Svetlo na druhom brehu

Svetlo na druhom brehu https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37931/svetlo-na-druhom-brehu-37931.jpg 3 11 2

Dospelo bádanie o zážitku prahu smrti (ZPS) k vedeckému dôkazu, že jestvuje posmrtný život? Súdime, že nie, napriek tomu, že to niektorí nadšenci tvrdia. Podalo iba dôkazy, že v čase smrti veľa ľudí podstupuje blahodarný a sľubný zážitok. Myslím, že na tému posmrtného života k nijakému presvedčivejšiemu dôkazu ani nemožno dospieť. To neznamená, že by sa tieto očividne jestvujúce zážitky nemali s úctou a záujmom skúmať. Doslov napísal MUDr. Ivan Hudec. Vydanie prvé.... celý text

Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Smena
Originální název:

The Light Beyond , 1989


více info...

Přidat komentář

Helena0405
04.02.2023 3 z 5

Strhujúce svedectvá dnešných ľudí. S opisom krásneho svetla, jasnejšieho ako slnečné a nepáliaceho, som sa stretla u viacerých nadpriemerne čistých duší. Zjavenia panny Márie sú obvykle opisovaná podobne - že z nej vychádza neskutočná žiara. Svätci na obrazoch starých majstrov majú nad hlavou - svätoŽiaru. Starec Pajsij mal takéto videnia Nestvoreného svetla opakovane. Kto nechce nech neverí. Na rozdiel od podnikateľov, ktorým ide o zisk, ja takýmto obyčajným ľuďom verím. Žeby ich klamal vlastný mozog? Všetkých rovnako?

Shindo
13.05.2022 2 z 5

O niečo slabšie než slávny Život po živote, no v podstate na tú istú tému. Hoci neexistuje vedecký dôkaz dokladajúci Moodyho tvrdenia, myšlienka, že "po smrti niečo je" môže niektorým ľuďom v ťažkých časoch pomôcť.