Nebezpečná dovolená

Nebezpečná dovolená https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25743/nebezpecna-dovolena-nancy-drew-25743.jpg 4 18 18

Slunce, surfování a mládenci - jen tohle mají Nancy, Bess a George v hlavě, když přijíždějí na týden za zábavou do Fort Lauderdale. To se ale velmi rychle změní, když jejich přítelkyni Kim, která je tu již týden, srazí auto a ujede... a není to žádná náhoda. Zatímco Kim leží v nemocnici a nejeví známky života, Nancy začíná hledat řidiče. Jejím jediným vodítkem je "Rosita" - poslední slovo, které Kim zašeptala, než ztratila vědomí. Nancy pročesává pláže a pátrá po tváři patřící k tomuto jménu. Ale do cesty se jí pletou jen pohlední mladíci hledající milostné dobrodružství. Zašmodrchané klubko stop nikam nevede. Potenciální vrah náhle znovu zaútočí. Tentokrát je však v nebezpečí života samotná Nancy.... celý text

Přidat komentář

Katy_vKnihách
předevčírem 4 z 5

Slaboučká kniha, rychlý příběh, ale alespoň v knize není prostor na "omáčku" kolem, která knihu jen zbytečně natahuje. Šlo se hned k případu, než se stačíte zamyslet nad hlavním podezřelým jste na konci knihy, ale bylo to tak čtivě napsáno, že mi to nevadilo. Bylo to tak trochu jako koukat na detektivní díl seriálu z 80. let. A osmdesátky u mě prostě vedou na celé čáře, nemůžu jít pod čtyři hvězdy :)

kate9326
11.02.2022 4 z 5

Trochu už "out off time "detektivka", pro fans Wattpadu podobně nekompliikovaně čitelná, kratší kapitoly, poněkud archaicky znějící reálie /ne, tehdy fakt nebyly i-phony, ani tablety, leda pc ala bedna/...:-))..
Pro někoho je to "strašidelný" možná už tímhle aspektem. Třeba by se už tedy dalo zařadit do kategorie "historická detektivka", ale příběh může zaujmout.


vlkove
23.12.2015 4 z 5

Další úspěšné pokračování série. Kniha má spád, děj je svižný, hlavní hrdinka příjemná. Nemám co vytknout. :)

Mikiem
09.02.2012 5 z 5

Dobrá detektivka,akorát bych nechtěla být na jejich místě,Nancy která nakonec vše zachránila,je pro mě hrdinka a hrdina do konce života,odvaha se cení:o)