Příběhy štěstí

Příběhy štěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483197/bmid_pribehy-stesti-HQD-483197.jpg 5 12 6

Inspirující příběhy, které zvýší hladinu vašeho štěstí Vítejte ve sféře štěstí! Štěstí je jeden z nejhezčích pocitů na světě. Navíc prospívá našemu psychickému i fyzickému zdraví. V čem je ale jeho tajemství a jak si ho ve svém životě udržet? Will Bowen, mezinárodně uznávaný expert na šťastný život a autor 21denní výzvy Svět bez stížností, ve svých knihách sdílí filozofii šťastného života a nestěžování. Ve svém dlouholetém výzkumu objevil, že pocit štěstí je výsledkem toho, jak uvažujeme, mluvíme a jednáme. Tyto tři složky se spojují a vytváří naše návyky, charakter, a nakonec i osud. A naším nejvyšším osudem je být šťastný! Nechte se inspirovat padesáti skutečnými příběhy lidí, kteří čelili různým těžkostem, a přesto se rozhodli, navzdory své situaci, dosáhnout štěstí. Šťastní lidé, s nimiž se seznámíte v této knize, jsou více než inspirativní; jsou to velcí učitelé, kteří rozluštili kód ke štěstí a kteří se s vámi o tyto informace rádi a ochotně podělí. Ať už jde o muže, který objevuje štěstí tak, že rozesmává lidi kolem sebe, nebo o ženu, která nachází štěstí díky odpuštění, jejich příběhy plné inspirace vás pobaví, přinesou cenná ponaučení a zaručeně vám zvýší hladinu štěstí v krvi.... celý text

Povídky Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Happy Stories! , 2013


více info...

Přidat komentář

janulka1310
30.12.2023 4 z 5

Krátké životní příběhy s tipy pro šťastný život. Hodně mi to připomínalo knihy od Andrewa Metthewse, pravdivé, lidské, mnohdy smutné příběhy, ale s nadějí a vírou do dalšího žití.

Sandalkar
06.12.2023 5 z 5

Prekvapive, ze zivota a to nekdy pekne drsneho, presto naplneneho a stastneho. Mile povzbuzeni.

"Jsou branou z papiru a inkoustu, kterou vstupuje zpatky do dnu, kdy od ni byl poprve odlouceny. Kdyz si ty dopisy znovu cte, jsou mu utechou na tu dobu, nez bude zase v jejim naruci."


DYRKA98
24.02.2023 5 z 5

Super sborník příběhů o štěstí.

Daniela
20.11.2022 5 z 5

Neuvěřitelné a krásné, štěstí je krásná věc, doporučuji všem přečíst a mít ji v knihovně na věčné časy, od této chvíle jsem už opravdu štastná, netušila jsem ,že smích snižuje krevní tlak a objímání zvyšuje hladinu neuropeptidu oxytocinu, které snižuje krevní tlak, podporuje duševní pohodu a dokonce zlepšuje paměť. Tuhle knihu by měl mít každý kdo je v depresi a myslí si, že je na tom špatně. A tak vstávám s úsměvem, myslím pozitivně a když mi přijde do hlavy negativní myšlenka, hned se kouknu znovu do knihy a je mi fajn. Tuhle knihu doporučuji dát jako dárek k narozeninám nebo pod stromeček věřím tomu, že potěší a pomůže na cestě životem.

RenataP
22.06.2022 5 z 5

Laskavé čtení plné nelehkých příběhů. Měla jsem pocit, jako by u mne seděli ti moudří lidé a říkali mi to, co pochopili časem.

ziriant
13.12.2021 4 z 5

Podnadpis mluví za vše. Jen je myslím jasné, že pokud se nacházíme v prvotní fázi, kdy víme, že něco neštimuje, a zároveň se štěstím ještě neumíme správně "pracovat", účinek příběhů vyprchá rychle. Proto je potřeba si takovou četbu dávkovat o to pravidelněji :-)

Štítky knihy

štěstí stížnosti

Autorovy další knížky

Will Bowen
americká
2017  83%Svět bez stížností
2019  81%Šťastný život
2018  82%Vztahy bez stížností
2020  87%Dopisy od Boha
2021  90%Příběhy štěstí

Kniha Příběhy štěstí je v

Právě čtených2x
Přečtených15x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce8x
Chystám se číst19x
Chci si koupit17x