Učebnice sebelásky

Učebnice sebelásky https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/246908/bmid_ucebnice-sebelasky-XuJ-246908.png 4 129 28

Pojem "sebeláska" má stále nádech nadávky, ezoterního blouznění, nebo se používá místo slova "masturbace". Tato kniha přináší "selské" úvahy i psychologický pohled na sebelásku a ukazuje, jak potřebné a normální je mít sám sebe rád, důvěřovat svému názoru a jednat především podle svých vnitřních hodnot. Popisuje, jak důležitá je sebeláska pro kvalitní vztahy a celkově podporuje lásku jako stav bytí. Kniha obsahuje 15 praktických cvičení a 10 meditací k pěstování sebelásky ve všedním dni. Je určena všem, kdo se chtějí naučit milovat sebe sama, a také koučům, lektorům a terapeutům, kteří chtějí v rozvoji sebelásky podpořit své klienty.... celý text

DominaCZ
DominaCZ
15.02.2024 odpad!

Hodnotu dvou tisíc tyhle obecný řeči určitě nemaj. Nějak nechápu proč by na pocity a kdejakej prd měly být v týhle doby době knížky návody.
Čili palec dole

WomanInLove
WomanInLove
25.05.2021 4 z 5

A mě se ta kniha líbila...paní Kolaříkovou mám ráda a i když už dneska její rady nevyhledávám, tak minimálně tuhle učebnici bych brala alespoň jako příjemný oddech...


Little.deer
Little.deer
19.05.2021

Mě přijde sebeláska taky mírně jako módní trend, takže mám z toho názvu trochu osypky. Mám tuhle ženu ráda, ale jsem z ní zmatená, někdy míchá do své práce ezo a to už mi nesedí...

Maki21
Maki21
22.02.2021 5 z 5

Příjemná učebnice, která umožní podívat se do svého nitra zase trochu z jiného úhlu. Nejvíce se mi líbí že na závěr knihy, jsou přímo meditační cviky které člověk může sám odzkoušet.

martinakovarova
martinakovarova
21.11.2020 2 z 5

No nevim... nic moc,, spis nic nez moc.. a to se snazim privrit obe oci :-/

alexka_kri
alexka_kri
16.11.2020 3 z 5

Supr kniha, hlavně pro lidi, kteří se chtějí mít rádi a žít podle svých představ ne podle představ okolí!

ajasin
ajasin
14.02.2019 3 z 5

Nejsem cílovka pro takové knihy. Byla mi vnucena příbuzným. Mám totiž malou úchylku. Na každé návštěvě lidem zkouknu knihovnu ( samozřejmě s jejich svolením ) a snažím se zapříst rozhovor o knihách v ní nalezených. Nicméně mi to nedalo a knihu jsem přečetla. Shrnutí - k většině životních postojů zde prezentovaných jsem už dospěla věkem, pár věcí mě k mému překvapení zaujalo a dalo podnět k zamyšlení.

Danafantom
Danafantom
19.10.2018 4 z 5

Sympatická kniha, srozumitelně podaná, je zde spoustu postřehů a závěrů, ke kterým jsem došla nezávisle také. Nejspíš to bude tím, že jsme měli s autorkou stejného učitele. ŽIVOT.

Analady
Analady
27.09.2018 5 z 5

Je zajímavé pročítat komentáře, jak každý vnímá tuto knihu úplně jinak. Mně se Učebnice sebelásky moc líbila. Je vidět, že byla psaná s láskou a touhou pomoci druhým naučit se sebelásce. Najdete v ní hodně inspirativního čtení, které když alespoň z části naplníte v praxi, bude se žít mnohem lépe nejen vám, ale i lidem kolem vás. Kniha není jen o meditacích. Ty jsou až v poslední třetině knihy. Koho technika meditací neoslovuje, najde tam mnoho myšlenek k zamyšlení. Doporučuji.

Jairaa
Jairaa
30.12.2017

Čekala jsem, že v knize najdu nějaké praktické cvičení. Byly tam však samé meditace, což není efektivní. Pokud někdo chce psát učebnici, měl by ji oprostit od veškerého náboženství a necpat tam hinduismus. Připadalo mi, že má jen nalákat na další semináře paní Kolaříkové. Už jsem ji prodala. Byl to omyl ji kupovat

lalikpepa
lalikpepa
30.11.2017 3 z 5

Knihu jsem četla dlouho, nemohla jsem se začíst. Je to dost často náročné a ne vždy dobře uchopitelné. Některé pasáže se zase četly samy. Takže můj výsledný dojem je rozporuplný. Je to skutečně psané jako učebnice, takže po praktické stránce je to super, jsou tam konkrétní cvičení a návody, což velmi oceňuji, neboť některé knihy pro ženy obsahují jen abstraktní popisy, ale neříkají, jak konkrétně pracovat sama se sebou. Tato kniha toto má. Na druhou stranu, se to nečte úplně dobře, občas jsem byla ztracená v kapitolách a odstavcích. Knihu bych doporučila k přečtení všem ženám bez ohledu na to, jak sebevědomé jsou či nejsou:)

Varvara
Varvara
05.10.2017 5 z 5

Nejsem ještě ani v půlce, ale už za těch prvních 90 stran podle mě stojí knížka za přečtení. Dlouho mě míjela, ovšem nejsou v ní nějaké otřepané fráze, není ani "přeslazená", jak jsem se předtím obávala. Je psaná věcně a čtivě. Žádné sáhodlouhé okecávání, autorka dokáže věci dobře vystihnout a pojmenovat. V rámci seberozvoje jsem toho myslím přečetla docela dost, přesto už jsem při čtení měla hodně aha momentů. Super. Za mě skoro povinná literatura.

scrapes
scrapes
14.09.2017 5 z 5

Urcite velmi pozitivni knizka, ve ktere se najde myslim kazdy clovek (nekdo vice, nekdo min

ditul
ditul
09.09.2017 5 z 5

Mě se tedy kniha líbila...... Když se nad ní člověk zamyslí, má hodně do sebe...

JointlieKat94
JointlieKat94
19.07.2017

Přečteno pár stran, a musím říct.. nedočetla jsem. Průběžně se k ní vracím, ale už se mi do ní nechce. Nevím proč, nemám na to ani názor. Třeba až to jednou dočtu..

majuska88
majuska88
17.07.2017 4 z 5

Některé kapitoly mi přijde , že se stále u motivačních knih stále opakují , na druhou stranu opakování je matka moudrosti. Knihu jsem nedočetla na 1 pokus, spíše se k ní vracím průběžně, když cítím, že to potřebuji.

aruba
aruba
28.06.2017 5 z 5

Skvělá knížka. Už jen číst si v ní mě naplňuje klidem, a to mě přesvědčuje o tom, že když se někdo začne věnovat sám sobě a bude poctivě zkoušet všechna cvičení a meditace, které kniha nabízí, tak se opravdu posune někam dál a časem sebelásku najde. Věřím tomu, a jdu se do toho pustit. Doporučuji všem, kteří si myslí, že "sebevědomí" je sprosté slovo, což je v našich končinách asi skoro každý.

Wikira
Wikira
23.06.2017 4 z 5

První polovina je docela nudná a pesimistická. Ke konci jsou skvělé rady pro lepší život. Takže celkové hodnocení je kladné :-)

stepanka8415
stepanka8415
24.05.2017 3 z 5

Myšlenka dobrá, ale literárně bohužel nic moc. Připomíná mi to průměrnou vysokoškolskou učebnici, takové podání mě u tohoto typu tématu příliš neuspokojuje...

Beda06
Beda06
11.01.2017 5 z 5

Doporucuji tuto knihu. Mela jsem pocit za autorka pise o mem zivote, o mem soukromi, pocitech, detstvi, myslenkovych pochodech.... U nekterych pasazi jsem se rozbrecela protoze se dotkly meho srdce. Myslim ze kazda zena se v teto knize najde. Po precteni prisla velka uleva, ale hodilo me to jinam. Snazim se odprostit od ega a citim se jeste lepe. Kniha ma velke plus. Prodavam ji, kdo ma zajem ozvete se mi

Štítky knihy

sebepoznání, sebepoznávání sebedůvěra, sebevědomí sebeláska

Autorovy knížky

2015  79%Učebnice sebelásky

Kniha Učebnice sebelásky je v

Právě čtených31x
Přečtených207x
Čtenářské výzvě20x
Doporučených20x
Knihotéce104x
Chystám se číst117x
Chci si koupit32x
dalších seznamech1x