Tři kroky od pekla

Tři kroky od pekla https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484256/bmid_tri-kroky-od-pekla-RSr-484256.png 4 20 8

Tara série

< 9. díl >

Soukromou vyšetřovatelku Taru přivede do Svárova pátrání po dvou malých chlapcích. Brzy dojde k vraždě člověka, jehož smrt všechny překvapí. Následují další vraždy a Tara má plné ruce práce. Případ je čím dál zamotanější a nic nedává smysl. Přijme Tara pomoc od ženy hovořící s duchy? Odhalí, co má s případem společného dvacet let stará tragédie? Zjistí, jaké tajemství kdo skrývá?... celý text

Přidat komentář

Kasty
01.04.2024 4 z 5

Přesně jako v předešlé knize jsem se trochu ztrácela v postavách. Námět byl tentokrat trochu drsnější, ale styl vyprávění byl opět dobrý.

konicekbily
05.10.2022 3 z 5

Příběh je poněkud nepřehledný, je tu spousta postav a zápletka, možná se dá napsat více zápletek, odrazuje čtenáře. Ale celkové hodnocení není špatné - autorka má dobrý styl vyprávění a tak se to mnoha čtenářům bude líbit a promine, že vše není dokonale vysvětleno.


Knihomolka97
08.06.2022 4 z 5

Někdy si říkám, že je škoda, když kniha nemá hezčí obálku, což je přesně tento případ. Tři kroky od pekla v sobě totiž ukrývá vážně skvělý detektivní příběh a mě osobně obálka spíš odrazuje. Což je škoda. Ke knize jsem dostala díky knižní štafetě, jinak by mě určitě minula.
Kniha je pro mě drsná tématem i jeho zpracováním, není to příjemné čtení, ale velmi návyková záležitost. Nemohla jsem se vůbec odtrhnout, autorka mě dokázala udržet ve střehu po celou dobu.
Vůbec jsem netušila, jak to s tím vrahem může být. Samozřejmě jsem měla v hlavě různé teorie ale netrefila jsem se. Byla jsem tedy dost překvapená až šokovaná odhalením na konci. A úplně nečekaně jsem neudržela slzy. Jeden moment byl prostě úplně šílený a bylo mi strašně líto jedné postavy..
Když jsem u postav - bohužel musím vytknout, že jich v příběhu bylo až moc. Pletla jsem si je, některé části mi přišly už překombinované a měla jsem v tom trochu zmatek. Méně je někdy více, znáte to.. Kvůli tomu nedávám plný počet, ale 4⭐️/5⭐️.

akinomV
29.05.2022 3 z 5

(SPOILER) Pro mě je to první kniha ze série s Tarou, která mi nesedla. Na začátku jsem chtěla knihu odložit, protože těžko snáším, když je ubližováno dětem a navíc takto popisně, což mě teda u této autorky dost překvapilo. A pak jsem se ztrácela v postavách. To, že se to dělo na začátku, to by tak nevadilo, člověk se časem vyzná, ale tady jsem byla zmatená ještě na konci knihy. I tak se těším na další pokračování!

Pepina19
14.03.2022 4 z 5

Tato se mi líbila víc než Dům na konci cesty. Rychlý děj, i když mrtvých bylo až moc, ale zápletka se mi líbila. Přečteno během jednoho dne.

Madla686
15.02.2022

Příliš mnoho postav a zápletek...

Modrina
26.01.2022 3 z 5

Toto téma neudělá radost nikomu, ale já jsem po prvních kapitolách velmi vážně zvažovala, že knížku odložím. Neudělala jsem to, ale tentokrát se nadšení prostě nekonalo. Poprvé jsem se taky trochu ztrácela v postavách a chybělo mi vysvětlení některých scén, něco už tu zaznělo. Další Tařin příběh si přečtu moc ráda, ale tenhle mi moc nesedl.

kolacky
26.01.2022 5 z 5

Dobré, pěkně spletité čtení.
Jenom bych ráda věděla - jednak co viděl Bohumil Sládek při pranici ženských u samoobsluhy? A za druhé, proč chtěla Tara od toho jistého napsat, kdo a proč zabil tu jistou, když to pak nepoužila? V tom se trochu ztrácím. Jinak se mi to líbilo.

Kniha Tři kroky od pekla je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce55x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x