Poslední roky s Karlem

Poslední roky s Karlem https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455220/bmid_posledni-roky-s-karlem-WTR-455220.jpg 4 27 10

Podtitul: Otevřená zpověď Mistrových nejbližších. Otevřená zpověď Mistrových nejbližších, jeho nejstarší dcery Dominiky Gottové a novináře Luboše Procházky, který s Gottem 15 let spolupracoval. Oba ve svém vyprávění nabízejí pohled do rodinného zákulisí v posledních letech života Karla Gotta. Jak začaly jeho nemoci? Proč svoji dceru Dominiku zavrhoval i zachraňoval? Jak se Ivana dostala k veškerému majetku? Jak se mu podařilo tajit dlouholetý vztah s jinou ženou? Dočkal se vytouženého syna? Bonusové kapitoly pak přinášejí upřímnou zpověď Dominiky o závislostech a o tom, že si plánovala vzít život.... celý text

Přidat komentář

framil
30.04.2022 4 z 5

Kniha se čte jedním dechem. Pan Procházka je vedle p. Drobného asi jediným, kdo se odvážil napsat pravdu o Ivaně, její matce a nakonec o Karlovi. Pokud by byla pravda zpoloviny, tak..
Jak se p. Ivana vdala, vzala to rázně do ruky. No a Karel, posléze vážně nemocný, jí vše odsouhlasil. Chtěl mít klid, což se dá pochopit. Ovšem p. Ivana se o něj dobře starala, a dá se říct, že prodloužila a zpříjemnila poslední roky, jak se dalo. Kniha je fakt zajímavá a myslím, že p. Procházka už určitě nemůže p. Ivaně na oči.Dominiku za její život neodsuzuju, ale je fakt, že cenu peněz neznala a nezná, a proto má dodnes h... o. A i kdyby nějak vyhrála soud o dědictví, ke kterému se chystá, tak by jakoukoliv sumu s tím svým Timem během krátké doby rozfofrovala a opět by jí zbyla holá řiť.

michimuller
28.07.2021 odpad!

Je až neuvěřitelné, co někdo nazývá knihou...přečteno se sebezapřením jako poslední knížka do splnění Výzvy 2021. Nejsem fanoušek Karla Gotta a bulvár mě nezajímá, ale pan Gott byl charismatická osobnost, která si něco takového nezasloužila. Už vůbec ne od tvůrců, kteří tuhle slátaninu pojali asi jako když pejsek s kočičkou, vařili dort. Jestli tenhle brak je literatura faktu, ať si každý udělá obrázek sám. Jediná zajímavá a lidská pasáž formou rozhovoru, vzpomínání matky paní Dominiky na setkání s Karlem...Trochu málo na knihu! Je to zoufalý pokus paní Dominiky o zviditelnění se a dost žalostný. Bonusové kapitoly o její promiskuitě jsou pak úplně tristní! Nechápu jak může vůbec nosit svoje příjmení Gottová. Tohle rozhodně není zpověď jeho nejbližších o posledních letech s Karlem!


PavlínkaZ
01.04.2021 5 z 5

Velmi zajímavá kniha, především oceňuji její naprostou otevřenost a necenzurovanost. Třeba informaci o tom, že se pan Gott nakonec možná dočkal syna, bude ještě zajímavé sledovat

blondynka123
31.03.2021 5 z 5

Knihu jsem přečetla jedním dechem, obsahuje celou řadu zajímavostí, o kterých jsem dosud nevěděla, a které mě překvapily. Rozhodně jsem ráda, že jsem knihu koupila.

prochajda
23.01.2021 3 z 5

Knihu je lepší vůbec neotvírat, zavřená je krásná.
Říká se: ...na každém šprochu, pravdy trochu..., ale jsem zklamaná, je to bulvár.

Prazub
01.01.2021 5 z 5

Knihu jsem přečetl jedním dechem. Zaujala mne svou výpovědí, pohledem z jedné strany. Nečekal jsem tak otevřenou zpověď. Každý jsme chybující, tak Dominiku nekritizuji. O to více se těším na novou knihu od Ivany. To bude ten druhý pohled. Uvidíme, nakolik ten bude vypovídající.

cleopatra11
20.12.2020 5 z 5

Zajímavé okamžiky z mistrova života. Doporučuji přečíst, obrázek si udělá každy sám.

Messilina
09.12.2020 odpad!

Bohužel musím říct, že je to škvár. Slečně Gottové prostě chybí peníze a tak se je snaží vydělat vydáním této knihy. Bohužel se dá říci, že se jedná o bulvární slátaninu a slečna Gottová z ní vychází jako velmi jednoduchý člověk. Doporučuji číst tak maximálně při čekání u lékaře, nebo u holiče na trvalé. Třeba místo Blesku. Je to obyčejný bulvár, přidaná hodnota knihy je nulová.

jaspurha
16.11.2020

Knihu jsem si koupila ze zvědavosti, přečetla a zjistila, že nezaslouží nechat na autorech této knihy nit suchou, ale z úcty ke Karlu Gottovi nehodlám myšlená zasloužená slova užít. Knihu nedoporučuji a nabízím dále k vytvoření si vlastního názoru.

jana2433
13.10.2020

To ste kamarát? Sa môžte hanbiť,prečo ste knihu o ňom a jeho žene nenapísal s Dominou? Vtedy ste odvahu nemal,ak by mal s inou dieťa,tak ste sneho urobili neverník a a tým ste ho pekne podrazil,môžte sa hanbiť toto kamaráti nerobia,zas ide niekomu len o prachy.Faloš,faloš