Pohádky pro malé Buddhy

Pohádky pro malé Buddhy https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194628/pohadky-pro-male-buddhy-194628.jpg 5 22 7

Pro velký úspěch bestselleru Buddhovy pohádky na dobrou noc vám v této knížce přinášíme dalších dvacet pohádek, které také údajně vycházejí z vyprávění samotného Buddhy. Nic nepřitáhne malé posluchače tak, jako dobrý příběh. Ve chvíli, kdy budou vaše děti naslouchat pohádkám z této knihy, přenesou se do kouzelných míst plných zajímavých postav a dostane se jim cenného poznání o sobě a světě kolem, aniž by měli pocit, že na ně někdo tlačí nebo je poučuje. Příběhy v této knize dodají dětem odvahu vytvořit si pozitivní přístup k obtížím, které je mohou v životě potkat, a pomůžou jim nalézt vnitřní klid a bezpečné útočiště uvnitř sebe samých. Každá pohádka je uvedena krásnou ilustrací, která umožňuje proniknou dítěti do děje, a na závěr příběhu je vždy shrnuto hlavní poselství. Pohádky jsou napsané tak, aby umožnily dětem se zklidnit, pozorně naslouchat vyprávění, a pokud je budete číst před spaním, tak i lépe usnout.... celý text

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Synergie
Originální název:

The Buddha


více info...

Přidat komentář

miri.f
06.03.2022 5 z 5

Milá pohádková knížka, která nám během našeho tradičního předčítání hezky zpříjemnila několik večerů. Pohlazení to přineslo zatím jen mně, dcerka pro svůj věk zatím ocenila hlavně obrázky a přítomnost zvířátek v příbězích. Věřím však, že se v budoucnu ke knize opět vrátíme a těším se na to.

ditul
04.09.2021 5 z 5

Nádherné krátké pohádečky s ponaučením a návodem na meditace pro děti.


ElikaS
17.03.2021 5 z 5

Tohle čtení synkovi jsem si opravdu užila. Knížka je v záplavě všech těch Disneyovek, které u nás bohužel frčí, naprostý originál. Příběhy jsou krásné, milé a mají vždy hlubokou myšlenku a ponaučení a jsou moc hezky napsané. Jedná se o úplně ideální čtení před spaním, které děti krásně zklidní.
Synovi se pohádky také líbily a ještě víc ocenil krásné, moderní ilustrace.
Rozhodně doporučuji.

Papaja1
26.08.2017 5 z 5

Knížka začíná úvodem pro rodiče o buddhismu a radami, jak s knížkou pracovat. Následuje 18 milých příběhů zasazených do dnešní doby/řeči, které jsou ideální pro pomalé a hlasitě čtení, na konci každého příběhu je krátké ponaučení, které z pohádky můžeme vyčíst. Na konci knihy jsou popsány způsoby meditace, které pomohou nejen dětem, ale i dospělým. Opravdu milé a poučné čtení, žádná filosofická ani náboženská přesycenost.

Malýmedvěd
01.05.2017

Příjemná změna pro Evropana, mě se to líbí a oceňuji hlubokou moudrost, která je v tom nenápadně a nenásilně schována. První kniha "Buddhovy pohádky" je ale lepší.

niki-chan
02.04.2017 5 z 5

Krásné příběhy doplněné moudrými radami a nádhernými ilustracemi. Velmi doporučuji nejen pro děti :)

Eva88
15.03.2017 5 z 5

Nádherné pohádkové příběhy. Každá pohádka je zakončena moudrým poučením, které z daného příběhu vyplývá a navíc jsou pohádky doprovázeny pěknými ilustracemi. Jsem nadšená. :-)

Štítky knihy

motivační knihy

Autorovy další knížky

2010  90%Buddhovy pohádky na dobrou noc
2014  91%Pohádky pro malé Buddhy
2018  97%Klidný Buddha na dobrou noc

Kniha Pohádky pro malé Buddhy je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených2x
Knihotéce10x
Chystám se číst20x
Chci si koupit18x
dalších seznamech1x