Nick Fury

Nick Fury https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345415/bmid_nick-fury-Uav-345415.jpg 4 50 9

Nejlepší špión světa a ředitel přísně tajné agentury S.H.I.E.L.D. Nick Fury je tím nejikoničtějším tajným agentem Marvelu. Jako seržant Fury z Vyjícího komanda rozbil nacistický válečný stroj a v organizaci S.H.I.E.L.D. chránil svět před nepřáteli z Hydry a jim podobnými. Nyní se Nick Fury vrací, aby vycvičil novou generaci hrdinů-tajné válečníky! Na útěku před S.H.I.E.L.D.em musí tento superšpion využít veškerou svou vychytralost a lstivost, aby zůstal vždy krok napřed před svými nepřáteli i bývalými spojenci. Ponořte se do světa superšpionáže spolu s Nickem Furym, agentem ničeho!... celý text

Komiksy
Vydáno: , Hachette
více info...

Přidat komentář

Luigi1
05.07.2023 3 z 5

No moc se mi to nelíbilo

ArkAngel
14.07.2022 2 z 5

Jako fanda Agentů S.H.I.E.L.D.u jsem si tenhle komiks samozřejmě nemohl nechat ujít, protože se v něm objevují všechny ty skvělé postavy ze seriálu. Máme tu onen velký zvrat, že za S.H.I.E.L.D.em stojí Hydra a novému týmu šéfuje samotná šedá eminence Nick Fury... jenže je to tak strašně ukecané a plné blbých vtipů. Musím ale pochválit kresbu, ta je vážně super a tahá komiks nahoru.


Wojta777
17.05.2018 5 z 5

Jeden z mých nejoblíbenějších NHMek. Origin Nicka je v celku dobrý, ale když přijde na řadu druhý příběh o Secret Warriors, tak je to úplná pecka. Tento příběh jsem si velice užíval. Pro fanouška Agents of S.H.I.E.L.D. povinnost.

Bobik9
13.02.2018 5 z 5

Výborný kousek série! Skvělý jak starší příběh, tak ten hlavní. To staré představení Furyho je přehnané. Americká kravina, jasně. Ale velmi zábavné! No, a hlavní příběh. To byla krásná jízda. Nikdy bych nečekal, že pro mě neznámé postavy mě budou tak bavit. Furyho rekruty jsem totiž totálně neznal, ale byli super. Trochu mi to připomnělo X-meny. Krásná krebsa, všechno opravdu vysoká úroveň. Jen je škoda, že to skončí jak poslední díl jedné řady nějakého resiálu. Totálně otevřený konec, který nastolí akorát další otázky. To je jediná kaňka.

Hwaelos
27.11.2017 3 z 5

Navzdory slabému překladu plnému šroubovaných vět, které občas nedávají valného smyslu je úvod Secret Warriors minimálně zajímavý a stálo by za to dozvědět se, jak příběh pokračuje. Šance, že by vyšel v češtině je ale po téhle publikaci zoufale malá...

Lenka.Vílka
24.06.2017 5 z 5

Jelikož větší prostor zabírá část Secret Warriors, bylo mou povinností koupit. Jenže na drouhou stranu, i v téhle knize se odehrává stejný nešvar jako ve většině knih z téhle série (ale to se dalo logicky předpokládat). Jestli v nějaké jiné verzi nevyjde pokračování nebo všechny díly Secret Warriors, tak je to fakt škoda a příběhu to škodí. Proto jako vždy konec uspěchaný. Protože pokračování je v dalším sešitu. Nechci být negativní, ale moc tomu dovydání nevěřím.
První část mě bavila, ale nijak zvlášť jsem to neprožívala (těšila jsem se prostě dál). Těch pár stran mě nenudilo, ale nestěžuji si, že jich nebylo víc.
Druhá část je prostě top. Kdo nesleduje Agenty, je šance, že bude trochu tápat (jak je velká šance, že někdo nesleduje Agenty?!), ale tohle je přesně to, co mám nejraději. Hydra, největší nemesis, která mě prostě baví. Za mě super jízda.

martinstefko
22.06.2017 3 z 5

Takhle samostatně bez toho, aby tu vyšla další kniha, to prostě tak dobře fungovat nebude. Pro seznámení s Nickem Furym je to ale dobré.

Atlantis
16.06.2017 4 z 5

Starý příběh je poměrně slušný, ale postava v něm opravdu nemá s Nickem Furym kromě jména nic společného. Jde o obhroublého, málo inteligentního amerického vojáka, který musí být tvrďák za každou cenu. Nic proti ničemu.
U nového příběhu jsem měl lehký problém s tím, že kromě Quake a bůžka strachu prakticky nikoho neznal, ale nic nepřekonatelného. Kresba zajímavá, velice propracovaná práce s panely.
Rozhodně jeden z lepších červených UKK, část hvězdy strhávám také za to, že autor nového komiksu není schopný si ani vygooglit mapu současné Evropy a udělat hranici mezi Českou a Slovenskou republikou. Však jsme od sebe jenom třicet let, že.

hroubek
07.06.2017 4 z 5

Moc jsem se na tento komiks netěšil, jelikož jsem se bal, že tam budou příběhy ze 70. let, které jsou, jak to jen říci, až moc přehnané a mají spousty opakujících se bublin. Nakonec jsem byl velmi mile překvapený z toho co jsem dostal, jelikož zas šlo o parádní čtení, které nenudí. Starý příběh byl fajn a pobavil. Hlavní příběh mě připomněl seriál Agenti S.H.I.E.L.D., a téma z dvojky filmového Captaina Ameriky. Příběh má dobré tempo a spád a nenudí. Jen je potřeba něco málo vědět, o postavách a to jak na kladné bariéře, tak i té záporné. Trochu mě zklamalo finále komiksu, které bylo dost uspěchané a mít o jeden sešit na víc, tak by to lépe fungovalo. Za mě opět velmi dobrý komiks, a tuto sérii mám čím dal radši.

Štítky knihy

komiksy Marvel

Část díla

Autoři knihy

Brian Michael Bendis
americká, 1967
Stan Lee
americká, 1922 - 2018
Jack Kirby
americká, 1917 - 1994
Jonathan Hickman
americká, 1972