Tajemství řeči těla

Tajemství řeči těla https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412668/bmid_tajemstvi-reci-tela-a3y-412668.jpg 3 25 1

• Co si o vás opravdu myslí váš šéf? • Má o vás váš potenciální partner či partnerka skutečně zájem? • Proč si lidé sahají na krk, když se dozví nepříjemnou novinu? • Co znamená, když si ženy při telefonování hrají s vlasy? • Proč lidé doširoka otevírají oči, když vidí někoho, koho mají rádi? Proč lidé dělají to, co dělají? Není lepší způsob, jak porozumět svým přátelům, partnerům či kolegům, než se seznámit s nejdůležitějším prostředkem naší komunikace – s řečí těla. S její znalostí dokážete odhalit skutečné záměry a pocity druhých lidí. Nejen takové, které před vámi úmyslně skrývají, ale dokonce i ty, kterých si sami nejsou vědomi. Joe Navarro je bývalý expert FBI na neverbální komunikaci v oddělení kontrarozvědky a boje s terorismem a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi. Prostřednictvím této praktické příručky vám umožní pohled do zákulisí lidského chování. V kapitolách rozdělených podle jednotlivých částí lidského těla – od hlavy až po chodidla – odhalíte skryté významy více než čtyř set vědomých i nevědomých projevů řeči těla.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Grada
Originální název:

Dictionary of body language


více info...

Přidat komentář

DomenicaRisa
03.07.2019 2 z 5

Přijde mi, že tam není nic nového, co by již nebylo řečeno v předchozích knihách Joe Navarra, takže pro mě zbytečný nákup.
Pokud nikdo jinou publikaci od něj nemá, určitě užitečná a přehledná kniha postupující po jednotlivých částech těla. Postrádám obrázky, na můj vkus jich je málo. Zejména u některých gest by se hodily.
Pokud někoho toto opravdu zajímá, sáhla bych spíše po publikacích Odhalte na co druzí myslí a Poznejte když vám někdo lže. Tato knížka je spíš příručka zabývající se opravdu jen jednotlivými gesty, ne širší souvislostí.

Štítky knihy

řeč těla

Autorovy další knížky

Joe Navarro
americká, 1953
2010  86%Jak prokouknout druhé lidi
2017  82%Tři minuty do soudného dne
2013  73%Jak poznat, když vám někdo lže
2019  69%Tajemství řeči těla
2015  79%Nebezpečné osobnosti

Kniha Tajemství řeči těla je v

Právě čtených4x
Přečtených41x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce25x
Chystám se číst44x
Chci si koupit28x
dalších seznamech1x