Oříškový podzim s Luckou, Jendou a Martínkem

Oříškový podzim s Luckou, Jendou a Martínkem https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479296/bmid_oriskovy-podzim-s-luckou-jendou-a-m-msZ-479296.jpg 5 32 5

Pestrobarevné listí zdobí kdekterý strom a nitky pavučin babího léta poletují vzduchem. Přesně v tuto chvíli začíná další příběh Lucky a jejích brášků, Jendy a Martínka. Vydejte se spolu s nimi objevovat pohádková tajemství a nechejte se unést kouzly podzimu! Zažijete nejedno dobrodružství a vyzkoušíte si spoustu aktivit, které k této roční době patří. A ke čtení si rozhodně nezapomeňte vzít pastelky, nůžky – a tentokrát i baterku.... celý text

Přidat komentář

GaleW
24.11.2023 5 z 5

Velmi hezké podzimní čtení, máme všechny 4 knížky, které moc hezky popisují různé zvyky a obyčeje daných období, navíc má knížka spoustu krásných ilustrací a jednoduchých úkolů i pro nejmenší čtenáře.

Knihomura
18.03.2023 5 z 5

Knihy paní Popperové již ani neotvírám a rovnou pořizuji. ;-) Potom si společně s vnoučaty užíváme úkoly, informace i ilustrace.


kristeen
12.12.2022 5 z 5

Už ilustrace jsou jako vždy to, co Vás u této autorky chytne za srdce...když jsou navíc okořeněné příběhem, který sama vytvořila, je to něco jako exkluzivní vstupenka do jejího světa...je v něm všechno, co pro děti tohle období znamená, je v něm hřejivá náruč rodičů a klidné zázemí prarodičů, je v něm zvuk šustícího listí i obavy z čím dál kratších dní...je v něm dobrodružství a záhada. Ruku na srdce, kdo z nás by nechtěl zažít takový podzim...tak aspoň v knížce, aspoň na chvíli.

Lůca04
09.11.2022 5 z 5

Takovou knihu jsem dlouho hledala. Příběh, doplňující různé aktivity. Děti i mě kniha moc bavila. Doporučuji koupit knihu i do mateřských škol, bezvadně se s ní pracuje.

veronika4937
11.10.2022 5 z 5

Nečekejte žádné pohádky, které dětem budete číst před spaním. Sedněte si ke stolu, nachystejte pastelky, nůžky a baterku a pusťte se do čtení. Čeká vás totiž spousta aktivit ! Prostřednictvím sourozenců Lucky, Jendy a Martínka se vaše děti seznámí se zvyky a činnostmi, které jsou typické pro podzim. Najdete tu třeba návod, jak si vyrobit draka, vydlabat dýni , dozvíte se, co to jsou Dušičky, naučíte se poznávat listy různých stromů a spoustu dalšího. Na konci v příloze nechybí několik krásných vystřihovánek. Já osobně nerada píšu do knížek, tak vybrané stránky prostě jen okopírujeme a doplňujeme mimo knížku. Můžete se k ní tak vracet i opakovaně třeba i s dalšími sourozenci.

Kniha Oříškový podzim s Luckou, Jendou a Martínkem je v

Právě čtených3x
Přečtených37x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce9x
Chystám se číst8x
Chci si koupit7x
dalších seznamech4x