Tajemství okamžitého léčení

Tajemství okamžitého léčení https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127174/tajemstvi-okamziteho-leceni-127174.jpg 4 37 12

Během několika posledních let naučily nové svépomocné metody mnohé lidi jinému pohledu na svět. Kvantové unášení (KU), popisované v knize Tajemství okamžitého léčení, je v této oblasti nejnovější metodou. Je to proces, kterým se dopracujeme čistého uvědomění. Léčení je vlastně vedlejším účinkem toho, že si uvědomujeme. To také znamená, že léčitelem nejste vy, ale čisté uvědomění. To je důležitý rozdíl, který více vynikne s tím, jak se budete v technice kvantového unášení zdokonalovat. Kvantové unášení pracuje mj. na základě jemného dotyku, který tiše a nenápadně aktivuje autonomní nervový systém, jenž spontánně a bezprostředně navodí atmosféru, v níž může dojít k hlubokému léčivému procesu a hojení. Tato úžasná svépomocná metoda je snadno použitelná a nevyžaduje žádné předchozí znalosti – může ji používat kdokoliv. A skutečně ohromujícím je fakt, že nejen ošetřované osobě se dostane hlubokého a uklidňujícího hojení – i člověk, který kvantové unášení aplikuje, zažívá okamžitě dlouhotrvající pocit duševní pohody a blaženosti. Jen tuto metodu vyzkoušejte – budete překvapeni, jakou má kvantové unášení moc!... celý text

Přidat komentář

kamibe
20.03.2024 5 z 5

Přečetly jsme si to s kamarádkou a taky z toho ledacos vyzkoušely samy na sobě a jsme spokojené. Je to další možnost, jak se může člověk o sebe postarat sám a nenechat své zdraví jen v rukou lékařů. Zastavit myšlenky je jedna věc, ovšem najít mezi nimi tu mezeru, to dá už trochu zabrat. A zalíbil se mi autorův neologismus eucit. Navíc je to knížka tenká, což beru jako velký klad.

Chytuš
08.01.2024 4 z 5

UCHOKNIHA. Myslím, že slovíčko "kvantové" je moderní, tak proč ho nešoupnout rovnou do názvu knihy, že? Nenechte se mýlit - tahle kniha je uklidnění a uvolnění mysli zkrze zastavení myšlenek. V praxi se tomu už dřevních dobách říkalo meditace, ale to by asi nebyl takový chyták. Každopádně nezatracuji, jen jsem čekala něco trochu jiného, než návod na různé meditační techniky... Na druhou stranu musím říct, že návody byly hezky prakticky podané a v knížce nebyl žádný zbytečný balast, proto nakonec hodnotím poměrně vysoko.


Pettato
15.04.2023 5 z 5

Inspirativní kniha o kvantové energii a léčení sama sebe i druhých.
Zastavit myšlenky, uvolnit je, zklidnit se... je tou správnou cestou...

lucin_a
08.01.2023 4 z 5

Hlavní námět knihy vidím v možnosti naučit nás čtenáře samoléčbě. Kniha obsahuje praktická a jednoduchá cvičení. Pozitivní účinky praktikovaných cvičení nemohu potvrdit ani vyvrátit.

Allla9
16.09.2022 5 z 5

Umět se odpojit od myšlenek, vyčistit si hlavu a zklidnit se. Kniha nás v podstatě učí meditovat.

ditul
03.09.2022 5 z 5

Krásná knížka, kterou budu doporučovat dál, jen aby se moji nejbližší naučili vypínat myšlenky. Na mě se bývalý partner zlobil, že každou chvíli "vypínám" a teď jsem za to ráda, protože to mohu využívat na metodu léčení "kvantováním". Vše má svůj důvod a čas.
*Náš život je právě jako film. Odvíjí se myšlenka za myšlenkou, minutu za minutou, rok za rokem. My, diváci, jsme zcela zaujati dramatem našeho vlastního filmu. Děláme si starosti s placením složenek, milujeme svůj nový dům, sledujeme, jak rostou naše děti, uvažujeme o smrti. Stejně jako film jsou i naše životy pouhou iluzí, hrou světla a stínu. Nechci, abyste mě pochopili špatně. Naše životy existují, ale ne tak, jak se domníváme my. Tato chybná identifikace je příčinou nezměrného utrpení, které se s každou další generaci jen prohlubuje.

Clea3112
13.08.2021 5 z 5

Kniha vám odhalí jednoduchý návod, jak si pomoct, když se necítíte nejlépe - fyzicky, či psychicky. Je to vlastně taková instrukce, jak si najít cestu k meditaci, zastavení myšlenek, zklidnění se a uvolnění od bolesti tou úplně nejjednodušší cestou, jakou to jde. Chcete-li se naučit meditovat, často se dozvíte radu - Zastavte myšlenky, prostě na nic nemyslete. Snadno se řekne, hůře se dělá :) Ale F.J.Kinslow vás to naučí a ani o tom nebudete vědět. Vše co popisuje, funguje a to je úžasné. S touto knihou nepospíchejte, určitě nepřeskakujte kapitoly a buďte trpěliví. Vyplatí se to !

michal2601
11.08.2021 4 z 5

Velmi inspirativní, doporučuji :-)

kamibe
01.07.2021 5 z 5

Přečetla jsem na doporučení kamaráda, který to dokonce vyzkoušel. Já se touhle tenkou knížkou prokousávala hodně dlouho. Nikoli proto, že by mě to nezajímalo nebo to bylo náročné čtení, spíš to bylo náročné na představu, jak to vyzkoušet.
Spolu se čtením této knížky jsem se zároveň seznámila s dalšími možnostmi, jak léčit sami sebe či jak se poddat léčivému proudu, který ve vesmíru pořád je, jen jsme se ho prý nenaučili pořádně vnímat. Nacházím souvislost také s učením E. Tolleho, který nás neustále upozorňuje, že máme žít tady a teď. A to souvisí s oněmi "dírami" mezi myšlenkami, které nás jako první učí i Kinslow. Nakonec i Castanedův don Juan učí Carlose, aby zastavil vnitřní dialog. No jo, naučili jsme se v naší moderní době žít převážně v hlavě a především sledovat své myšlenky. Umění meditace a činění ve flow zažíváme málokdy.

DYRKA98
27.07.2017 5 z 5

Super kniha!!! DOPORUČUJI!!!

MKrat
13.07.2017 3 z 5

kvantová energie je velmi zajímavá studie..né však pro všechny.. vědecky podložená a tudíž žádný blud, proto jsem po této knize sáhla.. můžu jen doporučit..

Skawin
10.03.2014 5 z 5

Velice zajímavá kniha pro každého, kdo se dal nebo chce dát na duchovní cestu a pomáhat sobě i druhým..

Autorovy další knížky

2012  82%Tajemství okamžitého léčení
2011  71%Tajemství kvantového života
2016  53%Když se vám nic nedaří, zkuste dělat NIC
2017  80%Víc než štěstí
2015  100%Systém Franka Kinslowa

Kniha Tajemství okamžitého léčení je v

Právě čtených5x
Přečtených44x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených5x
Knihotéce12x
Chystám se číst22x
Chci si koupit11x
dalších seznamech3x