Saturn - nový pohled na starého ďábla

Saturn - nový pohled na starého ďábla https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/55768/saturn-novy-pohled-na-stareho-dabla-55768.jpg 5 13 3

Autorka zde přichází s novými podněty při výkladu stejnojmenné planety, která je tradičně pokládaná za „zlomocnou“ a za původce mnoha neduhů a potíží lidské existence. Poukazuje především na úlohu Saturna při iniciaci individuálního růstu člověka ve smyslu rozvinutí všech jeho vrozených dispozic.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Sagittarius
Originální název:

Saturn: A New Look at an Old Devil , 1976


více info...

Přidat komentář

Elea
08.06.2021 4 z 5

Kniha je sice hodně zajímavá, ale dost špatně se mi četla (myslím, že to bylo ovlivněno i poněkud archaickou češtinou překladu). Saturn sice nebyl popisován jako zlomocná planeta, ale jen jako planeta, která nás nutí dělat to, co se nám vůbec nechce.

vodnář
24.01.2018 5 z 5

Vynikající knížka pro psychologicky orientované astrology.


vesirena
06.02.2012 5 z 5

Kniha mne velmi potěšila, protože téměř ve všech knihách je Saturn popisován jako zlý až krutý učitel, který čeká jen na to, aby nás mohl každých cca 7 let nakopat do zadku...vždy jsem jej brala jako přísného učitele avšak velmi moudrého a spravedlivého učitele a tato kniha mi potvrdila mé intuitivní cítění...staroušek Saturn nás jenom vede k tomu, abychom šli dál a plnili své sliby...je paradoxem, že on je strážce tradice a přitom je to on, kdo nás donutí zbořit staré a neplatné normy uvnitř nás.