Sága 10

Sága 10 https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511133/bmid_saga-10-641de90fa1300.jpg 4 37 6

Sága série

< 10. díl

Alana, Hazel a Panoš se po bolestné ztrátě, která je postihla, snaží ujít pozornosti mocných a nějak se uživit možná prodejem kojenecké výživy, možná i nenápadným prodejem trochu silnějších látek. Nebudou to mít lehké, protože Pevnina i Girland pořád jejich rodinu berou jako hrozbu pro své válečnické snahy a snaží se je zničit. Na cestu se vydává speciální agent Gale – a dokonce i nájemný zabiják Vůle se vyhrabal z problémů a je zase v plné vražedné formě Hromadou cen ověnčená série SÁGA: komiks, jaký vznikne, když vezmete dva hvězdné a velenadané autory a dáte jim všechnu tvůrčí svobodu potřebnou k tomu, aby vytvořili svoje vysněné dílo! Je to fantasy? Je to SF? Kdo ví a koho to vůbec zajímá! Je to SÁGA, jedna z nejlepších původních komiksových sérií nového tisíciletí.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Saga 10 , 2022


více info...

Přidat komentář

ArkAngel
25.12.2023 4 z 5

Bizarní Sága po čtyřech letech konečně pokračuje a její svět je zase o kus šílenější. I v rámci fikčního světa uplynulo několik let a já jsem zvědavý, co se v "závěrečné" polovině Ságy stane. Na scéně se nám objevil nový lovec, který má pozabíjet všechny, kteří přišli s Hazel do styku. K tomu tu máme dalších pár zvratů a celkem brutální závěr, který v nás probudí emoce vážící se na konec minulého svazku.

Lenka.Vílka
24.10.2023 3 z 5

Upřímně, neměla jsem tušení, jestli si to chci přečíst. Přeci jenom. Ten, kdo za mě tuhle sérii táhl nejvíc už není...

Nový začátek, první díl po tvůrčí pauze. Je to jako po dlouhý době znovu nasednout na kolo. A byla to skoro až do poloviny dost rozvrzaná jízda. Navíc je tady časový skok. Který chápu. Přesto bylo moc fajn vrátit se alespoň na tu malou chvilku zpátky. A konec byl prostě fajn. Konečně přišel správný čas na to, aby to ze sebe Hazel všechno dostala. A pokud bude mít stálé víc prostoru, bude to za mě super  :)

Jo, a k Fioně Staples. Její práce je tady fajn, protože mám dobrý základ. Takže jako vždycky. Jenom jsem asi čekala, že třeba přijde s něčím novým. I kdyby se to mělo týkat třeba jenom oken. Ale tady nic takového není ani náznakem. Nejsem rozhodnutá, zda jsem s tím ok...

Co bude dál, mě zajímá. Jenom mě nijak neuchvátil nový začátek. Hned od začátku... :(


Grohlinka
04.07.2023 2 z 5

Mělo to své slabší i silnější chvíle, ale celkově jsem se spíše nudila, postavy, na kterých mi záleželo, buď zemřely, nebo zmizely v propadlišti Vesmíru a nových moc nepřibylo, uvidíme, co bude dál.

Fuckenbrau
30.05.2023 5 z 5

Za mě teda restart s plnou parádou a čím víc jsem se do toho začítal, tím víc jsem byl nadšený. Paráda!

KubaHanzelin
19.05.2023 3 z 5

Sága je zpátky! Po pekelně dlouhé době a...
Není to bohužel ono, po neuvěřitelném 9. Díle tu máme pokračování, které možná ani nemuselo být, ale přesto tu je a já se na něj těšil.
10ka funguje jako takový otvírák "nového" příběhu, který nemusí být nutně špatný, ale čekal jsem víc. Necháme se překvapit a snad bude další díl zase Sága v plné síle:)

INCOGNITOREADER
19.05.2023 3 z 5

Na 10. díl jsem čekal hodně netrpělivě. Po naprosto nabušené devítce, je desítka taková.... No jak to říct. Sudá čísla jsou slabší a to platí i zde.