Lovení

Lovení https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424672/bmid_loveni-joX-424672.jpg 4 25 4

Stvoření Riley Paige série

< 3. díl >

Sériový vrah, podezřelý z toho, že používá karavan a láká a vraždí ženy napříč zemí, přinutí FBI, aby nedodržela protokol a využila dovednosti brilantního 22letého nováčka z akademie - Riley Paigeové. Riley Paigeová je přijata do vyčerpávajícího studia na akademii FBI a je odhodlaná držet se v ústraní a tvrdě pracovat se svými kolegy. Ale osud je jiný než její plány. Je pečlivě vybrána, aby svým mentorům pomohla vytvořit profil sériového vraha, který děsí celý národ, a dopadnout jej. Riley se zamýšlí, jaký démonický vrah by použil karavan, aby s jeho pomocí chytal oběti? A kam zamíří teď? Riley nemá čas na chyby během vražedné hry na kočku a myš. V sázce je její budoucnost a vraha na svobodě musí přechytračit.... celý text

Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Blake Pierce
Originální název:

Luring , 2019


více info...

Přidat komentář

petulik330
21.12.2023 2 z 5

Jak se dalo čekat i v tomto díle série bude geniální Reily řešit sériové vraždy přičemž ji půjde o holý život. Mě že by za něco stál. Kromě toho se stihne pohadat že snoubencem, ne jste se vyhodit s akademie adt. Ale i přesto naše hrdinka opět únikne jako zázrakem.
První dva dily se dali přečíst, ale tento mě již ničím nepřekvapil. Jen vrah byl jiný a jeho motiv. Jinak bylo vše stejné jako u předchozích dvou dílech. Další díl asi číst už nebudu.

HančaŠ
15.07.2023 3 z 5

Co o tom říct... Příběh byl dobrý, jen propracování postav mě občas nutí obracet oči v sloup. Jinak se to čte moc dobře. Divím se ale, že se z Riley stane Paigeová, protože já bych Ryana nakopala do zadku už v minulém díle a tady tuplem.


hana1039
12.08.2020 4 z 5

U mě už 3.dil dočtený, je to tak, jak jsem předpokládala, Riley se dostala na akademii FBI,udělala několik průšvihů, osobní život se jí málem zhroutil, skoro ji z té akademie vyhodil, ale přesto všechno se jí a jejímu budoucímu parťákovi podařilo vyřešit další případ... Tak ji držme palce, ať už se trochu zklidní, naučí se trpělivosti a dál nás provází dalšími případy :-)))

Fzuzik
31.12.2019 3 z 5

Již čtvrtá kniha od autora, za mě tahle bohužel nejslabší.