Twisted Hate: Nenávist na ostří nože

Twisted Hate: Nenávist na ostří nože https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525734/bmid_twisted-hate-nenavist-na-ostri-noze-65482a497763f.jpg 4 244 39

Twisted série

< 3. díl >

Josh Chen nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules. Společenská a ambiciózní Jules se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky. To poslední, co potřebuje, je zaplést se s Joshem. Ale čím víc ho poznává, tím víc si uvědomuje, že v muži, kterého tak dlouho nesnášela, je víc, než se zdá. Jejich vztah je jako stvořený v pekle, a když je dostihnou démoni z minulosti, oba dva musí čelit pravdě, která je buď může zachránit... anebo zničit vše, o co se snažili.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Twisted Hate , 2022


více info...

Přidat komentář

alenka_1
11.04.2024 4 z 5

(SPOILER) Upřímně jsem se tuto knížku těšila z celé série nejvíc, ale bylo to trosku zdlouhavé, hlavně protože tam autorka dala moc spicy scén. A asi protože jsem četla moc spicy knížek, že mi přijdou ty scény už nudné a opakující. Jinak super

Blanka29
06.04.2024 4 z 5

Tak po otřesném druhém díle jsem si spravila chuť tímto pokračováním. Celkem nemám co vyčíst, příběh pěkně ubíhal, postavy byly sympatické. Sice konec mi přišel zbytečně natahovaný a bez přidaných bonusů (hlavně prvního) bych se v klidu obešla....


zatoulane_knihy
06.04.2024 4 z 5

TWISTED HATE

Třetí díl úžasné dechberouci série. Tento příběh se týká Jules a Joshe.

Hodně se mi líbila ta sázka v baru, jak to Jules udělala a jak to Josh vzal. Nutilo mě to do úsměvu. I když mi Jules do této doby nesedla, věřila jsem, že si jí ještě nakonec oblíblím.

Zde byla scéna jak se Stella poprvé seznámila s Christianem, málem jsem kvůli tomu chtěla knížku odložit a vrhnout se na poslední díl. Jsem ráda, že jsem to neudělala.

Nevím o čem bude čtvrtý díl, ale tento díl je hodně temný a při čtení některých scén se mi dělá zle a je mi Jules hrozně líto. Každý máme minulost, ale její bych fakt nechtěla...

Kolem 180. stránky jsem přemýšlela jestli to vůbec chci dočíst. Nemám ráda tyto situace co se tu momentálně odehrávalo.

V půlce knihy jsem si řekla, jo konečně něco pro mě, co se mi líbí, ale to se vše změnilo kolem strany 400. Jako to jsem Joshe začala vážně nenávidět. Jako nebyl to můj idol ale toto!!!!? Pardon, ne fuj.

Ještě, že na konci čekalo krásné překvapení, jinak bych byla dost smutná. S tím to dílem jsem se hodně prala, ale i tak se nemůžu dočkat, jak se pustím do posledního dílu!!

lucie3944
01.04.2024 3 z 5

Tenhle díl jsem četla nejdýl. Těšila jsem se, ale moc mě to nebavilo. Od té urputné nenávisti k takové lásce.... Ne, tentokrát to nebyl můj šálek kávy.

martineknatasa
27.03.2024 5 z 5

Pěkná kniha, dobře se čte. Celá série je bezva. Moc se těším na pokračování.

alzbeta2843
26.03.2024 5 z 5

Tak to bola parádna jazda. Ja som mala laťku vysoko po predchádzajúcom diele, ale asi mením poradie v obľubenosti postáv. Moja obľúbená tematika je hato to love a tu som si to dokonale splnila, pretože hlavní hrdinovia si nenechali nič páčiť a oplácali si slovné útoky teda riadne. Hoci autorka nevie poriadne vykresliť zápletku tak tu mi to vôbec nevadilo, pretože kniha je založená hlavne na vzťahu hlavných hrdinov a oceňujem i rozvíjanie postáv z predchádzajúcich kníh.

MAU256
23.03.2024 4 z 5

"Slíbil jsem, že ti dám tolik času, kolik budeš potřebovat, a to taky udělám. Ale nehodlám sedět se založenýma rukama, zatímco ty budeš randit s jinýma chlapama, Zrzko. "Říkala jsem ti, že to není rande." "A já jsem ti říkal, že se nedělím. Ne, když jde o tebe."

Další krásné pokračování série. Tentokrát jsme dostali příběh Joshe a Jules, nebyla to jen procházka růžovým sadem, ale taky lži, zrada, neskutečná bolest, která se zaryla do srdce, ale i odpouštění a láska. Už se těším na příběh Stelly.

axisno
16.03.2024 5 z 5

Tahle kniha je krásná. Miluju celou sérii a celou moc doporučuju. Celou jsem ji probrečela

snilek.holka
09.03.2024 4 z 5

Bylo to skvělý, stejně jako předchozí knihy a já už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Na ten jsem obzvlášť zvědavá

kacenka6144
04.03.2024 5 z 5

Mám pocit, že tahle autorka s každou knížkou roste. I když počet stran se mi zdál až moc vysoký a určitě by se dal trošku zkorigovat. Ale na druhou stranu byla každá situace jasně popsaná a rozvedená a nebylo potřeba přemýšlet, jak se děj do tohoto bodu vlastně dostal. Tanečky mezi Joshem a Jules jsem si užila naplno. A už mě svrbí ruce, až otevřu další díl této série. Ale ten počet stran je skoro děsivý.

Markéta.
04.03.2024 4 z 5

Moje první kniha od této autorky. Velmi oddechové čtení, u kterého není potřeba přemýšlet. Spicy scény se mi líbily a celkově kniha splnila moje očekávání. Možná bych uvítala méně stran.

Lofda
02.03.2024 3 z 5

Sáhla jsem po třetím dílu série, aniž bych četla první dva a vlastně to asi ničemu nevadilo. Zaujala mě anotace, protože příběhy "od nenávisti k lásce" bývají zábavné a ani tady jsem neudělala chybu. Čtení jsem si užila, na druhou stranu hodnotím max. 3,5*, protože příběh ničím nevybočuje z řady.. Jako oddychovku ale ráda doporučím a časem nejspíš sáhnu i po dalších dílech série ;-)

janca.hl
18.02.2024 5 z 5

Další skvělá knížka do sbírky! Měla samozřejmě pár much, ale jinak pohodová, romantická, pikantní oddychovka. Vývoj postav byl reálnější, "pomalejší". Ana knížku od knížky v sérii Twisted prodlužuje a už tady to začínám docela pociťovat. Klidně by mohla být o 100 stran kratší, ale to by to zas bylo rychlejší. Ale věc kterou bych určitě zmínila, je jedna docela dost podstatná nedořešená věc na konci. Vzhledem k tomu, abych neprozradila spoiler, tak ti kteří četli, tak jistě budou vědět - Ch. H. (Snad se třeba ještě rozuzlení dočkáme ve 4 díle:)) Ale jinak moc doporučuji, rozhodně ji nečtu poprvé a za mě asi těsně s prvním dílem nejlepší ze série! Prostě obsahuje všechno co má správný román mít - humor, napětí, vášeň a napínavost!

astra3
17.02.2024 4 z 5

Nebylo to špatný, ale stačilo by 300 stran.

IrenaMikerová
06.02.2024 3 z 5

No, upřímně nevím jestli to bylo mnou nebo knihou, ale nemohla jsem se začíst doslova jsem se nutila knihu dočíst, ale po přečtení když jsem se nad příběhem zamyslela tak se mi vlastně i líbil. Od Jules jsem čekala něco jiného čekala jsem divokou party holku a proto jsem se na knihu těšila, ale nezklamala mě spíš naopak překvapila. Jules silná žena, která si nenechá nic líbit a Josh byl takový nemastný neslaný spíš mi přišel hodně toxický. Celkově se mi příběh líbil, ale nemohla jsem si pomoct musela jsem ho pořad srovnávat s Twisted Games. Rhys a Josh to je úplně něco jiného. No občas jsem se zasmála jejich přestřelkám ale to je k této knize asi tak všechno. Těším se na Stellu ta snad nezklame.

Holubka
27.01.2024 4 z 5

Bohužel mě přepadla čtecí krize a chvíli mi trvalo než jsem se začetla. Bohužel jsem měla ze začátku problém s Joshem a s Jules. V prvním díle byli skvělí a já je měla ráda jako vedlejší postavy, ale nedokázala jsem si je představit jako hlavní aktéry. Díky bohu mě to po začtení přešlo.
Příběh těchto dvou jsem si užila. Jiskřilo to jak blázen a jejich ustavičné špičkování mě bavilo. Na to kolik má knížka stránek příběh ubíhá šílenou rychlostí a na konci si říkáte že chcete ještě. Nakonec jsme si s Jules a Joshem padli do oka. Bohužel pro ně dva tento díl nepředčil dvojku kterou prostě miluju a Rhys s Bridget jsou stále mými favority.
S čím jsem měla trošku problém byla erotika. Josh je na mě moc drsnej a to mi drsný chlapy nevadí, ale k němu mi to nějak nesedlo. I proto je tento díl pro mě z celé série zatím na posledním místě. Série si ale drží skvělé tempo a už se moc těším na Christiana a Stellu.
Hrozně mě baví ten časový posun a je skvělí, že se v sérii všechno nevyřeší během měsíce. Ale vždycky se zaseknu když se dozvím věk aktérů a musí mi dojít, že už nejsme na vysoké jako v prvním díle.

Heaven001
24.01.2024 4 z 5

Přiznám se, že jsem přeskočila druhý díl a po Avě a Alexovi se vrhla rovnou na třetí díl. Nedokážu tedy posoudit jaká je tady podobnost s druhým dílem, ale první a třetí díl pro mě byly až moc podobné. Rozhodně bych celou sérii nedoporučovala číst naráz. S odstupem času, kdy trochu pozapomenete na děj předchozí knihy si to dle mého užijete více.
Moc se mi líbilo jak se vztah Jules a Joshe vyvíjel, jejich přestřelky byly super. Bylo to ale na mě až moc klišoidní (např. one bed trope), a i když jsem si to užívala, především ta krimi linka která mě zaujala stejně jako u prvního dílu, bylo to však zároveň až moc předvídatelné. Zápletka kdy jedna záporná postava (nechci spoilerovat pro ty co ještě nečetli) chtěla po jedné z postav, aby něco udělala té druhé, jsem si už říkala, že to už je prostě příliš překombinované, příliš nerealistické. To se také mimochodem týká erotických scén, kterých tu bylo požehnaně (na můj vkus až příliš). I zde jsem viděla podobnost s prvním dílem, i když to bylo trochu snesitelnější. Ale furt jak vystřižené z laciného po*na - pardon. Každopádně bych řekla že je kniha lepší než první díl.
Jo a taky se mi moc líbilo vyústění vztahu Alexe a Joshe :)

Jajula75
23.01.2024 5 z 5

Za mě je tohle nejlepší díl z celé série, na paty mu šlape ten druhý. Klasicka Hate to love linka, která ale pak pěkně vzplane. Vtipné jejich dobírání a škádlení. Josh je zvíře a jejich pikantní scény jsou opravdu pikantní. Oba jsou poznamenáni nějakou minulostí - on bojuje s pocity vůči otci, ona má za sebou pěknou špínu. Co mi trochu vadilo, bylo, jak se Josh k Jules zachoval při hlavní zvratu příběhu. Ona sice pokazila, ale řekla mu pravdu a on byl jako hulvát. Ale jinak se to čte skvěle, jako všechny autorčiny knihy.

Adris
21.01.2024

Dnes jsem celý den četla příběh Avina bratra Joshe a kamarádky Jules. Josh a Jules se nenávidí, ale postupně se dokáží spřátelit (dejme tomu), protože spolu začnou pracovat. Postupně se jejich vztah rozvíjí ve stylu (nepřekvapivě) hato to love, což je vždycky mega zábavné.
Líbil se mi citát z knihy: ,,Opakem lásky není nenávist, ale lhostejnost. Láska a nenávist hoří stejně vášnivým plamenem." (Parafráze ode mě:)).
Řekla bych, že polovina knihy mě bavila, byla čtivá, na poměry této série jednoduchá, žádný komplikovaný mafiánský pletichy na pozadí, i když nějaké to tajemství z minulosti tam je, aby to mělo i napětí, ale není to stejně propracované, jako v 1. dílu.
Líbilo se mi, že dostal prostor i vývoj vztahu mezi Joshem a Alexem, Alexem a Avou a objeví se i Bridget s Rhysem.
A Christian pozná Stellu (už se mega těším na 4. díl! Vypadá to na zápletku se stalkerem ).

Bohužel je Josh něčím, jak by to řekla... Red flag? Toxic? Jop. Erotika ve stylu "skoro znásilnění" a ještě pak ve scéně, kdy to bylo použito jako krutá pomsta, tak to fakt není můj šálek čaje.
Josh je hodně agresivní typ, tak trochu mě občas napadlo "slizoun". Udělal něco, co vzhledem k Julesiné minulosti nechápu, že autorka dovolila. A pak dolézal jak ten stalker/slizoun. Fakt sobeček, sebestřednej. Takže jsem na rozpacích, jak to hodnotit. Bavilo mě to moc.. Jen ten Josh je pro mě "fuj".

lena.o.knihach
21.01.2024 4 z 5

Za knihu v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia

Nenávist na ostří nože je o další kamarádce z party a bratrovi hlavní postavy z prvního dílu. A v tomto případě název knihy vypovídá o všem, protože ti dva se opravdu nemůžou vystát.

Jules je právnička. Josh je doktor. Jen stěží zvládají být v jedné místnosti a ani ve snu by je nenapadlo, že by se mohli setkat na pracovišti.. co teprve, když jim osud připraví jediný volný pokoj s jednou postelí.

Stejně jako v předchozích knihách jsem si hlavní postavy oblíbila (a strašně se těším na příští pár). Jejich hádky a provokace mě šíleně bavily. Zajiskří to, kdykoli se na sebe podívají a postelové scény? Nemám slov. Ty vážně stojí za to!