Recept na skvělý den

Recept na skvělý den https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327363/mid_recept-na-skvely-den-sw8-327363.jpg 3 5 5

Kniha je pokračováním autorčina úspěšného titulu "Za chlapem a tramvají neběhej – za pět minut je tu další". Vtipně glosuje mezilidské vztahy, často komplikované a bolestivě složité, přesto nahlížené s humorem, protože jinak to snad ani nejde. To, že člověk něco zlehčuje, nemusí znamenat, že to nebere vážně. Protože když nás něco naštve, určitě je lepší se tomu zasmát, než se z toho zbláznit.... celý text

Přidat komentář

Jaruš7
27.09.2018 5 z 5

Povídky co se povedly.
Pocit, vyladěné frekvence na vlně ženskosti.
Citace:"Už v Bibli se dá vyčíst, jak Ježíš přistupoval k rozdílu mezi pracovitou Martou a krásnou hříšnicí Máří Magdalénou."
Bezva

libuseOO7
25.12.2017

pro marivu-nevím jakou špatnou zkušenost s první knihou máte-ale na jejím přebalu je kladné hodnocení lidí, kteří jsou k literární kritice rozhodně mnohem více povoláni než vy-uznávaný spisovatel Zdeněk Rosenbaum či známá publicistka paní Eva Hauserová pochválila ji i Laďka Něrgešová-jejich slova a emaily mnoha spokojených čtenářek mají pro autorku větší váhu než vaše snaha shodit něco, co zjevně nejste schopna pojmout-ale je to váš názor a já vám ho neberu


mariva
26.10.2017 2 z 5

Malá knížečka, vhodná do kabelky. Po špatné zkušenosti s první autorčinou knížkou jsem jí chtěla dát ještě šanci - knížka lákala názvem i obálkou, ale to bylo asi tak všechno. Nebýt toho, že jsem ji četla vždycky jen po pár stránkách při cestách MHD, ani bych ji nedočetla, protože přečíst větší počet stránek najednou se nedalo. Feministicky zaměřené postřehy o vztazích mezi muži a ženami se sice pokoušely být vtipné, ale opět se to nepovedlo.

alnahu
27.04.2017 4 z 5

Docela pěkné příběhy ,mezilidské vztahy jsou opravdu složité, ale autorka nám je podala humorným způsobem. Za mě dobrá oddechovka na odpoledne-pobavila jsem se.

cukrovka
26.02.2017 3 z 5

Autorka v krátkých povídkách líčí život a vztahy mezi muži a ženami se sarkasmem a nadhledem.

Kniha Recept na skvělý den je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Chci si koupit1x