Tak nemožně zřejmé

Tak nemožně zřejmé https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497488/bmid_tak-nemozne-zrejme-6426aaa97654d.jpg 3 15 4

Opravář osudů série

< 3. díl

George Novak má čím dál zamotanější hlavu i život. Nahlédl pod pokličku tajné služby a najednou to, co bylo zřejmé, se zdá nemožné, anebo naopak. Komu se dá věřit, a komu ne? Kde se u Devíti draků vzala jeptiška a co se skrývá v té nejmenší matrjošce? Snad odpověď na všechny Georgeovy otázky? V románu Tak nemožně zřejmé, závěrečném dílu trilogie Opravář osudů se některé osudy uzavřou, některé zápletky rozuzlí, ale pro ty, kdo se vždycky ptají A co bylo dál? zůstane spousta prostoru k přemýšlení.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Argo
Originální název:

The Impossible Obvious. Mender of Destinies, Part 3 , 2023


více info...

Přidat komentář

Ada0004
11.02.2024 3 z 5

Autora mám moc ráda, jeho povídky pro mne mnoho znamenaly, vážím si jeho nadhledu, ale série Opraváře osudů mi bohužel k srdci nepřirostla, i když jsem moc ráda, že RF našel zalíbení v naší zemi a je nám tak blíže.

Venda32
06.01.2024 4 z 5

Kniha jde přečíst za jeden den. Je TAK NEMOŽNĚ ZŘEJMÉ, že oproti klasickému Fulghumovi to krapet pokulhává. Alet tohle není sbírka esejů. I když některé své myšlenky, případně zajímavé informace do knihy autor stejně propašuje.
Přečetl jsem všechny 3 díly. Mám dilema. Pokud knížka vypadá, že děj je obyčejný, nijaký, občas trošku fantaskní až přitažený za vlasy a přesto jsem zvědavý, co přinese každá další stránka. Dát tři hvězdy? Asi málo. Navíc, vždyť je to můj nejoblibenější autor. A řečí sloganu jedné nejmenované limonády: Když ho (jí) miluješ, není co řešit. Takže hvězda navíc. Konečné resumé 4*.


Vevericka.eva
30.09.2023 3 z 5

Dočetla jsem ji před měsícem, hlubší dojem nezanechala. Bylo to takové nijaké a přitažené za vlasy. Autor by se měl vrátit k povídkám, delší vyprávění mu nejde.

Dandulka
04.07.2023 5 z 5

Velmi zajímavé zakončení série. Přečetla jsem ji za jeden den.