Večery Analogonu aneb Surrealistická abeceda

Večery Analogonu aneb Surrealistická abeceda https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234602/bmid_vecery-analogonu-aneb-surrealistick-GHt-234602.jpg 4 6 2

Výbor divadelních skečů z legendárního surrealistického cyklu, v němž černý humor pokládá na lopatky nejen každého z Vás!

Přidat komentář

dav110
12.07.2018 4 z 5

Zpola se ztotožňuji se svou "předřečnicí", neduhem tohoto výboru je jeho nevyváženost - postupně na jeden zdařilý skeč (Banán patří opici, Ta která neodpovídá na SMS) připadnou dva hrůzostrašné (což je kategorie: s tímhle se vážně chcete chlubit?!), a naopak. Nutno si však položit otázku, co taky jiného čekat od formátu, ve kterém spolu jednotlivé výstupy "nekomunikují"? I ten nejvěhlasnější komik (tj. má maličkost) jistojistě nesází jednu perlu vedle druhé a čas od času si vybere slabší chvilku.

K čtvrté hvězdičce (7/10) jsem se odhodlal díky tomu, že mně je vlastně hrozně sympatické ta poetika, ten tvůrčí princip. Kdybych jednou tvořil, výsledný tvar by asi vypadal nějak podobně...

růžovámakrela
10.11.2016 3 z 5

Ač se považuji za člověka, který má rád absurdní humor, tohle bylo i na mě často trochu moc... aneb Spousta slátanin bez náznaku vtipu či významu a jen pár podařených surrealisticky vtipných, černočerných alegorických výjimek.


Štítky knihy

humor surrealismus divadelní skeče

Autoři knihy

Bruno Solařík
česká, 1968
František Dryje
česká, 1951
David Jařab
česká, 1971

Kniha Večery Analogonu aneb Surrealistická abeceda je v

Přečtených6x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x