Pohádky ovčí babičky. O vlčích Vánocích

Pohádky ovčí babičky. O vlčích Vánocích https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/168744/bmid_pohadky-ovci-babicky-o-vlcich-vanoc-eTg-168744.jpg 5 14 6

Jedna z příhod Pohádek ovčí babičky zpracovaná formou leporela pro nejmenší děti. Vyprávění pomocí obrázků s krátkým komentářem. Určeno pro děti od 3 let.

Přidat komentář

Hanina61
23.11.2023 5 z 5

Leporelo, které mi připomnělo černobílé večerníčky mého dětství, na které jsme se chodívali dívat k tetě, poněvadž my jsme doma ještě televizi neměli... Beránky, jejich babičku a taky trochu i vlky jsem milovala a ta úvodní znělka mi navždycky bude znít v hlavě. V podobě barevného "komiksu" je to bezva čtení pro děti i nádherná nostalgie pro dříve narozené.

Marketplace
13.05.2023 4 z 5

Pěkné knižní zpracování televizní pohádky.


Kattie
10.05.2022 5 z 5

Vypečený beránek vlkům trošku zatopil, možná si to zasloužili. Ale o Vánocích to přeci vždy všechno nějak dopadně. Milá pohádka pro čtení nejen o Vánocích a nejen před spaním. V komiksové formě. Líbila se čtyřletému, dvouleté i mně :). Ilustrace pohádkové.

Kontryhelka
01.02.2022 5 z 5

Parádní pohádky a ještě lepší jako černobílý večerníček. Takové laskavé pohlazení pro čtenáře a diváky.

Isew
01.03.2015 5 z 5

Nečekala jsem, že mě tato pohádka tak zaujme. Stejně jako mé děti. Vlci tady nejsou zlí. Ale za to beránek. Poradit chudáčkům vlkům, aby chytali v mrazu ryby na ocasy. A to zrovna, když přišli koledovat a prosit jako ti nejsmutnější tři králové. Nakonec to naštěstí dopadne dobře.No oddechla jsem si, když jsem je tak viděla přimrzlé v tom rybníku. Jsem ráda, že někdo také rehabilitoval vlky. Děti je znají jen jako zlé - no třeba Červená karkulka, Tři prasátka. V této pohádce vlci dokonce pláčí, ozdobí si stromeček, opečou rybu a zavyjí koledy "Dudlaj, dudlaj, pástýřkoovééé ..." Hezká pohádka, ale někde v Kanadě v lese bych je potkat nechtěla.

Matematicka
03.07.2013 5 z 5

"Pohádky ovčí babičky" jsem si zamilovala jako televizní seriál pro děti až jako dospělá :-) Seriál mě i mé dcery přivedl ke knihám. Tohle je zpracování jedné z příhod beránka, ovečky a vlků pro nejmenší děti formou leporela. Všichni hrdinové tu slaví Vánoce a jejich pověstná nevraživost jde nakonec na chvíli stranou - tak, jak to má o Vánocích být.

Štítky knihy

pohádky leporela vlci Večerníček ovce, ovečky babička leporela Albatros

Autorovy další knížky

2008  92%Pohádky ovčí babičky
1996  97%Pohádky ovčí babičky. O vlčích Vánocích

Kniha Pohádky ovčí babičky. O vlčích Vánocích je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x