Rockové sólo přehled

Rockové sólo https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274203/bmid_rockove-solo-F2X-274203.jpg 4 693 693

Stage Dive série

< 2. díl >

Co uděláte, když si zrovna potřebujete vylepšit image? Najdete si slušnou a hezkou dívku, z níž uděláte svou snoubenku. O bubeníkovi oblíbené rockové skupiny Stage Dive Mallu Ericsonovi se v poslední době v novinách nepíše zrovna lichotivě, a zdá se, že nejlepším řešením je usadit se a najít si vhodnou přítelkyni. Aspoň na nějakou dobu, aby utichly pomluvy. Jenže to by nesměl potkat tu pravou… Když se Anne vydá na večírek se svými přáteli, netuší, že se tu setká s idolem, jehož plakáty měla v mládí vylepené po zdech pokojíčku. A už vůbec nečeká, že by se s ní tenhle sexy kluk začal bavit – natož, aby jí pomohl vyřešit problém, do něhož se ne vlastní vinou dostala. Nápad, že bude hrát roli jeho nové přítelkyně a snoubenky, se jí zdá docela zábavný. I když ví, že trávit čas ve společnosti sexy bubeníka, který obráží jeden bouřlivý a divoký večírek za druhým, nemůže skončit dobře! Jejich nespoutané rockové sólo, které jim život nabízí, je plné zvratů – jednou nahoře, podruhé dole. Podaří se jim ustát všechny nástrahy, které jim okolní svět připraví?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Play , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rockové sólo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (111)

Matri
18.12.2023 5 z 5

Ešte lepšie ako prvá časť! Pre mňa vyvážená kombinácia humoru (vďaka Malovi, ktorý si ma totálne získal), akurátnej dávky žhavých scén, tiež došlo na dosť ťažkú tému.. a nakoniec ešte aj Trhač k tomu!
Tentokrát je ústrednou témou falošný vzťah. Ako som už spomenula, táto kniha mi naozaj sadla hlavne v humornej rovine - Mal má tak vtipné hlášky, nápady, dokonca aj myšlienkové pochody. Anne si odo mňa tiež zaslúži pochvalu - opäť mladá baba, ktorá sa aj vďaka svojej minulosti, chová naozaj vyzreto. Okrem toho úžasne dokáže vyvažovať to Malovo vyvádzanie :))
Nie je nič, čo by som knihe mohla vytknúť. Úžasny druhý diel! Odporúčam ;-)

"Měla jsem pocit, že předstírat, že mě miluje, pro něj bylo snazší, než mě milovat doopravdy. A to mě bolelo. Věděla jsem, jak moc mě ranilo, když jsem si myslela, že náš předstíraný vztah skončil. Ale skutečný vztah? To by bylo mnohem horší."

Majka1979
07.12.2023 5 z 5

Ďalšia časť tejto série je presne tak skvelá ako bola tá prvá.
On je bubeníkom skupiny, jeho sláva nemá hraníc, ale vďaka tomu aj jeho povesť nie je nič extra a tak sa rozhodne utíšiť tie reči tým, že si niekoho nájde, kto mu bude robiť priateľku a on bude hrať usadeného chlapíka.
Ona je dievča, ktoré ide na večierok a ani sa nenazdá a baví sa s chlapíkom z kapely, ktorého zbožňovala.
A on sa s ňou rozpráva?
Pre ňu je to zázrak, pre neho je to niečo, čo potrebuje – mať niekoho, komu by iní uverili a ona vyzerá tak skutočne.
On jej navrhne, aby to skúsili kvôli médiám, ona s tým súhlasí. Prečo by nemala? Ako sa celá táto hra vyvinie a kto bude viac prekvapený – oni dvaja alebo médiá?
Určite odporúčam a už teraz sa neviem dočkať ďalšej časti


monte
12.09.2023 4 z 5

Odpočinkové čtení na dovolené u moře

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rockové sólo v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených1 075x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených64x
v Knihotéce332x
v Chystám se číst133x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech9x