Královsky v háji

Královsky v háji https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485934/bmid_kralovsky-v-haji-WxA-485934.png 4 305 61

Royally série

1. díl >

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook, korunovaný princ z Wessca, alias Jeho královská Žhavost, je okouzlující, ničivě pohledný a nestydatě arogantní. Jak by taky nebyl, když se před ním celý život všichni klaní. Ovšem jedné noci na Manhattanu potká princ tmavovlasou krásku, která se před ním neskloní. Spíš naopak. Troufalost servírky Olivie Hammondové v něm probudí zvědavost. Olivia se nebrání, ovšem takhle si randění s princem nepředstavovala. Oba musí čelit odmítavé královně a neúnavným paparazziům. Ale Olivii za to Nicholas stojí. Nakonec je to on, kdo se musí rozhodnout, kým chce být. Králem, nebo Oliviiným mužem? Obsahuje bonusový příběh: Královsky v ráji... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Royally Screwed + Royally Marooned


více info...

Přidat komentář

Pája699
25.03.2024 4 z 5

Královská žhavost, byla vážně žhavá :-D

Ani nevím proč, ale hned jsem si vzpomněla na princeznu Dianu a císařovnu Sissi.

Mělo to šmrnc, styl, humor. Taková pohádka a romantická jednohubka na jedno odpoledne .-) Příběh jednoduchý a předvídatelný, ale to nemění nic na tom, že se to krásně čte.

Vypadá to, že do budoucna si od autorky přečtu další knihy.

Ála1968
12.12.2023 5 z 5

Ach to bylo tak krásný i když neskutečný.Nádherná romantická pohádka jak si chudou holku vzal princ.No je to nereálné,já mám raději ty příběhy, které se sice nestaly,ale mohly by, přesto to bylo úžasný


Mishaacka
08.11.2023 4 z 5

Více recenzí na INST misha_cte_eroticke.romany

*Protože teď neprožívám nejšťastnější období, potřebovala jsem nějakou pohodovou, nenáročnou knihu. A tady jsem dostala přesně to, co jsem hledala. Od Emmy Chase jsem četla předchozí knihy, takže jsem tušila, do čeho jdu
*Příběh je pohádkou pro velké holky - láska mezi princem, následníkem trůnu a popelkou, obyčejnou holkou z New Yorku
*Romantický erotický příběh, nenáročná a předvídatelná zápletka, ale skvělá na oddech. Kniha je velmi čtivá, příběh a postavy mě opravdu bavili. Zamilovala jsem si Nicholase s Olivií, vedlejší postavy taky
*Příběh je samostatný, ostatní knihy vyprávějí o dalších postavách, které jsme tady potkali
*Olivia je obyčejná holka, které po smrti matky zůstala na krku rodinná kavárna a péče o rodinu. Dohlíží na svoji mladší sestru Ellie (zbožňuju, pěkně ztřeštěná holka; její příběh je ve 3. díle) a na otce alkoholika. Olivia byla silná osobnost, moc se mi líbila. Rozhodla se využít příležitosti a naplno si vychutnat nečekaný románek s živým princem. Ukáže mu obyčejný život a on jí zase ten královský
*Nicholas byl vychováván k odpovědnosti a připravován na roli následníka trůnu. Žil tedy v uzavřené bublině. Dělal a říkal, co se po něm chtělo, ale ve skutečnosti si přál něco jiného. Hrál roli, do které se narodil. K tomu i patří oženit se s vhodnou ženou a to tak, jak mu nařizuje zákon. A před splněním povinnosti se rozhodne vychutnat románek s ženou, do které se zakoukal a to i přesto, že jim společný život není přán
* Erotický román, kde se ale nemusíte bát, že je to jen o jednom. Navíc scény jsou tady docela krátké a ne nějak extra podrobné. Postavené spíše na přitažlivosti, psány více romanticky

*Rozhodně doporučuji, počítejte s pohodovou oddechovkou, bez velkých dramat nebo překvapení. Užijete si skvělé hlavní, i vedlejší postavy, které potkáme v pokračování

mira399
06.11.2023 3 z 5

Téma královské rodiny je lákavé. Knížka se nečetla špatně,ale že bych byla nějak nadšená, to jsem nebyla. Oliva sympatická, Nicolas už méně a cestu k mému srdci si nenašel ani do konce knihy. Jejich vztah nebyl nic, z čeho by se jednomu úžil dech :-)
Víc se mi líbila předchozí knížka,paradoxně poslední díl série o jejich babičce.

Heaven001
12.09.2023 2 z 5

Líbilo se mi prostředí i téma. Oliva (po Henryho přezdívce už ji nikdy nemůžu nazvat jinak :) byla sympatická i když trochu naivka. Ze začátku měla potenciál, ovšem nakonec si to trochu pokazila. Hlavní mužská postava byla ovšem velké chodící "red flag". Rozmazlené, nanicovaté princátko co když není po jeho, běsní jako vzteklé děcko. I když tedy cením, že se kvůli ní vzdal celého království, které, jak sám řekl, pro něj nic neznamenalo. Tedy kromě starostí, stresu a neustálého přetvařovaní. Proto je vážně obdivuhodné, že jen tak bez uzardění tuhle hromadu sraček přehodil na mladšího bráchu, který se jeví jako ještě větší idiot, než on sám. Gratuluju, skvělý charakter. Rozhodně muž snů.
Každopádně mě zajímá jestli se Henry nějak vyvine, takže druhému dílu dám šanci.

Kukicka
27.06.2023 5 z 5

Nemuzu uverit, ze jsem od teto autorky nikdy nic necetla. Tohle me taaaak bavilo a nemuzu se dockat dalsich knih a pribehu

Katka7922
24.06.2023 5 z 5

Tahle autorka mě prostě nemůže nikdy zklamat. Jen je škoda, že od ní vychází tak málo knih.
Nádherný romantický příběh o princi co v kavárně štěstí našel. Olivia je od začátku sympatické děvče do nepohody. A princ Nicholas je prostě typické princátko, následník trůnu co má pocit, že za peníze se dá koupit všechno. Takže prostě klasika, která ale baví svým humorem.
Vedlejší postavy v příběhu hrají velkou roli a je to jejich příprava na další pokračování, takže je paráda, že to zase čtu v době, kdy už jsou všechny díly venku :-)
A teď negativa - TEN PŘEKLAD JE PROSTĚ DĚSNÝ, některá slova jsou hnus a hrozně mi tam vadí. Síla příběhu a lásky překonala mou chuť ubrat za to jednu hvězdičku.
Vzhledem k tomu, že jsem koukala, že i další díly překládala ta samá osoba tak to budu asi opakovat u každého dalšího kousku.
No ale nedá se nic dělat - jdu na to :-)

johana3160
23.04.2023 3 z 5

Takova normalka, prislo mi to jako divci roman pro starsi. Kazdopadne to bylo to bylo napsano ctive a misty i vtipne.

Karola050716
19.04.2023 2 z 5

Taková blbina na absolutní vypnutí. Chvílemi velmi vtipné, trochu moc "och, chci olízat jeho klíční kost", babi královna super a podobnost i jmenná! s reálnou britskou královskou rodinou určitě zcela náhodná ale bavila jsem se a to je hlavní.

Zomy
17.04.2023 4 z 5

Příběh je velmi jednoduchý a velmi předvídatelný, něco, co už tu bylo stokrát. Ale přesto je to výborná oddechovka, místy vtipná, dobře napsaná.

evik2710
11.04.2023 4 z 5

Peknej romantak

adela.hol
29.03.2023 5 z 5

(SPOILER) Nicholas Pembrook, budoucí následník trůnu, si má na příkaz své babičky do pěti měsíců najít manželku. Jenže Nicholas není zrovna poslušný princ a poslední měsíce svobody si hodlá užít naplno.

Proto když je poslán do New Yorku, aby našel svého mladšího bratra Henryho, v první možný moment velmi neurvale a v opilosti flirtuje se servírkou, která se mu postaví do cesty. Tou servírkou je Olivia Hammondová, která vůbec neví, s kým má tu čest, a proto mu jeho chování vydatně oplatí.

Jenže samozřejmě tady nastává ten osudový moment pro ně pro oba. Může se stát zázrak a může si princ vzít obyčejnou Popelku stejně jako v pohádce?

Kniha mě neskutečně překvapila. Byla to zase jedna z oddechovek, ale tak čtivá, že jsem ji zhltla, ani jsem nemrkla. Vyprávění se střídá z pohledu obou hlavních postav, které byly za mě dobře napsané a hlavně mi sednul jejich humor. Nad jejich hláškami a myšlenkami jsem se opravdu bavila.

Ani vedlejší postavy nezůstávaly pozadu a skvěle hlavní duo doplňovaly. Ať už to byl Henry, Marty, Ellie nebo Franny se Simonem.

Co také musím ocenit na příběhu bylo to, že i když autorka použila klišoidní zápletku, tak byla hned vzápětí vyřešena. Nijak se to nevleklo, naopak to krásně odsýpalo a nešlo přestat číst.

Moje nejoblíbenější scéna je určitě tisková konference. Za ni získal Nicholas plný počet bodů a za to mrknutí do kamery i pár bonusových.

Styl autorky mi sednul, takže druhý díl, který se bude věnovat Henrymu, rozhodně plánuji.

georginaa
28.03.2023 5 z 5

Budoucí králové to mají těžké. Musí se dobře chovat, být příkladem lidu a hlavně si musí vybrat partnerku mezi urozenými princeznami. Když byl Nicholas poslán královnou do New Yorku, aby přivedl bratra, který vymetal všechny bary, musel přetrpět své pocity, které se k tomuto městu pojily. Jednou se svým kamarádem, který ho doprovázel, trochu přebrali a ocitli se v jedné pekárně. Najednou se objevila ona, krásná pekařka. Tím se začaly dít podivné věci a rozvíjet se příběh lásky na první pohled. I když to začalo úplně jinak , než by si normální člověk představil. Velice poutavý příběh, vtipný a sexy princ a sladká pekařka, co víc si přát.

Gabriela143
21.02.2023 5 z 5

Veľmi pekná oddychovka, zaujímavé prostredie a číta sa v podstate sama.

kalinka99
06.02.2023 5 z 5

Skvělá oddechová kniha z královského prostředí. Samozřejmě mě bylo jasné, jak tento sladký příběh skončí, ale proč si občas nepřečíst knihy se šťastným koncem.

Kniholapka
18.01.2023 5 z 5

Milé, sladké, romantické....přesně takové jaké to má být. U čtení se sami stanete princeznou a princem z pohádky. Myslím si, že přesně tohle kniha chtěla. Vtáhnout čtenáře do pohádky, za mě se to určitě povedlo.

MAU256
02.12.2022 5 z 5

Krásná pohádka o princi a jeho popelce. Olivia, která peče koláčky v rodinném pekařství, které je zadlužené. Nicholas, princ WESSCA, jemuž babička královna dala 5 měsíců, aby si mezi 12 vybranými dámami s "modrou" krví, vybral svojí ženu. Jenže osud má jiné plány - lásku. Čtivé, romantické dílko, sice předvídatelné, ale krásné.

hana1039
23.11.2022 5 z 5

Ano, pohádky baví v každém věku, né :-)) ?? Fakt oddechové čtení, užívám si :-)))

Gabriela456
05.11.2022 5 z 5

Krásná pohádka. Kdo by to nechtěl zažít, zamilovat se do krásného prince, cestovat po světě a k tomu žít v luxusu. Sen skoro každého z nás. Ráda si přečtu další díl.

Doubravka1975
13.09.2022 5 z 5

Skvělá, čtivá, vtipná moderní pohádka o Popelce. Kapitoly se střídají z pohledu Nicholase a Olivie. Autorka je moje oblíbená a její série Zapletený patří mezi top. I tady se těším na další díl

Nicholas se cítí jako krysař z Hamelnu, když vede děti do kavárny Amélie - trochu haluz akorát čtu Krysaře :):):) a
Co mě nezabije to mě posílí.....to musím zmínit i když to tu mám napsané od samého založení profilu

Autorovy další knížky

Emma Chase
americká
2014  81%Zapletený
2015  80%Zaskočený
2015  80%Zkrocený
2016  82%Spoutaný
2022  82%Královsky v háji

Kniha Královsky v háji je v

Právě čtených2x
Přečtených405x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených10x
Knihotéce243x
Chystám se číst158x
Chci si koupit25x
dalších seznamech10x