Radek (Mistr v komplikování vlastního života)

Radek (Mistr v komplikování vlastního života) https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166539/bmid_radek-mistr-v-komplikovani-vlastniho-zivota-166539.jpg 4 44 7

Jmenuju se Radek. Žiju životem, co by se snad dal označit za naprosto normální a spokojený, jen kdyby nebylo pár malých detailků. Jako třeba toho, že jsem gay. Že moje rodina to ví. Že je s tím povětšinou smířená, což není vždycky tak výhodné, jak by si každý mohl myslet. Že moje vztahy, když už se mi je podaří navázat, jsou většinou založené pouze na postelových hrátkách. Že můj nejlepší přítel není gay, ale je zatraceně hezký. Že moje babička je zapřísáhlá křesťanka. A že jsem tak nějak obecně... Mistr v komplikování vlastního života.... celý text

Rainbowdreamer
Rainbowdreamer
03.07.2023 4 z 5

Zábavné oddechové čtení o jednom trochu (možná trochu hodně) promiskuitním mladém gayovi, ale jinak sympatickému klukovi, kterého (snad) láska napraví. Dobře se to četlo, je tam i pár humorných pasáží. ideální jako oddechovka k večerní sklence vína, když člověk nechce nic řešit. Hodně malá útlá knížečka.

TomTomis
TomTomis
10.01.2022 3 z 5

Jednoduché počteníčko, svižné, trochu předvídatelné. Radek mi moc sympatický tedy nebyl. Příběh se čte rychle, kniha má pár stránek.


iliska
iliska
04.08.2020 5 z 5

Popis knihy mne zaujal, tak jsem si ji koupila. Když mi poštou přišla malá obálka a v ní malinká kniha, překvapilo mě to. Při výběru mě nenapadlo podívat se na počet stran. Kniha, kterou si přečtete u kávy. Malý počet stran jí neubral ani jednu hvězdičku. Čtivá, vtipná a zajímavá. Určitě se k ní časem vrátím.

Edice
Edice
11.02.2018 5 z 5

Skvělá, čtivá a vskutku zábavná jednohubka, která se dá v pohodě zmáknout opravdu za chviličku. Jsem ráda, že byla ještě lepší než jsem očekávala po letmém přehlédnutí stránek, když jsem ji v rukou držela poprvé. Navíc dost zaujala i ostatní členy mé rodiny, kteří si ji jeden po druhém také berou do ruky a tlemí se nad ní obdobně jako já.

Melindaaaa
Melindaaaa
14.02.2015 4 z 5

Kontroverzní, vtipné, čtivé a autentické :) Čtyři slova, která charakterizují tuto jednohubku, za každý aspekt náleží Katce a Radkovi jedna hvězdička. Kraťounká prvotina nadějné mladé autorky zaměřující se především na podobná témata vás nejednou rozesměje nahlas (já se neudržela už při úvodním poděkování), možná trochu šokuje a rozhodně si oblíbíte její ztvárnění Radkovy maminky. Odkaz na kompletní recenzi naleznete v záložce Recenze

Daniela19
Daniela19
11.07.2013 3 z 5

Znám mnohem vtipnější a lepší knihy než je tato. Ale za těch pár úsměvných okamžiků si tři hvězdičky rozhodně zaslouží. Taková oddychová knížka na jeden večer :)

Lenny33
Lenny33
27.06.2013 4 z 5

Příjemné čtení. Hlavní "zbraní" této knihy je humor. :)

Štítky knihy

homosexualita LGBT, queer, LGBT+

Autorovy knížky

Katka Heřmanová
česká, 1990
2013  82%Radek (Mistr v komplikování vlastního života)

Kniha Radek (Mistr v komplikování vlastního života) je v

Přečtených47x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených3x
Knihotéce16x
Chystám se číst43x
Chci si koupit22x
dalších seznamech1x