Dáma z obrazu

Dáma z obrazu https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/249371/mid_dama-z-obrazu-JLr-249371.jpg 4 64 12

Scandalous Lady série

1. díl >

V jednom z nejelegantnějších londýnských klubů visí pohoršující akt, avšak nikdo neví, kdo dotyčná poodhalená kráska je. Mohla by to být příslušnice smetánky? A jaký má úchvatná modelka vztah k bájnému rudému diamantu, s nímž byla nedávno viděna a který je spojen s tragickou událostí? Julian Delane, hrabě z Parkhurstu, je rozhodnutý očistit jméno své rodiny od skandálu, který stál život jeho otce. Věří, že k odpovědím ho dovede právě nádherná žena z obrazu. Oduševnělá, kurážná Rebeka Lelandová je však odhodlaná vyhýbat se jeho otázkám. V romantickém zápase mezi duchaplnou a krásnou Rebekou a neodolatelným, sexuálně přitažlivým Julianem, bez ohledu na intriky, brzy vzklíčí vášeň a láska.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

In Pursuit of a Scandalous Lady , 2010


více info...

Přidat komentář

dooky
27.02.2023 4 z 5

Klasická historická romance. Podobných jsem četla nespočet, ale tato patří mezi ty lepší.

rampapa
22.07.2022 5 z 5

Na první díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Juliana jsem si hnedka zamilovala a Rebeku též. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.


Lena79
30.05.2021 4 z 5

Celkem příjemná oddechovka, při které si čtenář odpočine. Jen se mi zdály některé okamžiky velmi nepravděpodobné, ale beru, je to kniha, u které si má člověk odpočinout. A to bylo splněno.

petraj30
05.03.2020 4 z 5

Moc jsem tomu nevěřila, ale kniha byla celkem pěkná. Jen tam bylo splácáno dohromady všechno možné.
Rebeka byla spíš ztřeštěná a Julian se vyhrocené situace snažil uklidňovat. Bylo to celkem vtipné.
Možný SPOILER
Konečně jsem narazila na knihu, která mladé hrdiny zavede na místa, kde si budou muset vydělávat vlastníma rukama. Měla jsem možnost nahlédnout na skutečnost, která se nikomu z aristokratických rodin nezamlouvá. Bylo výstižně popsané, co všechno musí pracující lid a hlavně za jakých podmínek snášet.
Byla to skoro taková pohádka Pyšná princezna bez Pyšné princezny:-)
Doufám, že budu mít možnost přečíst si další dvě pokračování.

Elishkad
11.12.2019 2 z 5

Měla jsem chuť na nějakou romantiku, název má i mysteriózní nádech, ale tohle nebylo pro mě. Postavy se chovají divně a příběh je splácán tak, aby mohla hrdinka s hrdinou uprchnout a pátrat, i když to moc nedává smysl. Věty typu "Podle hodin na krbové římse poznala, že se blíží večer" můj čtenářský zážitek rozhodně nevylepšily.

malazluta
18.06.2019 4 z 5

Příjemná historická romace pro chvíle oddechu. Tato kniha nijak výrazně nevyniká nad těma, které jsou psané ve stejném žánru, ale i tak - je čtivá, lepší průměr.

munka
16.03.2019 5 z 5

Pekná, nenáročná kniha. Romantika, trošku napätia, vtipné situácie. Už sa teším na pokračovanie.

moudivlacek
12.08.2017 5 z 5

Tato kniha je skvělá pro odreagování po náročném dni, já ji stihla přečíst za jedno odpoledne. Je tu plno romantiky, ale zároveň i poznání reality všedního dne a hlavně poznání, co je v životě opravdu důležité.
Ústřední dvojici Juliana a Rebeku si určitě zamilujete od první chvíle. Je to klasická červená knihovna, je tu zde plno vtipných scének.
Pro romantiky mohu jen doporučit.

Jessybelle
19.03.2017 5 z 5

Velmi příjemná oddechovka. Určitě si přečtu i o osudech dvou dalších žen...

alzbeta4340
22.12.2016 5 z 5

Je to historická romance - nic víc, nic míň. Ale v tomto žánru velmi povedená, asi jedna z nejlepších, které jsem poslední dobou četla. Předpokládám, že budou ještě další dva díly o Suzanně a Elisabeth a už se na ně těším.

"...Potom si obě ženy pohlédly do očí a sdílely úlevu matek, které vědí, že jejich práce je skončena a jejich děti konečně našly lásku."
Amen.

havrmoni
01.02.2016 5 z 5

Příjemné čtení,vtipné dialogy a pěkná romantika. Už se těším na další. Je to volné navázání na Skandální syny, o jejich ženských příbuzných.

biki
26.01.2016 4 z 5

Milé, vtipné, dobře se to čte, v rámci žánru lepší průměr. A docela se těším na pokračování.