Ryšavý knihovník a další zápisky ředitele zoo

Ryšavý knihovník a další zápisky ředitele zoo https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499729/bmid_rysavy-knihovnik-a-dalsi-zapisky-re-X8y-499729.png 4 36 7

Kniha, kterou doporučuje světoznámá primatoložka a ochránkyně přírody Jane Goodall: „Přečetla jsem si Miroslavovu předchozí knihu Supi v hotelu Continental, která se mi moc líbila, a těším se i na tuhle. Jsem si zcela jista, že se Ryšavý knihovník bude líbit také vám, jeho čtenářům.“ Neobyčejná zvířata, neobyčejní lidé, neobyčejné místo… to je Zoo Praha. Nahlédněte prostřednictvím zápisků ředitele Miroslava Bobka do zákulisí jedné z nejlepších zoologických zahrad světa. Dozvíte se spoustu zajímavostí z její současnosti i historie a podíváte se nejen do areálu v Troji, ale také vycestujete za gorilami do Afriky a za jinými vzácnými zvířaty do dalších částí světa. Seznámíte se s ochranářskými projekty, jež organizuje či podporuje pražská zoo, a odhalíte záhadu podivného tvora, který měl vyhynout již před miliony let. Poutavé vyprávění doplňují jedinečné fotografie.... celý text

Přidat komentář

Emik87
21.02.2024 5 z 5

Milá knížka od pana ředitele pražské ZOO. Jeho zápisky z cest doplněné krásnými fotkami.

Violetma
11.01.2024 odpad!

Dostala jsem ji a chtěla jsem si ji přečíst, kniha mě nezaujala, ale fotky byly pěkné. Nebavil mě hlavně styl psaní. Knihu jsem ale nedočetla.


katka.oo
25.12.2023 5 z 5

Zajímavé, poučné a poutavé pokračování zápisků ředitele Zoo Praha p.Bobka, pěkné jedinečné fotky.

misaC
27.02.2023 4 z 5

Moje druhá kniha fejetonů ředitele pražské ZOO. Tato mě zasáhla asi ještě více než Supi v hotelu Continental. Africký bushmeat ( hrůza! ) a boj s ním, nový pavilon goril ( kde jsem ještě nebyla a budu to muset co nejrychleji napravit ) a příchod luskounů do ZOO a čistá ředitelova radost z jejich páření ( asi před třemi týdny nejenom mnou čtená informace o narození prvního mláděte nejenom v pražské ZOO to celé krásně uzavřela ).

martinaandulka
22.01.2023 5 z 5

Pan ředitel Bobek velice rozumí zvířatům,cestuje i do jejich rodných zemí a k tomu nádherně fotí.Právě kniha je o zemích a vzácných živočichů a také naší krásné pražské zoo.Závěr knihy je o novém gorilím pavilonu a uspořádání goril ve starém a novém,za mě je to nejlepší rozhodnutí,byla jsem tam od té doby několikrát a zvířata jsou spokojená.

Ripley178
23.12.2022 3 z 5

Opět se jedná o nahromaděné čtivé články,které pan Bobek pravidelně píše do médií.Tipnul bych si však,že tak polovina článků není přímo o Zoo Praha,což mě mrzelo.Nepotěšilo ani to,že se některé články z knihy objevili i v časopise Trojský koník.

Felidae
13.11.2022 5 z 5

Další knížka postřehů pana ředitele Bobka, opětovně milá, plná skvělých postřehů.