Příběhy včelích medvídků

Příběhy včelích medvídků https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250282/bmid_pribehy-vcelich-medvidku-hBj-250282.jpg 5 17 4

Malé leporelo z edice Hvězdička podle animovaného televizního večerníčku. Rok vydání je přibližný, na leporelu není uveden.

Přidat komentář

namornice
09.12.2022 5 z 5

"Na políčku v jetelíčku, tam kde potok pramení, dobře je nám po tělíčku ..." pokaždé když si pustíme tuhle skvělou audioknihu!
Úžasně roztomilá a skvěle namluvená Václavem Vydrou i dalšími herci jako Josefem Dvořákem nebo Aťkou Janouškovou. Milé příběhy dvou čmeláků a jejich kamarádů z louky. Skvělé jsou i všechny písničky, které si spolu s neteřemi pobrukujem celé dny. Pro ně nové pohádky, pro mě návrat do dětství. Víc takových knih!

ddkk
04.06.2022 5 z 5

Včelí medvídci patřili a patří k našim nejoblíbenějším, pravda, ve večerníčkovské podobě o něco víc, než v té knižní. Ale to nevadí. Jsou to krásné příběhy, je v nich plno přírody, dobrodružství a správných věcí, a tak to má být.

Máme rádi Brumďu i Čmeldu a dokonce i toho velkého brouka Pučmelouda, co není brouk, ale velký strašlivý čmelák. A stejně, jako mé oblíbené uživatelce Medunkavera, i nám nejvíce utkvěla jeho děsivá mantra: "Samý sádlo, samý sádlo, to je ale divná rodina!" No, byla to velká sranda! U nás se totiž sádlo blbě hledá, my jsme spíš na máslo, a tak jsme si bručeli pod vousy: "Samý máslo, samý máslo, ...".

Doporučuji knížku i TV večerníček a dávám plný počet.


Anavi8912
10.03.2022 5 z 5

Laskavá knížka, která pohladí po duši. Přečetla jsem s dětmi v rámci mimočítankové četby.

Medunkavera
06.02.2022 5 z 5

Broučci se nám líbili. Jak mně, tak dětem.
Také Večerníček. Hlavně ten díl, kdy takový velký brouk (bohužel teď zrovna nevím, co to bylo za brouka) se jim vloupal do domečku a mlsně prohlížel jejich zásoby. Vždycky vzal jednu skleničku medu, pak vzal další a další a další - ale on nevěděl, že to je med - a bručel si pod vousy: "Samý sádlo, samý sádlo, to je ale divná rodina!"
A dětem se to tak zalíbilo, že pořád opakovaly: "Samý sádlo, samý sádlo, to je ale divná rodina."

Kniha Příběhy včelích medvídků je v

Přečtených25x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chci si koupit1x