Osobní receptář pro zdraví a pohodu

Osobní receptář pro zdraví a pohodu https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481102/bmid_osobni-receptar-pro-zdravi-a-pohodu-TJq-481102.jpg 4 48 9

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců. Přináším vám je ve své druhé knize, která je opět velmi osobní. A co všechno se v ní dozvíte? Třeba kdy a co jíst, jak předcházet nemocem nebo jak odolávat diktátu módy a zůstat sám sebou. Za každým doporučením je moje vlastní zkušenost. Využijte ji pro své zdraví, pohodu a spokojenost!... celý text

Přidat komentář

DominaCZ
17.03.2023 odpad!

Zase ezo kydance, který jí dav nicméně žere jak vidno.

Vše už tu tisíckrát bylo a je to furt dokola. Čili žádná vlastní práce, jen vykrádačka druhých.

Toledo
06.11.2022 3 z 5

Na knize se mi líbí, ze autorka zmiňuje spoustu důležitých témat a tím vás třeba navnadi si o tom zjistit více, protože to tato kniha pak nenabízí. Ponukne vás k zamyšlení, ale pokud chcete jít do “hloubky”, budete si muset pořídit například jinou knihu, zaměřenou na to či ono téma.
Myslím, ze to bylo i snahou této knihy, takže to nehodnotím vyloženě negativně. Za sebe mám však radši knihy trochu jiné když už se chci vzdělávat.


Martina1725
14.10.2022 4 z 5

Tahle kniha mi přišla zajímavější o chlup víc než první díl. Pár inspirací jsem si z ní vzala, ovšem pořád mluví o skutečném jídle, nicméně bych ocenila víc konkrétních receptů do kuchyně.

sofu
17.05.2022 4 z 5

Je to velmi milá kniha, která dokáže i v lecčem inspirovat (procházky po večeři, rozestupy mezi jídly, úcta k vlastnímu tělu i psychice).

Veve131
15.05.2022

Mně se kniha moc líbila. Margit mám ráda a dlouho ji sleduji.

Dandy1
18.02.2022 1 z 5

Kromě pěkného grafického zpracování není v knize nic zajímavého a nového. Kapitoly jsou krátké a daných témat se dotýkají velmi povrchně.

majáček
17.02.2022 5 z 5

Kniha je lákavá nejen názvem, ale i obálkou. Uvnitř knihy jsou jemné ilustrace a celková grafická úprava, které mě neodváděly od čtení.
Dílo je ,,nabité" informacemi.
Osm základních kapitol, ty mají několik podkapitol.
- Zdraví
- Výživa
-.Pohyb
- Děti, rodiče a rodiny
- Krása
- Domov
- Práce
- Pohoda
Podkapitoly obsahují několik článků.
Většina doporučení se dá použít.

Co se mi nejvíc líbilo:
-Káva je dost diskutované téma. A proč ji pít? Houby do kávy?
- Čím sladit?
- Na čem smažit? Jaké jsou tuky?
- Běhat bosky v trávě ( To jsem dělala v dětství a bylo to příjemné. Proč ne teď? )
- Proč je dobré, být někdy sám?

Mě se kniha velmi líbí. Je plná lidskosti. Budu chodit si ji znovu číst, jak bych přišla ke kamarádce na návštěvu.

Pavla-Adina
16.02.2022 4 z 5

Rady se nedají úplně aplikovat na můj život, přesto jsem si knihu ráda přečetla. Je hezky vyzdobená a udělala mi radost.

Olous1
07.12.2021 5 z 5

Tak jsem si udělala radost a zakoupila další knihu Margit Slimákové a jsem moc spokojená. Skvělé počteníčko,rady atd. Za mě 100%. Určitě stojí za přečtení.

Autoři knihy

Margit Slimáková
česká, 1969