Bojovnice slunce

Bojovnice slunce https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/376998/bmid_bojovnice-slunce-IEy-376998.jpg 4 126 24

Mari z klanu Poutníků a Nik z Lesního kmene stáli ještě nedávno jako členové soupeřících klanů proti sobě. Teď však bojují bok po boku, i se svými psími kumpány, aby zachránili nejen jeden druhého, ale i svou nově vytvořenou smečku. Lovec Thaddeus zradil vlastní lid a přispěl k jeho zhoubě způsobené lesním požárem. To mu však nestačí. Touží po vládě nad kmenem a viní Mari ze všeho zlého, co jeho kmen i jej samotného postihlo. Udělá všechno, aby získal moc, i kdyby tím měl zničit vše, co mu stojí v cestě. V otráveném a zpustošeném městě se mezitím Mrtvý zrak stává ochotnou nádobou pro probuzeného Boha Smrti. Ten má své vlastní plány a využije kohokoli, včetně šíleného Thaddea, aby je naplnil. P. C. Cast se v Bojovnici slunce vrací do postapokalyptického magického světa, kde se země drasticky změnila, do světa plného krásy a lásky, nebezpečí i krutosti.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

Sun Warrior , 2017


více info...

Přidat komentář

Meri47
01.03.2024 5 z 5

Tak to bylo prostě parádní. A teď se rychle vrhnu na poslední díl série.

ReziEngli
27.12.2023 5 z 5

Musím říct, že dvojka se mi líbila snad ještě více, než trojka! Taková napínavější, dějově hodně zvratů, více popsaná místa v okolí a více informací ohledně kmenů a poutníků atd! Tahle série mě fakt baví a jdu se rovnou vrhnout na třetí díl!


wolfka44
15.04.2023 5 z 5

Opravdu úžasné! Do první knihy jsem se zamilovala a tudíž jsem se bála, že druhá nebude tak dobrá, ale autorka nezklamala. Začátek byl sice pomalý, ale konec mě dostal. Bohužel už asi nepřeloží pokračování tak hold budu muset zapnout mozkové buňky a přečíst si to v originále

Jančislava
28.12.2021 5 z 5

Tento díl se mi líbil o něco více, dočkala jsem se vysvětlení více věcí, které nebyly úplně jasné. Teď jen čekat na další.

anicka2317
28.12.2021

Neuvěřitelná , jako první díl velice strhující.. Nečekaná zápletka pokračuje a ještě více se zamotává. Jsem velice zvědavá kdy bude další pokračování...

olusas
13.09.2021 5 z 5

Další série, u které se překlad dalšího dílu už neplánuje. Takže kdo si ho nepřečte v originálu, má smůlu.

EarlyBird
14.04.2021 5 z 5

Oba dva díly jsem si zamilovala. Doufám, že co nejdříve bude překlad třetího dílu. Nevíte někdo, jestli už se na tom pracuje, nebo tak?

Zuzka_Zuu
12.01.2021 5 z 5

Skvělá kniha, nemůžu se dočkat přeložení třetího dílu - Wind rider, rozhodně bude stát za to si ji přečíst ❤️

Ronnie37
04.01.2021 3 z 5

Další fajn knížka, ale opět nepřeložené pokračování... Tohle už mě fakt štve.

Peťulka3
25.12.2020 5 z 5

Paráda! Přečetla jsem to jedním dechem. Tenhle svět se mi opravdu líbí. Doufám, že brzy bude další díl.

jennefer
15.08.2020 4 z 5

Většinu knihy to bylo pozvolnější než první díl (ach, ty druhé/prostřední díly...), ale závěr zase nabral grády. Takže - hurá do třetího dílu!
...jen kdyby už byl přeložený...

Marta88
06.07.2020 5 z 5

Tuto sérii jsem si zamilovala. I z tohoto důvodu jsem trochu rozzlobená na nakladatelství, že se opět jedná o jednu z nedovydaných sérií. Je to opravdu velká škoda. Příběh za to určitě stojí. Byl velkým osvěžením v žánru yong adult.

Damonka18
25.02.2020 5 z 5

Tahle série je....DECHBEROUCÍ! Tolik odvahy, štěstí a lásky jsem z knihy ještě necítila. Mělo to malé mouchy, ale ty přehlednu za ten konec. Tolik překvapení na konci. Miluju to! Jen doufám, že brzo vyjde i třetí a asi poslední díl. Nemůžu se dočkat!

Cometka
13.08.2019 5 z 5

Naprostá paráda, od příběhu jsem se nemohla odtrhnout a knížku jsem odkládala jen v případě napětí, které už se nedalo vydržet. Nemůžu se dočkat dalšího dílu a myslím, že tímto příběhem autorka překonala i svoji Školu noci. Rozhodně doporučuji!!

Eponka
01.07.2019 5 z 5

Po prvním díle už víme do čeho jdeme tak že věřím že se vám to bude číst líp :). Hlavní hrdinka Mari je dobře napsaná líbí se mi jak je skromná a laskavá. Občas mě tam štve že mi přijde že autorka dost často furt vše vysvětluje každé nové postavě co se tam objeví vše ohledně kumpánů. Koho jsme si hodně oblíbila byla Sora hraje si sice na dámičku teď už bych řekla, že tolik ne ale je vtipná chytrá a dává poutnicím lepší popis, že nejsou úplně nudné :). Holubici jsme moc nemusela ale ke konci je mi jí dost líto a líbí se mi jak řeší situaci. A jako posledního koho chci vypíchnout je kočičák a jeho rysice ty nemají chybu dávají tomu nádech zajímavosti a je fajn že to není jen o psech :D.

Fukna
12.04.2019

Kniha mě naprosto pohltila stejně jako předchozí díl! Nemůžu se dočkat další knihy. Nevíte někdo kdy Wind Rider vyjde i u nás?

bartule
03.04.2019 5 z 5

Prostě paráda :-) Děj letí , nové detaily dokreslují už tak promyšlený a originální svět ,který se s přibývajícím počtem stránek dál rozvíjí a velmi čtivý styl psaní. A ten konec achjo už chci pokračovanííí :-D

MichaelaMisule
01.04.2019 5 z 5

Kniha se mi líbila, i začátek byl lepší jak v první knize, ale to mohlo být i tím že už jsem věděla do čeho jdu. Děj byl zajímavý a i napínavý, určité části se četli sami i když některé bylo horší přelouskat. Samozřejmě jako každý i já mám své oblíbené části a postavy. Děj je zajímavě rozjetý a pokračováno bude hodně napínavé. Hlavně mě zajímá, jak to všechno dopadne se smečkou, jestli se k nim přidají i Kumpáni a Zloději kůží. Také jak daleko budou než si uvědomí že se musí vrátit, a pomoct jim, a jestli to vůbec udělají.

andrejci
10.03.2019 5 z 5

Pozor možná tam bude spoiler!
Musím říct, že první díl byl o trošičku lepší. Jinak tenhle díl byl taky bomba. Moc se mi líbilo, že vlastně sledujeme tři linky různých pohledů a přesto spolu všechny souvisejí. Moc se mi líbilo jak poutnice přijali všechny ty změny. Sice je tohle druhý díl, ale Mariino doupě mi přirostlo k srdci a když ho opouštěla bylo mi to líto. Jinak konec byl taky super. Moc se těším na další díl, doufám, že vyjde brzy (hodně brzy)

Damonka12
13.02.2019 3 z 5

Musím říct že první díl byl o malinko lepší. Ale i tak je tato kniha velmi čtivá i když mi to malinko přišlo jako výplň před třetím dílem. Líbil se mi vztah Mari a Nika a hrozně jsem si oblíbila O'Bryana a Soru. Těším se na další díl.