Nebezpečná dovolená

Nebezpečná dovolená https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25743/nebezpecna-dovolena-nancy-drew-25743.jpg 4 17 3

Slunce, surfování a mládenci - jen tohle mají Nancy, Bess a George v hlavě, když přijíždějí na týden za zábavou do Fort Lauderdale. To se ale velmi rychle změní, když jejich přítelkyni Kim, která je tu již týden, srazí auto a ujede... a není to žádná náhoda. Zatímco Kim leží v nemocnici a nejeví známky života, Nancy začíná hledat řidiče. Jejím jediným vodítkem je "Rosita" - poslední slovo, které Kim zašeptala, než ztratila vědomí. Nancy pročesává pláže a pátrá po tváři patřící k tomuto jménu. Ale do cesty se jí pletou jen pohlední mladíci hledající milostné dobrodružství. Zašmodrchané klubko stop nikam nevede. Potenciální vrah náhle znovu zaútočí. Tentokrát je však v nebezpečí života samotná Nancy.... celý text

Přidat komentář

kate9326
11.02.2022 4 z 5

Trochu už "out off time "detektivka", pro fans Wattpadu podobně nekompliikovaně čitelná, kratší kapitoly, poněkud archaicky znějící reálie /ne, tehdy fakt nebyly i-phony, ani tablety, leda pc ala bedna/...:-))..
Pro někoho je to "strašidelný" možná už tímhle aspektem. Třeba by se už tedy dalo zařadit do kategorie "historická detektivka", ale příběh může zaujmout.

vlkove
23.12.2015 4 z 5

Další úspěšné pokračování série. Kniha má spád, děj je svižný, hlavní hrdinka příjemná. Nemám co vytknout. :)


Mikiem
09.02.2012 5 z 5

Dobrá detektivka,akorát bych nechtěla být na jejich místě,Nancy která nakonec vše zachránila,je pro mě hrdinka a hrdina do konce života,odvaha se cení:o)