Super jednoduše: Bez masa

Super jednoduše: Bez masa https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502837/bmid_super-jednoduse-bez-masa-tdv-502837.jpg 5 19 5

Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou chutí, pestrostí a také sytostí. Bezpečně potěší i zaryté masožravce. Všechna jídla jsou jednoduchá na přípravu, zůstali jsme věrni konceptu, kdy si uvědomujeme, že ne všichni mají dost času a odhodlání na to, aby trávili u sporáku půl dne. Bezmasá kuchyně vyžaduje možná trochu více ingrediencí, ale nebojte se, všechny bezpečně seženete v supermarketu. S výběrem surovin jsme zůstali u tradičnějších surovin v jejich přirozené formě. Já mám stále rád pořekadlo, že nejlepší kuchařkou je Matka Příroda. Bezmasá kuchyně totiž žádné náhražky nepotřebuje. Její pestrosti a atraktivity se dá dosáhnout jinak a přirozeněji. Kniha je určena pro všechny, kteří chtějí buď vybalancovat svůj jídelníček vydatnou bezmasou stravou, nebo pro ty z vás, kteří vyhledáváte bezmasou stravu čím dál častěji, anebo posloužit jako inspirace pro ty, kteří se už bez masa stravují.... celý text

Přidat komentář

omgjako
14.11.2023 5 z 5

skvělá

Satyrka
13.11.2023 5 z 5

Super jednoduše - bez masa je za mě ještě lepší než Super jednoduše. Tím, že mě tam zaujalo ještě více receptů než v té, kde je i maso.
Tyhle kuchařky jsou moje nejoblíbenější. Líbí se mi, jak jsou recepty super jednoduše popsané. A nejen to. I celkový design je super jednoduchý - ale méně je někdy více a zde to platí. Rozhodně velké plus je za mě u surovin, kde přímo VIDÍME, jak vypadají. Určitě velmi doporučuji obě Super jednoduše!


evickakyticka
15.03.2023 2 z 5

Jako dobře... kniha, kde nenajdete náhražky masa... to byla dobrá myšlenka. Jídlo taky hezky vypadá, ale ani jeden recept, co by mě zaujal. Sorry Zdeňo, u mě ses netrefil.

Calinda
06.02.2023 5 z 5

Opět naprosto skvělá kuchařka a nelze jinak - pět hvězd.

holomex
13.12.2022 5 z 5

Opět výborně. Jakkoli se mi po prvním prolistování zdálo, že tam vlastně nic moc není, opak je pravdou. Už jsme s manželkou za krátkou dobu vyzkoušeli řadu receptů a chystáme se na další. Knížka nejen pro potěchu oka (protože je opět graficky příkladná), ale i pro hojné praktické využití.