Nebezpečné hry

Nebezpečné hry https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93723/bmid_nebezpecne-hry-mLo-93723.jpg 3 17 5

Příběh o bývalém hudebníkovi, který působil v České filharmonii. Poté, co mu ukradli drahocennou violu, se rozhodne opustit hudební svět a přijímá práci nočního vrátného v jednom pražském muzeu. Straní se lidí a po nocích píše verše a vytváří si svůj vlastní vnitřní svět pouze ve společnosti knih a veršů. Jeho život však náhle změní nová nadřízená, která ho vtáhne do světa bizarních sexuálních her a tím ho probudí z letargie a nihilismu a navrátí mu zpět jeho ztracenou životní energii.... celý text

Přidat komentář

nevermore3
17.11.2022 3 z 5

Docela průměrná četba se zbytečně vyhroceným happyendem. Řekl bych, že tak do dvou třetin ok, ale pak se objeví záměrné postavy (klaun Franta), účelové situace a posledních pár kapitol už nemá imho žádnou větší motivaci.

Přesto se mi pár myšlenek líbilo, nebo mi aspoň stály za zapamatování.

- Skutečné umění se rodí vždycky z lidského zármutku. -
- Všechny ženský jsou divný, když jim dáš všechno opustí tě, a když jim nedáš vůbec nic, milují tě až za hrob. - :)

lakyh
24.06.2020 5 z 5

Wow, kniha mě naprosto nadchla přestože jsem od ní čekal úplně něco jiného. Očekával jsem hodně BDSM tematiky, spousta akcí, lekcí, protkané příběhem. Z tohoto tématu tam prakticky s jedinou výjimkou nic nebylo a dokonce tam nebylo ani moc erotiky a sexu. Překvapil mě a oceňuji ten příběh, který byl skvělý a naprosto skvělé byly popisy těch pocitů, jako kdyby to autorka řekla přímo za mě, naprosto realistické myšlenky, věty a komentáře...Přesně to vystihla, ví o čem mluví, respektive píše :-) Byla to první knížka od této autorky a můj obdiv k ní okamžitě stoupnul na maximální míru, potvrdil jsem si tím informace o ní, že má vystudovanou psychologii a její postoj k tématu BDSM má hluboké a širší souvislosti a bere to téma velmi komplexně.


milan.krimsky
15.03.2019 5 z 5

Kniha popisující práci bývalého hudebníka hrajícího na violu, kde učí i svoji fanynku hrát na violu, ale přesto se zamiloval do tajuplné ženy, která miluje neobvyklý sex v podobě S/M.

Hospodyňka
16.02.2018 1 z 5

Nelíbila se mi. Měla jsem celou dobu husí kůži. Věnuji knihovně, třeba někomu radost udělá.

1v8na
11.11.2014 3 z 5

Příběh byl svým způosbem zajímavý, ale moc mne nezaujal. Naráželo se v ní stále jen na sex a na to, jak uspokojit vyprahlého chlapa.