Sexy dorty

Sexy dorty https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481505/bmid_sexy-dorty-uSo-481505.jpg 4 22 7

Výjimečná vizuální podívaná a originální chutě ve smyslném provedení od mistra cukráře. Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo. Kouzlo těch nejlepších dortů totiž spočívá v tom, že lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale také oku. Proto vám prozradím své největší vychytávky, díky kterým budou vaše sladké výtvory prostě neodolatelné. A to se hodí vždycky – u příležitosti svátků, narozenin, přátelských setkání i jen tak, pro radost ze života!... celý text

Přidat komentář

Renca.ch
28.12.2023 5 z 5

Překrásné fotky, dorty vypadají krásně, všechny musí fantasticky chutnat, ale málokdo je asi bude umět dělat ;)

Doubravka1975
27.06.2023 4 z 5

Když jsem si půjčila z knihovny všechny knihy co tam byly Josefa Maršálka, teda kromě té jediné, kterou jsem si chtěla půjčit ( Péct, milovat, žít), tak jsem je vzala do práce, aby jsme si s kolegyní mohly o přestávce listovat a prohlížet a ona mi tuhle hned zabavila a odnesla domů a pokusila se o jeden ze sexy dortů ( nahrálo tomu , že její syn měl zrovna narozeniny)
Chuťově byl vynikající. Jinak pečení je to teda vyšší dívčí , hlavně to zdobení. To pro mě není. Ale kniha moc pěkné zpracovaná a nafocená a úžasný prolog.


mirka0586
14.03.2023 5 z 5

Kniha je překrásně nafocená...

Veggi
16.05.2022 4 z 5

Není to pečení na každý den, ale klidně na každý víkend! Nenechte se odradit! Vypadá složitě, ale jde to! Postupy jsou složitější, ale nejtěžší na dortech je to zdobení a to si přece každý může udělat dle sebe. Takový náhled do vyšší cukrářské.
Co mě na knize mrzí a důvod proč jsem nedala 5 hvězd jsou pro mě hůře srozumitelné návody. Často není jasné k jaké části dortu se postup vztahuje, zda ke krému, k náplni čí třeba k želé. Musíte pátrat podle ingrediencí. Přitom by stačila úvodní věta "Teď si připravíme krém" apod. Často je nutné krém nechat uležet aspoň 12 hodin, ale v postupu je jeho výroba třeba až na 3.odrážce a tváří se, že několika hodinové odložení není třeba. Tuto skutečnost bych uvedla hned v úvodu receptů. Jsou tam i editorske chyby v popiscích obrázků.
Jinak velmi pěkné a chutné!

attila1
05.05.2022 4 z 5

Dorty má hezké, ale pro normálního smrtelníka náročné.

insta.kniha
27.02.2022 4 z 5

Josef Maršálek, mi byl ještě před pár dny "cizí", ale díky této kuchařce jsem si jeho "sladké tvorby" všimla.
Sexy pečení je již čtvrtá kuchařka, plná sexy nápaditých receptů od A až po Z.

Ještě než se pustíte do zkoumání obsahu kuchařky, ráda bych upozornila na poutavý a velmi zajímavý prolog, kterým kuchařka začíná. "Myslím, že si ze mě někdo střílí."

Líbí se mi provedení jak vizuální/ grafické straně, tak i obsahově. Postupy jsou dobře vysvětlené. Už jsem si pár dortů, které bych chtěla vyzkoušet poznačila.

Věřím, že si každý najde ten svůj.

Pivka1
12.02.2022

Tohle je sice vyšší dívčí, ale super