Tajemství kvantového života

Tajemství kvantového života https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127175/tajemstvi-kvantoveho-zivota-127175.jpg 4 14 14

Léta jsme čekali na knihu, která může přeměnit sílu vnitřního míru do okamžitých, praktických a konkrétních výsledků. Nyní vám ji přinášíme. Naučíte se jednoduchému překvapujícímu efektivnímu procesu, který změní váš život navždy. Nejlepší na tom je, že to může dělat kdokoliv – bez speciálního tréninku. Vyzkoušejte to – budete překvapení, jak rychle pro vás tento proces bude pracovat. Změňte svůj život ... celý text

Přidat komentář

Allla9
16.09.2022 4 z 5

Nejvíce mě zaujala ta část knihy, která se zabývá dětmi.

ditul
01.09.2022 5 z 5

Při čtení knihy jsem si uvědomila, že kvantovku (nebo něco jí podobného) dělám odmala. Hodit se zcela do klidu a vnímat jen svůj dech mi docela dobře jde. "Nemoce" jsem tím ještě nezkoušela "léčit", to věřím, že velkou roli hraje psychosomatika, ikdyž klidem se také odstraní mnoho "nechtěného"..
*Hledáme rozptýlení, abychom odvedli naši pozornost od onoho pocitu prázdnoty, osamělosti a ztráty. Nakupování, jídlo, adrenalinové sporty, sex, televize, a seznam pokračuje dál a nekončí. Dokonce se ani nemůžeme pokochat plody svého úsilí, protože téměř okamžitě nám v mozku začne hlodat červ touhy po větším a lepším modelu. Nikdy nezaplatíme tu prázdnou propast, když se ji snažíme zasypat věcmi, myšlenkami a emocemi. Je to totéž jako zamaskovat červenou kontrolku palivové nádrže černým fixem, aby vám světlo neustále nepřipomínalo, že vám dochází benzin. Prázdnota, nuda, nepokoj a úzkost - stejně jako fyzická bolest - jsou červené kontrolky. Snaží se nám říct, že je něco v nepořádku. Snaží se nám sdělit, že vnější aktivita nám nezajistí vnitřní klid. Chceme získat víc a víc vně sebe, a zatím leží odpověď na opačném konci, v nás samých.


Inika
20.03.2018 2 z 5

Ne, že by to bylo úplně špatně. Základní myšlenka té knihy je v pořádku - tedy to, co nazval KU, to je určitě přínosné. Jenže celé to na mě působilo tak, že Kinslow to vysál z jiných zdrojů, zachoval jedinou věc, která ho z toho oslovila, dal jí líbivé pojmenování a vytvořil z ní jakýsi duchovní "ženšen". Ve třetině knihy už jsem přestal číst, zbytek jen prolítnul, abych zjistil, jestli je tam něco překvapivě jiného. (Jsou i lepší knihy, kde se tzv. KU popisuje a vysvětluje podstatně lépe a v souvislostech.) Přesto oceňuji, že Kinslowova kniha dokáže k tématu alespoň nalákat.

Metroušek
12.03.2017 4 z 5

Myslím, že se mi na základě knihy povedlo prodloužit dva menší prsty na rukou, ale zmenšit levé ucho a zkrátit egyptské palce u nohou se mi nepodařilo, a to bych uvítal mnohem víc. (:-) Tak nevím... A cvičení na rozprostření vědomí do prostoru je vynikající, a vřele je doporučuji. Už to samotné stojí za přečtení knihy. Léčebné výsledky se bohužel nedostavily.

bytost
31.07.2014 3 z 5

[Alma5] - naučit se kvantové unášení dle knihy lze, má to ale háček. Člověk musí být schopen zpomalit nebo nejlépe zastavit své myšlenky a pozorovat své pocity. Ve své podstatě stačí nastudovat postup v závěru knihy ,,Kvantové unášení pro děti,,

,,Čím klidnější jsou emoce, tím snáze se lze dívat do nitra, takže štěstí a láska jsou lepší emoce, než vzrušení či radost.,,
Lze naučit i děti sledovat svůj vnitřní pocit radosti, tak proč bychom to nedokázali ?
Velkou roly v tom hraje naše vnitřní rozpoložení, já osobně mám za to, že dosažení kladných výsledků může bránit i lpění na výsledku.
Přistoupila bych k tomu jako ke hře. Držím palce, ať se to povede !

Alma5
20.05.2014 4 z 5

Kniha je zajímavá, bohužel ovšem vlastní metodu popisuje velmi stručně, takže se správné provádění nedá dost dobře pochopit.

Autorovy další knížky

2012  82%Tajemství okamžitého léčení
2011  71%Tajemství kvantového života
2016  53%Když se vám nic nedaří, zkuste dělat NIC
2017  80%Víc než štěstí
2015  100%Systém Franka Kinslowa