Anděl

Anděl https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433550/bmid_andel-YAv-433550.jpg 4 56 16

Žádná stopka neochrání srdce. Slavná autorka erotických románů a vyhlášená profesionální domina Nora Sutherlinová udělá něco, s čím nikdo nepočítá: uchýlí se na venkov. Její hostitel, hříšně bohatý Griffin Fiske, muž bez zábran a studu, je Nořinou přítomností na svém přepychovém sídle nadšený. Ještě víc ho ale těší, že slavná Nora s sebou přivezla mladého, nezkušeného a andělsky přitažlivého Michaela. Michael, nad kterým Nora drží ochrannou ruku, je sice tajemný, ale rozhodně ne tolik jako Nořin milenec a kněz Soren. Co se dozvíme o vzrušujícím vztahu poznamenaném jizvami na duši i na těle? A proč se kolem Sorena ochomýtá mladá novinářka? Jaká tajemství skrývá Michael? Může láska překonat bolest?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Zelený Kocúr
Originální název:

The Angel , 2012


více info...

Přidat komentář

LucijeT
07.12.2022 5 z 5

Překvapilo... Mile... Velmi.... Ty části se Suzanne byly až tíżivě zdlouhavé a otravné, ale chápu, autorka chtěla zabrousit do Sørenovo historie a osvětlit to. No mně to osvětlilo leda to, že sadismus je genetický a on se to naučil omezit jen na ten chtěný, kdy upustil páru, což ho sice k jeho povolání šlechtí, ale nic to nemění na tom prostém faktu, že Nora by se bez násilí pohodlně obešla. Jen ho prostě miluje natolik, že to pro něj snese. Takže na jejich vzrahu stejně neshledávám víc než, že si prostě vyjdou vstříc. Když by jí Wesley dokázal dominovat (bez násilí), byla by mnohem šťastnější. Líbí se mi otevřenost postav a nastínění problematiky puritánství a kolik lidí žije celý život svázaných v katolických otěžích ikdyž všichni svorně hlásají, že jsou ateisti a jejich největší úlet je nemanželský sex a plánovanè rodičovství.... Na zamyšlení...

Jita160
26.10.2021 5 z 5

Může láska překonat bolest?

Druhý díl asi lepší, už to nebyl horor v sexu, ale psycho v sexu :-D:-D:-D
Díky tomuto pokračování už více chápu kněze Sorena a jeho pohnutky k sadomasochismu. I když ani tady jsem si ho nemohla oblíbit. Je to velmi komplikovaný,poškozený tyran se spoustou démonů.
Nora jeho veliká láska,která je mu oddána tělem i duší. Teď se uchyluje do ústraní aby ochránila svého spasitele.
Bere sebou Michaela a zasvědcuje ho do tajů bolesti ,vášně a lásky jako jeho domina.Michael je andělský přitažlivý, nevinný a v dětství týraný mladík,který si
prošel peklem.
Velmi netradiční a originální příběh propletený církví.
Jsem velká milovnice erotických románu, takže já nemohu jinak než doporučit tuto ujeťárnu, která urcitě není pro každého.


DreamerX9
27.07.2021 3 z 5

Říkám si kde to všechno autorka bere? Musí být zajímavé se s ní potkat když víte že píše tohle :D jinak souhlasím píše čtive a s ničím a nikým se nemaže žádná uvzdychana romantická knížka ale tak jak to má být.

KláraH.
23.05.2021 2 z 5

Tak tohle pro mě bylo jako číst znovu Lady Fuckingham. Prostě už přes míru. Nejlepší pro mě byla linka Anděla, přestože kniha zjevně není primárně o něm, ani není vyprávěná z jeho pohledu. Celou dobu jsem se nemohla zbavit dojmu, co strašného se těm lidem muselo v dětství stát...A ono jo. Prakticky všem. Díky, pro mě náročné čtení a stačilo.

Jurajovamaka
07.05.2021 5 z 5

Tak toto bola inak silná šálka kávy :-o
Príbeh Vás vtiahne do deja hneď na začiatku a budete Vás nútiť čítať až kým nebudete na konci...
Vzrušujúci erotický príbeh, najmä pre čitateľov, ktorí obľubujú tvrdší štýl erotiky...pre puntičkárov čítať prísne Z A K Á Z A N É É É príbeh je len pre tvrdé povahy, ktoré sú v sexe otvorené čomukoľvek...
Hlavnou postavou príbehu je kňaz, ktorého chcú vysvätiť za biskupa...ale VIAC VÁM už neprezradím, začítajte sa...:-)
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

LilluLong
22.03.2021 5 z 5

Niekto rad číta horor,triler a hodnotí vysoko, a vysoko hodnotí tuto sériu zas čitateľ erotiky, za mna 5*

dasa6695
18.02.2021 5 z 5

za mě byl tenhle díl lepší než ten první, ale i tentokrát zanechal konec několik otázek

Mesicnililie
29.01.2021 2 z 5

Lepší než první díl. Konečně to mělo děj a místy to bylo i napinavé. Nejhezčí na knize je její obal :-)

Sisis1999
25.01.2021 5 z 5

Kam se na tenhle skvost hrabe první díl! Příliš často se mi nestává, že by pokračování nějakého příběhu bylo lepší, než to první. Až příliš často je to jen na sílu napsané pokračování, kde je doslova vidět, že si spisovatel dnem i nocí trhal vlasy z hlavy, aby vyplnil prázdná místa jen alespoň trochu vzrušujícím.
Jsem hrdá, že to o Andělovi říct nemůžu. A ne, teď opravdu nemluvím o Wesleym, o Noře ani o otci S. --- ti jsou mi z prominutím v tomhle příběhu zcela a naprosto ukradení. Od první chvíle jsem milovala Michaela a jeho pohnutou minulost, vztah k jizvám, bolesti a jeho otci, kterému bych z velkou chutí vrazila do břicha jednu z těch sexuálních pomůcek s bodlinami.
Michael byl předehra. Když se k němu ale přidal ještě Griffin, byl to pro mě zkrátka orchestr. Jejich dějová linka plná vášně, smíchu, vtipu a bolesti mi nedala spát. A i když se jedná jen o postavy na papíře, nemám problém přiznat jim svou závist. Závidím jim vztah jeden k druhému, míru porozumění a něhu, jakou k sobě chovají.
Ale co komu budu namlouvat, kdyby se celá kniha skládala jen z pasáže o tetování, jsem naprosto spokojená a moje hodnocení by vyznělo naprosto stejně.

Kristy.Seb
18.10.2020 3 z 5

Šílenec je člověk, který se pokouší o totéž znovu a znovu, přičemž očekává odlišné výsledky.
Život a smrt je min o životě a smrti než láska.
Život je příliš krátký na to, aby si člověk něco vyčítal.
Některá bolet ne na slzy příliš hluboká.

Pokračování této série se mi líbilo mnohem víc než první díl. Bavilo mě vyprávění z minulosti a aspoň už mi nebyl tak strašné odpornej Søren. Ale i tak jsem ho nesnášela. celá tahle série byla ujetá a trošku psycho.

georginaa
16.10.2020 3 z 5

Druhým dílem pokračuje vzrušující leč trošku úchylný vyprávění. Knihy jsem přelouskala, ale tento druh požitků opravdu nemusím. Je to hlavně v psychice a prožitků, ale trestat se tím až na samé dno své duše, to opravdu není pro mě.

Marluksa
16.08.2020 5 z 5

Druhá "Reiszovka" v pořadí. A opět velká spokojenost. Detaily popsány naprosto nenásilně, nevulgárně a neotřepaně, a přesto si přijde čtenář na své. Líbí se mi celkové téma a pojetí - církev versus S&M. Velmi jemné boření mýtů, chytlavé, žádná zbytečná omáčka a skvělé dialogy. Rozhodně doporučuji všem příznivcům erotické literatury.

Bee91
07.06.2020

Někdo tuto knihu na prodej ?

Evka3814
21.03.2020 4 z 5

Opět čtivej příběh a opět rychlé ukončení:(

marta14
08.03.2020 5 z 5

Tohle bylo rozhodně lepší jak první díl. A už se těším na pokračování, snad to vydají... Dokonale se to čte, a všechny ty lidi tam si zamilujete.

klaraj093
29.02.2020 4 z 5

Četla jsem od autorky první knihu této série a nedočetla ji do konce, skončila jsem zhruba někde za půlkou, jelikož mě styl psaní nechytil a příběh mi nepřišel zajímavý.. Tento díl jsem začala číst, díky nakladatelství Zelený kocúr.. A i když mě kniha zpočátku vůbec nebavila, nemohla jsem se do ní začíst, nejspíše i proto, že tento žánr nečtu.. Tak mě před půlkou bavit začala a už se to pak četlo samo.. Bylo to vskutku zajímavé pojetí.. Děkuji za příležitost a hodnotím 4/5..

Štítky knihy

pro ženy erotika církev BDSM

Autorovy další knížky

Tiffany Reisz
americká, 1975
2020  53%Rudá galerie
2021  72%Růže
2020  85%Anděl
2021  71%Perla
2019  68%Siréna