Obětavý lord Bened

Obětavý lord Bened https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453689/obetavy-lord-benedHWrBA5-hjv-.jpg 4 58 9

Wherlocke série

< 7. díl

V romanticko-historizujícím románu známé a oblíbené autorky ožívají dvě výrazné postavy někdejšího pestrého klanového života na skotské Vysočině. Poté co lady Primrose Woottenové zemře otec a na jejich panství přijede jeho chamtivá a proradná rodina, nic není jako dřív. Primrose ví, že kdyby se jí podařilo vypátrat svého bratra, otravné příbuzné by vyhnal. Místo toho však potká urostlého, mocného cizího muže a úplně zapomene na to, co si předsevzala... Sir Bened Vaughn se příliš nebojí pistole, avšak trochu mu nahání strach žena, která ji svírá v ruce a probudí v něm nejzákladnější pudy natolik, že si není jistý, jestli je dokáže potlačit. Vaughn je čestný muž a ví, že by neměl po Primrose toužit. Zároveň považuje za svoji povinnost pomoci jí. A když společně zjistí více o zmizení jejího bratra, uvědomí si, že to znamená zůstat po jejím boku..., po celou dobu ji chtít... a přemýšlet, jak dlouho ještě oba dokážou odolávat pokušení.... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Oldag
Originální název:

If He's Noble , 2015


více info...

Přidat komentář

mariva
10.04.2024 4 z 5

Nečetla jsem žádný z předcházejících dílů, ale i tak mě příběh bavil. Nadpřirozené schopnosti postav mi nevadily, ale chvílemi kvůli nim děj divně přeskakoval a ztrácel souvislosti. I tak to bylo příjemné čtení.

kacenka6144
04.01.2024 3 z 5

Vzala jsem si ke čtení hned další díl, teď už vlastně poslední. A ani toto není ono. V knize jsou opět dějové nesmysly a nesrovnalosti. Doufám, že autorka svoje další knížky trošku víc propracuje.


katkaq
12.02.2022 3 z 5

Opět velmi čtivá kniha. Dějová linka mi chvilkami přišla až překombinovaná, ale i tak jsem knihu přečetla za jeden večer. Ráda bych se dočkala příběhu o Modredovi, ale bohužel asi se tak nestane.

havrmoni
16.06.2021 5 z 5

U této autorky ani nemám co psát. Naprosto nekriticky miluju její knihy.

rampapa
19.05.2021 5 z 5

Na tenhle příběh jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Beneda jsem si oblíbila už z minulých knihách a jsem ráda jak dopadl. Primrose jsem si hnedka oblíbila a moc se mi v knize líbila. Příběh se mi moc líbil. Knížku doporučuji všem co mají rádi romantiku. Doufám že autorka napíše ještě příběh o Modredovi.️️To bych si moc přála.

munka
11.01.2021 3 z 5

Romantika a dobrodružstvo skĺbené v jednom príbehu. Oddychové čítanie, ktoré poteší.

sulinajindra
10.11.2020 5 z 5

Opět napínavý děj a člověk se nedokáže od knihy odtrhnout.......

biki
03.10.2020 3 z 5

Standartní, příjemně čtivý příběh od osvědčené autorky, která sice nikdy vysloveně nezklame, ale v tomto případě ani příliš nepřekvapí. Zápletka této knihy již byla v různých obměnách použita dříve (ale co pořád také vymýšlet), a s paranormálními motivy se zde také už počítá. Zkrátka nenáročné čtení ke kafi v líném propršeném odpoledni.

Verunka4444
28.09.2020 5 z 5

Primrose a Bened....úžasná dvojka,miluji knihy Hannah Howell :)