Rockový polibek

Rockový polibek https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/318218/bmid_rockovy-polibek-6no-318218.jpg 4 647 647

Stage Dive série

< 4. díl

Měla to být záležitost na jednu noc… Pozitivní. Dvě maličké čárky na těhotenském testu převrátí život Lizzy Rollinsové vzhůru nohama. A to všechno kvůli jedné obrovské chybě, kterou udělala ve Vegas s neuvěřitelně sexy baskytaristou rockové skupiny Stage Dive. Ben Nicholson byl jediný, s kým se kdy dokázala odvázat, a Lizzy ví, že pohledný rocker nehledá vážný vztah, přestože by si přála opak.Ben ví, že románek s Lizzy je mu zapovězený. Naprosto a úplně. Je to totiž sestra kamarádovy manželky, a přestože to mezi nimi jiskří, nesmí si s nádhernou a svůdnou ženou nic začít. V Městě hříchu ale na okamžik podlehne touze a brzy zjistí, že co se stane ve Vegas, tam ne vždy zůstane. Nyní jsou s Lizzy spojeni tím nejsilnějším poutem… Dokáže ale spoutat i jejich srdce?... celý text

Přidat komentář

ctenarMarLnYI
09.04.2024 5 z 5

Celá serie super. Romantika tam je a prostředí rockové skupiny není zas tak často používané .

Dela90
26.01.2024 5 z 5

(SPOILER) Závěrečný a poslední díl Stage Dive se zaměřuje na baskytaristu Bena, který podlehne krásné dívce Lizzy.. Bohužel pro něj, je to sestra Anne, která žije s Malem (který je jako jeho brácha). A aby toho nebylo málo, Lizzy zjišťuje, že je těhotná. Najednou se Benovi obrátí život naruby a on už není svobodný, bude mít dítě!

Je pravda, že polovinu knihy se Ben choval, jako naprostý idiot! A Lizzy si toho dost zkusila.

Co se mi líbilo byly, textové zprávy, které si ti dva už od začátku posílali. Ben zjevně žárlil, ale nechtěl si přiznat co skutečně cítí. S Lizzy zase cvičely hormony a někdy z ní šel fakt strach :D Oproti tomu jsou tu i žhavé chvilky, které se Vám zaručeně budou líbit.

Na scéně jsou i předešlé páry, což bylo super. Pozorovat Male, jak si chrání svou malou švagrovou bylo naprosto boží! V tomhle díle jsem si více oblíbila Lenu a Jima.

Vyznání Bena jsem obrečela - to bylo tak krásné a romantické. (A ano, i se mnou cvičí hormony no:D)

Pokud se sérií stále váháte, tak už neváhejte ani den! DOPORUČUJU všema dvaceti!


Matri
22.12.2023 3 z 5

Nuž za mňa bohužiaľ najslabší diel tejto inak úžasnej série!! Veľmi som si ale obľúbila mnohé postavy série, najmä Mala, Jimma, Lenu a Trhača, ktoré aj tejto knihe veľmi pomohli ;-)
Čo sa týka vzťahu Bena a Liz, asi mi tam chýbalo to najpodstatnejšie - iskra, chémia, alebo možno čokoľvek, vďaka čomu by som si k nim vytvorila aspoň nejaké sympatie :(
A ten "začiatok ich vzťahu"... cez správy? Aj tie boli úplne o ničom, takže nechápem kde sa to vlastne vzalo!?
Knihu za mňa v tomto prípade vyzdvihli hlavne tie vedľajšie postavy :(
Takže hodnotím ako taký priemer v tomto žánry.
Celú sériu ale určite vrelo odporúčam!!!

Majka1979
12.12.2023 5 z 5

Vždy to zamrzí, keď človek prečíta poslednú časť série. A pri tejto sérii to cítim viacnásobne. Musím povedať, že aj táto 4. a tým pádom záverečná časť ma dostala. Neviem vôbec posúdiť, ktorá bola najlepšia a ani to nejdem radšej robiť, pretože pre mňa boli všetky 4 TOPKY.

Za mňa celá séria je asi tá najlepšia, akú som kedy čítala.

Ála1968
25.09.2023 4 z 5

Mě se to líbilo,Lizzy i Ben byli oba sympatičtí a moc fajn.I když Mala a Ann-Tykvičku to nepřekoná-to byl asi nejlepší díl,přesto celá série stojí za přečtení

monte
15.09.2023 4 z 5

Pěkné zakončení série, přečteno jedním dechem

Ewe291
29.05.2023 4 z 5

Tak posledna cast mala nieco do seba
Bolo to rychle aj kratke a chybalo viac napätia ale ja som ju doslova zhltla takze ano stale tvrdim ze cela seria stoji za precitanie

Dizzy3
11.04.2023 4 z 5

Vážně se mi líbilo téma probíhajícího těhotenství, přece jenom to bylo o trochu jiné než všechny knížky s podobnou tématikou. Jinak si nemužu pomoc, ale trochu mi příběh nebo Ben připominal postavu Ryalanda z Přiznání. Jen Škoda, že byl ten dramatickej konec takovej šup šup a bylo vyřešeno..

Thalin
04.01.2023 2 z 5

Na můj vkus to bylo hrozně předvídatelné, neoriginální a místy vyloženě hloupé. Hlavně chování postav.

Misshell1
10.08.2022 5 z 5

Tohle jsem zhltla jako malinu. Z dílu, kde se objevila Lizzy mi přišla jako taková hodná milá holčina a ona to byla uvědomělá,vtipná žena. Zbožňovala jsem její úvahy a myšlenky, kolikrát jsem se málem smíchy potrhala.

MAU256
30.07.2022 5 z 5

Ach, škoda, že se jedná o poslední díl členů kapely. Tentokrát se blíže seznámíme s Benem a Lizzy a jejich příběhem lásky.

S jednou rukou na synových zádíčkách a druhou v mých zacuchaných vlasech se na mě Ben zadíval. "Neodpověděla jsi mi na otázku. Vezmeš si mě?"

Jak krásné je to v romantických knížkách, ještě že jsou takové autorky, které psát prostě umí a krásně se čtou. Mohu jen doporučit celou sérii.

Jita160
19.06.2022 4 z 5

Každý by jsme měl po něčem toužit a o někom snít.
Protože někdy nás štěstěna políbí a dosáhneme toho po čem tak prahneme.
Jedna noc opravdu dokáže člověku změnit život ať už je to tím že tě ten dotyčný okouzlí a nebo se stane něco co nechcete a přesto jste za to po nějaké době neskutečně ráda.
Krásný poslední díl...škoda že ta jejich kapela nemá aspoň dvacet muzikantů:-D

Ralemo
07.01.2022 5 z 5

Krásný příběh, předchozí díly jsem četla před rokem, tak nemůžu hodnotit a porovnávat. Každopádně super, zápletka, trochu drama a nakonec šťastný konec. :)

anna7852
22.10.2021 5 z 5

Hmmm celá série skvělá,každý díl měl něco do sebe,ale přesto třetí díl vede:)

majavcelicka
02.08.2021 4 z 5

Nádherný námět. A i jak k sobě hledají cestu. Akorát mi to přišlo nějaké pak rychlé ke konci, jak se to najednou "vyvrbilo". Snesla bych asi tuto knihu delší a víc rozvinutou příběhem těchto dvou lidí.

moudivlacek
20.06.2021 4 z 5

Dočetla jsem sérii a vím, že jsem s ní nebyla naposledy. Poslední nezadaný člen kapely Ben byl asi takový, jak si asi plno lidí rockera představují. Každopádně i on má svou minulost a žije trošku jinak, než se naoko zdá. Sestra Anne - Lizzy je jím uchvácená. A z toho je problém. Je pravda, že žena se téměř vždy vyrovná lépe s myšlenkou na dítě než chlap. Tento vztah byla klasická "houpačka".
Dočetla jsem, pobavila jsem se a rozhodně jsem si to užila - celou sérii.

beruzzka
07.05.2021 1 z 5

nejslabsi dil, dej naprosto nudny, predvidatelny, cely pribeh se da shrnout do 4 vet.

Raislin
20.04.2021 5 z 5

Naprostá oddechovka. Děj absolutně nereálný, ale jako "pohádka" pro romantické srdce fajn! Knihy jsou čtivě psané. Vůbec u nich nemusíte přemýšlet.

Lee7
10.04.2021 4 z 5

Co říct.. poslední díl byl pěkný, trošku rychlejší a žádné tahanice. Pěkné zakončení skupiny, všichni jsou kompletní. A tak si říkám co Martha a hlavně jejich hlídající dravec Sam?

Kristy.Seb
14.03.2021 4 z 5

Je dobře, když člověk od života něco chce. To však neznamená, že to dostane.

Lizzie a Ben byli sladký. Taková něžná tečka na konec. Jen by me zajímalo, kdy se furt berou ty sexy rockový chlapi.