Tajemství permoníků

Tajemství permoníků https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85912/tajemstvi-permoniku-85912.jpg 5 16 3

Originální interaktivní knížka s krásnými barevnými ilustracemi Andrey Popprové je určena předškolákům a malým školákům. Kdo by nechtěl znát tajemství malých permoníků? Do jejich podzemního království zavede děti tato nová interaktivní kniha. Čeká je napínavá cesta plná zábavného čtení, poučení a zapeklitých úkolů, jejichž splnění jim otevře vrátka k dalšímu dobrodružství. Pokud zvládnou všechny nástrahy a dojdou až do cíle, naleznou diamantový poklad. Úkoly permoníků pomáhají rozvíjet logické myšlení, cvičí postřeh i představivost předškoláků a malých školáků.... celý text

Přidat komentář

Jahýnek
04.03.2023 5 z 5

Čteme s dětmi každý rok před Vánoci, nějakou náhodou se to stalo součástí našich adventních rituálů. Už spoustu let. A vždy se na to těšíme, ačkoli i nejmladší jde již do puberty. Každé dítě má svého oblíbeného permoníčka a pamatují si většinu knížky nazpaměť. Několik těchto knížek jsem i darovala a stále chválím a doporučuji.

michaelazivna
07.11.2019 5 z 5

Z paní Popprové se pomalu stává jedna z našich nejoblíbenějších autorek. Již čtvrtá kniha, kteru čteme a všechny se nám zatím moc líbily. Velice milá kniha, nenásilně poučná a svým interaktivním zpracováním pro děti zábavná a přitažlivá.


crinis
08.05.2018 5 z 5

Tuhle knížku moje děti milovaly ( já taky), četli jsme ji pořád dokola. Navíc obsahuje aktivity, které vás vtáhnou do děje. Je skvělá!