River Wild

River Wild https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445402/bmid_river-wild-qKy-445402.png 5 711 171

Nové město. Nová identita. Těhotná a bez pomoci. Na útěku před minulostí, která mě nikdy nesmí znovu najít. River Wild. Náladový. Nevypočitatelný. Zmetek. Tak to je můj nový soused. O přátelství s Riverem nemám sebemenší zájem. Stejně tak on o mě nezavadí pohledem. Jednoho dne mi ale pomůže zachránit opuštěného psa. Ten den jsem v jeho očích spatřila cosi, co moc dobře znám. Smutek. Bolest. Osamělost. Tyhle věci jsou pro mě denním chlebem. I když ani jeden z nás o přátelství nestojí, osud nás přivede k sobě. A potom, jako blesk z čistého nebe, už z nás nejsou jenom přátelé, ale něco víc. River a já máme každý svoje tajemství. Kostlivce ve skříni. Ale to nám nestojí v cestě. On rozumí mně. A já rozumím jemu. Poprvé v životě zažívám něco, o čem jsem dosud slyšela jenom v pohádkách – štěstí. Jenomže žádné štěstí netrvá navěky. Ne pro lidi, jako jsem já. Moje minulost je mi v patách, slídí, čeká a připravuje se na ten správný okamžik, aby mi to všechno vyrvala z náručí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

River Wild , 2019


více info...

Přidat komentář

miruska1
27.03.2024 5 z 5

Rozpravěčem příběhu jsou hlavní postavy ale občas to působilo jako by hovořili cizí příběh a ne ten svůj - na mně to působilo rušivě. Možno To bylo překladem. Jináč moc pěkný příběh, smutný, dojimavy i napínavý. Zasmála jsem se ale i slza ukápla.

snilek.holka
14.03.2024 4 z 5

Kniha je to hezká. Příběh skrytí v ní mi ale přišel malinko ošizený. Setkáme se tu s tématy, která by si jistě zasloužila daleko větší hloubku. Ale četlo se to hezky a svižně.


Ála1968
20.02.2024 5 z 5

Knihu jsem si koupila náhodou a byla jsem hrozně moc překvapená, jaký krásný příběh se v ní odehrál.Bylo to moc dojemné, temné, bolestivé, romantické a především nádherné.

petraj30
15.01.2024 3 z 5

Byla to jen malá chuťovka na jedno dopoledne. Nebylo to špatné, ale bylo tu mnoho závažných témat, která by si jistě zasloužila širší pojetí.
I když to hlavní hrdinové neměli od počátku lehké, byly tu situace, kdy jsem smála i nahlas.
Nechci být příliš přísná, protože si mi příběh líbil, ale byl opravdu moc krátký a velmi zjednodušený.

Books_by_Dee
10.01.2024 5 z 5

5 hvězdiček 2 plamínky

S autorkou jsem se seznámila s její letošní maximálně 5plamínkovou sexy knížkou Úlet na dva týdny. Tohle je trošku starší knížka, #baronetka vydaná v roce 2020, ale panebože! Tohle bylo tak skvělé drámo, tak emotivní čtení, že mě i slzička ukápla a několikrát jsem si zanadávala. Tahle sice nemá 5 plamínků, vidím to tak na 2, ale rozhodně si zaslouží plný počet hvězdiček.

Těhotná Carrie utíká před svou minulostí do nového města, s novou identitou a novou barvou vlasů. Jejím sousedem není nikdo jiný než náladový bručoun River Wild. Jednoho dne ji pomůže zachránit opuštěného psa, a i když ani jeden nestojí o přátelství, nějak se z nich stejně přátelé stanou. Carrie, ale není jediná, která před minulostí utíká. I River si prošel nelehkým obdobím.

Knížka mi lehce svým dějem připomínala hitovku letošního roku Co už nikdy nepřebolí, takže pokud Vás zaujala právě tato knížka od Ikaru, tak mrkněte na tuhle jednohubku od Samanthy, která Vás rozhodně dostane.

Příběh to byl velmi silný, smutný, ale přesto krásný. A jejich vztah byl prostě osudový. Ani jeden nehledal lásku a přesto našli jeden druhého.

Erotiku tady na rozdíl od Úletu budete hledat lupou, ale ne všude musí být klacky a mušličky.

Doporučuju!

miloslava3256
18.10.2023 5 z 5

Moc silné příběhy! začátek knihy, jak prolíná autorka její linii dění a minulost Rivera, tak to je mazec. Suprově popsané postavy, trochu náhled do problematiky zneužívání a těchto traumat. A konec? vážně jsem šla do kolen, pěkně jsem si naběhla.

luciefeix
29.08.2023 4 z 5

Přečteno za odpoledne . Silny přibeh

Wewe111
19.07.2023 5 z 5

Wow, tak toto jsem nečekala. Budu se opakovat. Silný děj, hezky vykreslené postavy. Knížka má spád, přečteno za jeden den. A na ten konec sem potřebovala kapesníček. Moc hezká kniha, jsem ráda, že jí mám v knihovničce:)

evik2710
17.06.2023 5 z 5

Silný příběh a ten konec mazec

ves.lucie
30.04.2023 5 z 5

Tohle byl silny a dojemny pribeh

JanickaP
14.04.2023 5 z 5

No pani...jako kapesníčky jsem nepotřebovala, ale strašně me to nutilo premyslet a vztahovat si dej k me osobe. Jsem maminka a nedovedu si predstavit, ze by něco z toho melo zazit moje dítě. To by mi asi srdce puklo a dotycneho bych fakt nedokazala nechat dale dychat. Mile me prekvapilo, ze i pres to, ze si dali za skoro celou knizku 2 pusy, tak me dej stale drzel pri čtení. Bala jsem se číst kazdou dalsi stranku smerem k blizicimu konci, kdy prijde to ošklivé ALE. Nastesti se to dalo zvladnout. Tleskam.

LenkaVes
08.04.2023 5 z 5

Příběh, který stojí za přečtení. Prožíváte příběhy obou hrdinů, tak si vezměte kapesníčky k sobě. Smutné, velmi smutné. Ale příběh je i plný naděje a když má člověk naději, tak není vše ješte ztraceno....

JaSl
03.04.2023 5 z 5

Nádherná kniha. Přečtená za jedno odpoledne. Realisticky popsána traumata hrdinů a krásná romantická dějová linka mezi nimi. Určitě doporučuji přečíst. (Podobné jako Archeruv hlas taky úžasná kniha)

Dela90
27.03.2023 5 z 5

(SPOILER) Carrie - nové město, nová identita, těhotenství, na útěku. River Wild - náladový zmetek a soused v jednom. Smutek, bolest a osamělost. Vzájemně se zachrání. Naleznou štěstí, nebo je minulost dožene?


Tato knížka mě hodně překvapila svým příběhem. Byl to dechberoucí příběh, plný bolesti, ztráty, hledání nového. Dvě zlomené duše s kostlivcem ve skříni, které chtějí být sami. A přesto si k sobě najdou cestu a začnou si rozumět. A co víc najdou konečně štěstí.

Knížka je protkaná událostmi z minulosti, u kterých Vám běhá mráz po zádech.

Carrie měla neskutečnou odvahu utéct. Protože, když jste těhotná, nejde jen o Vás, ale jste zodpovědná i za své nenarozené dítě. Útěk, nový začátek. Pes, nejlepší přítel člověka. A náladový zmetek jménem River Wild, jakožto její nový soused.

River byl zlomený a tzv. "bouchal pěstmi okolo sebe" protože, jen on znal skutečnou pravdu. Líbilo se mi, že jakmile se dozvěděl, že je jeho sousedka těhotná, najednou obrátil a začal se chovat jinak.

Oni dva se hledali, až se našli. Moc jsem jim přála, aby zažili konečně štěstí.
Rozhodně doporučuju přečíst, pokud máte rádi silné příběhy.

MAU256
22.03.2023 5 z 5

Byl to velmi čtivý příběh dvou lidí, kteří to neměli v životě jednoduché. Oba měli tajemství, která chtěli nechat pohřbená. Tohle by nikdo neměl zažívat. Díky za epilog, jinak by mi asi balení kapesníčků nestačilo.

Miriam
20.03.2023 5 z 5

Přečetla jsem za pár hodin. Velice čtivý příběh, nejen erotika, sympatické hlavní postavy. Mohlo to být sice více propracovanější, delší, ten potenciál tam byl, ale já jsem taky spokojená. Asi si každý domyslí jak skončí, ale cesta k závěru se mi moc líbila.

sssimkova
16.03.2023 5 z 5

(SPOILER) To byla jízda! Měla jsem z anotace a recenzi rozporuplné pocity, ale stala za to. Celé to bylo čtivé, autorka má dar psát opravdu poutavě. Přesto, že kniha nese těžké téma, čte se lehce a není náročná. Milovníky ero* asi nebudou nadšeni z jedné pořádné scény, ale tahle kniha o tom být nemá. Určitě nemá mít štítek *ero román, naopak je to romanticky příběh hrdinů, co si prošli zneužíváním a domácím násilím. V něčem mi styl psaní připomínal Miu Sheridan, takže pokud se Vám kniha stylem líbila, zkuste třeba Archerův hlas. Jediná výtka k poslední části se střelbou a následně popsaný zdravotní stah hlavní hrdinky, co všechno se odehrálo To bylo zbytečné americké drama, které místo, aby knihu okořenilo jí spíš ubralo. Ale i tak 6/6 a doporučuji.

ardeas
28.10.2022 2 z 5

Veľmi odľahčená tak ťažká téma,zjednodušené a mne to nejako nesadlo. Stále mi tam niečo chýbalo a dialógy, napriek svojej hravej forme, mi prišli ze dej velmi neposuvaju a sú nejaké umelé. Plus ta nevyvazenost, ze su tak "dokonalý". O to väčšie bolo prekvapenie, ze ma kniha tak vysoké hodnotenie. Ako nenáročné čítanie asi stačí, ale aj na takéto jednohubky mam nejaké požiadavky a tu sa to u mna minulo.

P. S. : že som nakoniec si "spomenula", ze som to uz citala a zabudla na to, dosť vystihuje, ako sa mi príbeh vryl do pamäte.

Belgarion
21.10.2022 3 z 5

Trochu zjednodušeně podané domácí násilí a sexuální zneužívání dětí ("ideální" oběť versus "ideální" agresor), ale postavy sympatické, dialogy vtipné a chemie mezi ústřední dvojicí funguje. Za měsíc zapomenu název i autora, ale na deštivé sobotní odpoledne proč ne.

Dizzy3
02.10.2022 4 z 5

Ze začátku mi Carrie lezla dost na nervy svou jakousi dětskou naivitou, mluvou i chováním kvůli čemuž jsem knížku málem odložila, bohužel se to táhlo skoro celou knihu a až na konci jsem ji vzala trochu na milost…asi bych taky nerekla, ze se clovek bude takhle chovat po 7 letech trýznení, ale jsou to jen me domnenky…jak uz tu někdo psal je tu svým způsobem splácaná spousta věcí dohromady, vše se seběhlo hrozně rychle…ale ve vysledku jsem dostala to co jsem od knihy chtěla a proste miluju tyhle epilogy! A Rivera :D