Vyhrajte boj o štíhlé tělo

Vyhrajte boj o štíhlé tělo https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182536/vyhrajte-boj-o-stihle-telo-182536.jpg 4 41 6

Jste zmateni ze složitých nebo matoucích informací o hubnutí? Máte obavu, že jste odsouzeni k nekonečné dietě sestávající z kuřete a brokolice, abyste zhubli a už nepřibrali? Už ne. V této knize se s vámi odbornice na stravu a fitness Jillian Michaels dělí o svá vlastní tajemství, tipy a triky, jak jednoduše, rychle a trvale transformovat tělo. Nabízí snadno proveditelné strategie k úpravě stravy, pohybu a životního stylu podle vašich potřeb.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Anag
Originální název:

Slim for Life , 2005


více info...

Přidat komentář

rencovav
19.12.2020 2 z 5

Jakkoliv mi Jillian Michaels a její BODY SHRED videa na youtube pomohla ke zhubnutí (od června cvičím minimálně obden a zhubla jsem 12 kilo), tahle knížka byla vlastně spíš ztráta času. Jillian mi neřekla nic moc nového, což není asi její chyba, protože o zásadách zdravého životního stylu toho vím hodně už několik let, jen jsem si na to prostě zvykla až v posledním půlroce. Ale to by nevadilo, chápu, že spoustě lidem mohly ty informace pomoci. Ale štve mě Jillianino peskování, její honba za kaloriemi, příjmem a výdejem, za shazováním kil a bytím sexy. To je fakt hloupost a špatný přístup. Slibuje vám, že bez bolesti a přemáhání zhubnete klidně i kilo týdně. Jo, možná na začátku. Ale pak už to není o kilech. Ani o centimetrech. Je to o tom, jak se cítíte. A nejdřív se možná budete cítit mizerně, že si nemůžete (respektive nechcete) dát ten chlebíček, dortíček, já nevím co. Ale je to o tom, přijmout ty zásady, udělat si z nich radosti. Je to o tom, vybrat si, jestli si dám mísu salátu nebo řádek čokolády. Rozhodně nemusíte jíst jenom celozrnné a bio věci a já nevím co všechno speciálního, abyste zhubli. A rozhodně byste se neměli motivovat jen tím pitomým číslem na váze, která navíc může být rozbitá. A proboha, být hubený neznamená být sexy. Sexy a přitažliví budete, když budete sebevědomí a budete si vážit sebe sama. To jsem už stihla pochopit. Jo a taky by to chtělo zapracovat na úpravě pro českého čtenáře, protože tohle je fakt knížka pro typického Američana - Češi mají zase jiné potíže, nemáme ani tak fastfoody a XXL porce, ale zase tradiční tučnou kuchyni a spoustu piva a jiného alkoholu (což není můj problém, ale měla jsem jiné závislosti). A fakt je mi k ničemu, že vím, jaké značky si můžu koupit v USA, kam chodit do restaurace v New Yorku a jaká fitka mají v LA. Jo a uvádění cen v dolarech je taky vtipný.
No nevadí, aspoň jsem konečně přesvědčená o tom, že tuhle knížku doma nepotřebuji a že ji mohu poslat dál, třeba někomu něco dá a pomůže mu nastartovat cestu za lepším já.

-el
25.02.2017 5 z 5

Tato kniha pomůže roztřídit důležité a nedůležité informace týkající se hubnutí a zdravého životního stylu. Určitě pomůže začátečníkům, kteří tápou ve velkém množství internetových článků. Nejvíc se mi na knize líbí, že Vás do ničeho nenutí. Nediktuje přesný jídelníček kolik a čeho. Dává prostor si vyčlenit, co je pro každého důležitější... za mě bez pochyby pět hvězdiček!


Daris
07.01.2017 3 z 5

průměr

rencha86
11.11.2015 5 z 5

Velmi užitečná kniha. Díky ní jsem se naučila mnoho nových věcí. Tuhle knihu bych doporučila všem, kteří se sebou chtějí něco udělat.

michaelevavrin
07.08.2014

Kniha jako dělaná pro začátečníky v oblasti zdravého životního stylu!

monushka
19.05.2014 5 z 5

Zajímavá kniha. V přehledných bodech je zde shrnuto to, co bychom měli dodržovat, abychom vypadali štíhle. Jillian nemluví pouze o hubenosti, ale o pohybu a jaký pozitivní dopad má nejen na naše tělo, ale na naše zdraví celkově. Navíc jsou body ohodnoceny čísly od 3 do 1, přičemž trojka by pro nás měla být nejdůležitější a měli bychom jí za každou cenu dodržovat. Těším se, až se dostanu k některé její další knize.

Autorovy další knížky

Jillian Michaels
americká, 1974
2013  83%Ovládněte svůj metabolismus
2012  75%Bez hranic – Jak si vybudovat výjimečný život
2013  82%Vyhrajte boj o štíhlé tělo
2014  67%Udělejte radikální řez
2017  73%Hurá, miminko!