byl poměrně zdařile podaný. Také neveselý osud předchozího manželství hlavní hrdinky, který se naplno ozřejmil až v závěru knihy, byl dost nápaditý. Přesto mi ale chvílemi kniha připadala dost rozvleklá, a také těch paranormálních schopností a jevů, které místy sklouzávaly až do parodie, tam na můj vkus bylo už příliš.