V náruči snů

V náruči snů https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11645/v-naruci-snu-11645.jpg 4 193 27

Paris je nadaná malířka, která dosáhla záviděníhodného úspěchu. Její díla se prodávají v exkluzivních galeriích a její popularita stoupá. Poté, co se sblíží s milionářem Richardem, se začnou dít podivné věci. Paris probouzejí děsivé sny a cítí nepokoj. Po jednom záchvatu horečné tvůrčí činnosti má před sebou náčrtek vražedné scény. Neustále se musí k obrazu vracet a kousek po kousku doplňuje detaily zločinu. Když potom dojde ke skutečné vraždě, dostane se Paris nejen do pokušení, ale také do vážného ohrožení.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Now You See Her , 1998


více info...

Přidat komentář

petulik330
30.04.2023 5 z 5

Byl to takový mix, který nejde zařadit do jednoho žánru. Bylo tam Sand vše. Detektivní zápletka s prvkem nadpřirozena a špetkou romantiky. To mám hodně ráda.
Vše bylo pěkné vyvážené a nic tam nechybělo ani ne přebývalo.
Hlavní hrdinka byla velice sympatická i když trochu samotářská malířka u které se objevily schopnosti jako je vidět duchy a poté vidět vraždu a namalovat ji na obraz.
Richardovi se musí nechat.. Vzal to s kódem když mi Sweeny řekla co umí. Prostě klidas a chlap do nepohody.

PeM
19.01.2022 5 z 5

Mě se to líbilo. Bylo to sice celé takové nějaké "rychlé", ale tak proč ne....Paranormálno mi vůbec nevadilo, ba naopak, pro milovníka tohoto "tématu" jako jsem já, to byl velmi příjemný bonus.


Hatshepsut
17.11.2021 4 z 5

V tomto románu mi nějak nesedly ty paranormální schopnosti, ale ne že bych je hlavní hrdince nezáviděla:-). Jinak si i tento příběh LH drží svůj standard mezi romantickými detektivkami.

petraj30
15.04.2021 4 z 5

Celkem pěkný detektivní příběh. Ani jsem se nenadála a byla jsem na konci.
Oba hlavní hrdinové se mi moc líbili, jen ty para schopnosti byly pro mě v jistých momentech rušivým elementem.
Nevím jak je to možné, ale řekla jsem si, že ten člověk bude vrahem v momentě, kdy se objevil na scéně.
Byl to pěkný a plynulý příběh u kterého jsem se nenudila, jen mi nepřišel tak napínavý. Ten konec byl useknutý, ale s tím se setkávám i u ostatních spisovatelů. Jinak se mi to moc líbilo

Jessybelle
15.02.2021 5 z 5

Romantická detektivka s para jevy... Oddechovka, jak má být..mohu doporučit.

jinbr
24.05.2020 5 z 5

Ano, líbilo se mi to. Sweeny mi bylo moc sympatická, byla to taková krásná křehká duše. Příběh možná nebyl až tak dramatický, ale i tak to bylo pěkné a konec napínavý. Užila jsem si to

FairyD.
04.05.2020 5 z 5

Mám rada romanticko-detektívne príbehy. A tento ma osobne veľmi zaujal, dokonca bol podtrhnutý nadprirodzenou mocou. Počas celej knihy sa niečo dialo. Veľa veci bolo pre mňa prekvapením napr. vôbec som nevedela kto je vrah, dokonca som nebola ani blízko.

Kudík
27.04.2020 4 z 5

Knihy od Lindy Howard mám ráda, umí pěkné detektivní romance. Zde jsem hlavní hrdince Sweeney záviděla "zelenou vlnu", a to doslova, jak tu na silnici, tak i za okny. :) Ale musím uznat, že ty stupňující se para schopnosti jsou už moc. No a Richard, to byl typický hlavní hrdina... mužný, dokonalý, ale proč ne? Tentokrát jsem vraha netrefila a konec je na můj vkus moc hrrrr.

Knihomolka97
04.04.2019 4 z 5

Trochu jiná kniha, než ostatní co jsem zatím od autorky četla. Opět ale pěkná oddechová romantiko-detektivka se sympatickou a zvláštní hlavní hrdinkou. Vraha jsem si myslela správně, takže žádné překvapení.

Ivetaa
29.10.2017 5 z 5

Od této autorky jsem už četla i lepší romány. Přijde mi vše takové uspěchané, nedotažené. Zase na druhou stranu, skvěle jsem se odreagovala od každodenních povinností...

Evaho73
14.10.2017 4 z 5

Páčia sa mi tieto "romantické detektívky" od LH a táto bola naviac obohatená o paranormálne javy. Násilie, vraždy a psychické napätie moc nemusím (stačí mi sledovať TV alebo okolie), a preto mi vyhovuje tento ľahší štýl. Odporúčam !!!

laura
13.07.2017 5 z 5

Jedna z nejlepších knih autorky... Přečteno během dvou večerů...

moudivlacek
01.02.2017 5 z 5

Další kniha mé oblíbené autorky - a jak jinak - prostě skvělá.
Je to detektivka s prvky tajemna - médium-malířka je velice zajímavé téma a ještě zajímavější její schopnost malovat podivné obrazy.
A jako vždy v podobných příbězích je tu i láska, která ale nenarušuje vůbec linii příběhu, spíš ji jemně dokresluje.
Za jeden večer přečteno a nezbývá jen doporučit ji i ostatním.

cukrovka
21.10.2016 5 z 5

Velmi čtivá knížka. Autorka jako vždy dobře propojila romantiku, tajemno a detektivní zápletku.

motolka
05.09.2016 5 z 5

Hodně zajímavá detektivka. Začátek mě sice úplně nenadchnul, konec bych taky trošku udělala jiný, ale jinak jsem knížku četla se zatajeným dechem.

alzbeta4340
01.07.2016 4 z 5

Námět je opravdu úlet, ale je to čtivé, velmi čtivé!

renefer
13.06.2016 3 z 5

Moc mě to nenadchlo, velká láska na první pohled, ze začátku sice Sweeney slušně vzdoruje, ale pak stačí, když je jí zima a už volá :-) Přišlo mi to celé přitažené za vlasy a ani se člověk pořádně nedověděl, proč vlastně to všechno vypuklo...

Zafiro
16.07.2015 5 z 5

Paris je typická žena, která příliš nevnímá své půvaby a necítí se být přitahována muži, ovšem až do doby, kdy přeskočí jiskra mezí ni a Richardem. Od té chvíle má děj rychlý spád a detektivní zápletka se opravdu zamotává. Paris jsem si hned oblíbila, má vtipné hlášky, je kurážná a s ničím se nepáře. Ta část s duchy tomu dodává patřičné tajuplno.

zp87
19.12.2014 3 z 5

Lindu Howard mám moc ráda, její detektivky s nádechem červené knihovny ještě více... ale četla jsem od ní lepší knížky.
V náruči snů si možná ještě někdy přečtu, pokud nebude zrovna v knihovně po ruce nějaká její lepší kniha.

Opět jde o oddechovou knihu, velmi příjemné počtení - s nádechem tajemna.
V knihách Lindy Howard si vždy vychutnávám hlavně mužské hrdiny. Tady tomu nebylo jinak. Souhlasím s názorem, že Sweeney a její parapsychické schopnosti byly poněkud děsivé a rozumný chlap by určitě zvažoval i riziko jistého psychického vyšinutí své partnerky - pokud by se chovala jako Sweeney...

Petra011
05.11.2014 4 z 5

První kniha, kterou jsem od autorky četla. Krásné propojení detektivní zápletky a lásky. Velmi čtivá kniha. Už jsem od autorky mezitím přečetla další knihy a ještě mě nikdy nezklamala.